Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy nekem tetszett, fõleg, hogy egyben van felvéve az egész + nincs benne Harlem Shake <#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kékesen tuti😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Na ez karajságos
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
meg azert mert háttérben futtatja a játékokat hogy tobb órája legyen bennük 😊))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de ilyennel énis próbálkoztam, és pl az xfire egyszerre 1 játékot számlál, hogy hogy és mi alapján fingom sincs. és mind tudjuk hogy a "barát"ja vagy, és semmi féle képpen se ö maga 😄
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az hogy Tirexi belevert 3000 órát a left 4 dead-be (mint ahogy a video készítõje hiszi), az mondjuk túlzás.
Kb annyit játszott mint én, ugyanis együtt nyomtuk, csak õ akkor is futtatta mikor nem játszott vele. Elég erõs vasa van, és párhozamosan futtatja a játékokat hogy teljenek az órái. Valamiért fontos neki az a szám, és így növeli.