Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
picit talán "nehezebb" kérdés
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Erre mondják azt, h Buták!!! (szó szerint)
sír forog Kopernikusz körül..." 😄D
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/04/04/hamarosan_indul_a_hulye_emberek_vetelkedoje/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"The trees move. Do you not see it?"
carpe diem
#314969: bántani nem, megszerettem õket az évek alatt (bár NWN2 után nehéz volt), de azért szinte mindig sikerül nekik valami méretes hibát beledobni a termékeikbe... vagy befejezetlen lesz a cucc (KotOR 2), vagy bughegy (szinte minden játékuk, de FNV volt a csúcs), vagy jön valami egyéb szembántó hiba (Alpha Protocol animációi, ahol a fõszereplõ úgy lopakodott, mintha beszart volna), vagy... nos, szart igazából csak egyet adtak ki (NWN2), de az igen méretes volt. mázlijukra ellenben a hibátlan, ki-be-baszottul tökéletes, 10/10-es Mask of the Betrayer-rel minden korábbi bûnük alól teljes feloldozást nyertek <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
más
http://www.buzzfeed.com/copyranter/the-russian-banksy-is-dead

De engem akkor is felháborít amit csinálnak.
Azt kell megérteni hogy én nem azért háborodtam fel fõként mert a Lucasarts ugrik a kukába hanem mert minden ötletet dobnak és timon és puba click and play game lesz helyette,mert azért Disney barátunk se nyújt olyan jó játékokat.
Szépen kinekt és xbox játék lesz csak.A pc és PS meg megy a levesbe.
Nem mellékesen az Epic Mickey játékuk ugyanolyan kuka lett mert annyira darkos hogy a gyerekek nem játszanak vele,amúgy meg gyerekes és ezért a felnõttek sem.