Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én csak azt nem értem, hogy az ilyeneket miért szopják be mindig az emberek. Hiába csinálják meg elõttem, akkor sem hiszem el, mivel csodák nincsenek és majd ha mikromilliméter pontosan, laboratóriumi körülmények között is meg tudná ismételni, akkor TALÁN lenne létjogosultsága. Ámbár azzal is megoldaná a világ élelmezési problémáit. Hiszen mindig új "anyagot" kreálna, miközben az eredeti mennyisége nem változik. Ez pedig ilyen mechanikus módszerekkel ellentmond az energiamegmaradásnak (meg még sok mindennek).

Magyarán aki ilyet beszop, az az örökmozgót is beszopná (értsd. buta, sötét, tanulatlan, hiszékeny barom)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jazzy
egy pennát?
Dzsini
Az átrendezés során a középsõ négyszögek négyzetbõl téglalappá (késõbb téglalapból eltérõbb arányú téglalappá) torzulnak, és az a plusz tölti ki az 1-2-3 négyzet helyét. És ezért nem lehet akárhányszor újracsinálni, mert egy idõ után látványosan torzulna a középsõ néhány elem, és feltûnne a méretbeli különbsége a normál négyszögekhez képest.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Wait...wait... What??😄
LeWyTy
Én továbbra sem értem, bár lehet aludnom kéne rá egyet<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

xxdani

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

LeWyTy
mi a f@?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

N o N a m e
ezt valaki magyarázza el nekem plz, hol a hiba?
N o N a m e
<#idiota>
magyarul..ne my-azz itt nekünk..enyémkenõcs az 😊)
N o N a m e
pfej, erre ennem kell valamit, asszem leugrok az éjjel-nappaliba májkenõcsért.. 😄
RatBaG
mindenre van magyarázat:
az nem zászló. a piros a helytelent jelöli, a zöld a helyest. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Jeffjohnson
Korrekt meg a Helyes és a helyénvaló nem ugyanaz de az irreleváns és érdektelennel is ugyanez a helyzet de lehetne még sorolni.

ezt pedig úgy hívják jövevényszóval, hogy "bikaszar"

http://gaborszantai.co.uk/

Pluskast
Igen mivel ige ezért sz és nem z. Ez is igaz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BenedekFeco
Az olasz zászlón én is röhögtem. De mégiscsak humoros képek topic (tájidegen <#banplz>) vagy mi...
A bazd meg , az meg baszd meg 😄

Calver
ezek még nem is olyan szörnyûek - viszont aki a "lúzer" szót használja... na, az bõven megérdemel egy töltõtollat a nyaki ütõerébe.

"The trees move. Do you not see it?"

Jeffjohnson
Naja az olasz zászló az eléggé öngól.

Pluskast
Igaz!

BenedekFeco

Pluskast
Szerinted ami a magyar helysírás szabály rendszere szerint elfogadott az mitõl tájidegen?

Lazarus
Sir Quno Jedi
Bele fog kötni, mer az röheJ... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pluskast
Akkor cseréld ki a fejlécedet bazd meg-re és az olasz zászlót meg magyarra 😊

bardocz
Bullshit helyett faszság.
tutituti
Cat mondatának a "😄" része tájidegen?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Pluskast
Kb 50 éve létezõ szó a magyar nyelvben. Az olyan szavakat nem akarod kritizálni, hogy troll, noob, medium, facebook és társai amik még csak nem is létezõ szavak a magyar nyelvben. Komolyan már nem azért de baromi szánalmas, hogy ilyenbe köt bele valaki. Gondolom a bazmeg kifejezéstõl nem mész a falnak.... Röhely.

BenedekFeco

Jeffjohnson
Én is vagyok így pár szóval de akkor nem használom. Viszont másnak alpári módon nem fogok válaszolni vagy kiröhögni mert olyan szót használ ami nekem nem tetszik.

Tudom, hogy bizonyos értelemben ez a fórum egy zárt közösség és ha valaki a többség véleményével szembe megy akkor egybõl megpróbálják kvázi kiutálni vagy nevetségessé tenni de amíg a véleményét kulturált módon adja elõ addig nem értem miért kell.
A melegeket sokan védik itt ezt a kisebbséget miért nem? Ezt a másságot miért nehéz elfogadni? Talán ez nem divat?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Része vagy sem a magyar nyelvnek, én pl a sanszos-tól (meg sansztalan) ugyaníg a falnak megyek.

Az esély az már pórias, vagy mi? <#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jeffjohnson
Az összes jövevényszóval bajod van vagy csak ezzel?

A szó latin eredetû jövevényszó. A szabadságharc bukása után sok latin szó került a nyelvünkbe de kb. egy beszélgetést nem tudnál lefolytatni anélkül, hogy ne használnád az angol, francia,latin vagy éppen német jövevényszavakat. csak pár a sokból: bank, akció, nulla, smink, lila. Ilyen mondjuk a "vicc" szó is de gondolom a használata mégsem derogál neked annyira mint a korábban említett akceptál. Ezek még véletlenül sem azok közé a szavak közé tartoznak amit az utánad lévõk említettek, hanem a magyar szókincs része volt már jóval azelõtt, hogy te megszülettél volna.

Nem kioktatni akarlak csak nézz utána mielõtt lebazmegelsz valakit azért, hogy nem magyarul beszél. Legalább õ kulturáltan próbálta a véleményét elmondani ami neked nem sikerült. A véleménykülönbséget kevésbé gyerekes módon is ki lehet fejezni.

Sippie
na így már sokkal better <#eljen>
Csirke4
mivel a manufakturálás meg már egyszer szerepel más formában legyen mondjuk a produktálás helyette?
Sippie
a "gyártás" valahogy nem illik bele... az olyan... magyaros.
RelakS
Amíg a kusztomer nem konfirmálja a kontraktot, addig a manufakturing nem kezdheti a gyártást.

(fõnökség nyelvezete mifelénk, kicsit sarkítva 😊 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Akceptálni bazmeg, kiváló magyar szó 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ressy14
azért mert jóképû vagyok, legyek buzi? <#idiota>

Dum spiro, spero.

ScarY MAN
<#taps><#idiota><#idiota><#idiota>

...

Szvsz pont a megbelyegzestol tartva a melegek nevelik a gyermekukbol a legkemenyebb heterokat.
Igy legalabb lehet azt uzenni a homofoboknak, hogy nem jott be amitol tartottatok.

Amugy en orulok neki, hogy sok jokepu ferfi meleg, mert az atlagos kulsovel rendelkezo heteroknak, mint en, tobb jo csaj jut.
Szoval melegedjetek!😊

http://gaborszantai.co.uk/

Lazarus
BenedekFeco

BenedekFeco
meleg-flame...