Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de gáz, fõleg a 2vh kérdés...

az ugye feltünt, hogy a BME-sek pont ugyanannyira voltak hülyék, és hát az azért nagyobb égés, elvégre jobban témába vág a fizika :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na ezt még nem láttam, de elég hihetetlen o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

pajti

pajti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
jó hát bölcsészektõl mit várunk, a mekibe nem kell ilyet tudni 😄
Broafka
sorry, így akartam

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
azért ez se rossz
picit talán "nehezebb" kérdés

qtab986

BoneDragon
Videóra felbuzdulva megkérdeztem egy lány ismerõsömet, aki szerint csak a hold forog... <#banplz><#banplz> Neeee ez már fáááj...

tutituti
zsákba elem.ütlegelésre fel!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bajgunar
aztabúbánatoskibebaszottanyátokpicsájátostobalibák <#confused><#wilting>
Erre mondják azt, h Buták!!! (szó szerint)
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát figyelj ha abból indulok ki, hogy itt az SG fórumon is jópáran tudnak 0-val osztani... én simán elhiszem, hogy vannak ilyen emberek.
jazzy
Azért a kommenten beszartam: "Most mondanám, hogy Kopernikusz forog a sírjában, de a két csaj kijavítana, hogy a
 sír forog Kopernikusz körül..." 😄D
szucsy89
ez igaz megjátszott? nem akarom elhinni hogy létezik ilyen buta ember Magyarországon... egyszerûen nem.
24. D:😄😄😄D😄😄😄😄😄

NandorHUN
Gyuri meg a fõnöke se kutya ("Na Gyuri, szedd össze magad")
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/04/04/hamarosan_indul_a_hulye_emberek_vetelkedoje/
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Baráti üdvözlet <#idiota>

Sippie
ez így wtf?!
bocsi, nekem valamiért új volt ez a trollfocis akármi...ezem a feliraton sírtam

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza
Külföldön érdekes dolgokkal lehet próbálkozni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lazarus
a rezes se menõnek, se 16 évesnek nem tünik, inkább többnek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ha lesz valami pont hogy a disney miatt lesz, lucas nem tervezett szinte semmit a star warsal

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Master91
De, 12-14 éves lányka simán csókolgatna egy menõ 16-17 évest kártya nélkül is...
Broafka
ez megint az a trükk, amit itthon büdös életben nem tudnál eljátszani

Nivea

Cartman <#taps><#eljen><#nevetes1>

Teppik Amon
Itthon is lehet kapni, úgy hívják hogy gyurmalin. Stressz ellen nagyon jó 😄 Vagy tv nézés közben, vagy órán, vagy bármikor! A mágneses meg pont ilyen. Nem meglepõ módon még mágnest is lehet kapni az üzletben. Amihez nincs érdekeltségem, btw.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

TheUjoNCBeats

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

sonic syndicate
LucasArts-nál csak a fejlesztõ csapatot bocsátották el....mint név, megmarad, csak kiadóként ezentúl, a jogokat megvehetik mások, így a jelenleg kérdéses játékok is elkészülhetnek valamikor

SzirmosSzisza
Ezek között keresgélj akkor: #314943

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Buci
Próbáltam guglival, csak magyarul szerettem volna.
De Köszönöm.

carpe diem

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Buci
Valakinek megvan az a venn-diagram, ahol csajokat jellemzik. A középsõ unió az, h "csak seggfejeknek elérhetõ"? Pls linkelje be vki! Kösz

carpe diem

Calver
jobbnál jobbakat, mert a fejlesztõk versengeni fognak minõségi termékkel h õk fejhessék meg... az aranytojást tojó tyúkot? ennek így semmi értelme, de érted mire gondolok. (az más kérdés, h valószínûleg nem így lesz)

#314969: bántani nem, megszerettem õket az évek alatt (bár NWN2 után nehéz volt), de azért szinte mindig sikerül nekik valami méretes hibát beledobni a termékeikbe... vagy befejezetlen lesz a cucc (KotOR 2), vagy bughegy (szinte minden játékuk, de FNV volt a csúcs), vagy jön valami egyéb szembántó hiba (Alpha Protocol animációi, ahol a fõszereplõ úgy lopakodott, mintha beszart volna), vagy... nos, szart igazából csak egyet adtak ki (NWN2), de az igen méretes volt. mázlijukra ellenben a hibátlan, ki-be-baszottul tökéletes, 10/10-es Mask of the Betrayer-rel minden korábbi bûnük alól teljes feloldozást nyertek <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

tutituti
Értem én ám mit írtok csak sajnálom mert kis pöcsös koromban ezek nagy élmények voltak.(a lion king annyira nem)

más

http://www.buzzfeed.com/copyranter/the-russian-banksy-is-dead

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy 98 körül kiadták a fasza kalandjátékaikat (MI3, Grim Fandango). Aztán azóta nem adtak ki semmi olyat, ami amire több 10 évig úgy emlékeznek majd az emberek, hogy na, ez egy jó játék volt (talán Kotor a történet miatt vagy esetleg Battlefront, esetleg Republic Commando).

tutituti
Eddig akkor legyen négy baklövés + hogy nem csináltak semmit az utóbbi két évben.
De engem akkor is felháborít amit csinálnak.

Azt kell megérteni hogy én nem azért háborodtam fel fõként mert a Lucasarts ugrik a kukába hanem mert minden ötletet dobnak és timon és puba click and play game lesz helyette,mert azért Disney barátunk se nyújt olyan jó játékokat.
Szépen kinekt és xbox játék lesz csak.A pc és PS meg megy a levesbe.
Nem mellékesen az Epic Mickey játékuk ugyanolyan kuka lett mert annyira darkos hogy a gyerekek nem játszanak vele,amúgy meg gyerekes és ezért a felnõttek sem.