Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emancipate yourself from mental slavement!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Észak-Korea atomot is bevetne az USA ellen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
jaaj, de rég néztem õket, egyszer sikerült megetetnem õket (és nem másnak)
megint hetekig nézem 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De sok csak betanul pár dolgot és pörög a donate gomb.Persze ezt csinálja mondjuk a lányom(ha lesz) mint a kamera elõtt pucérkodik.
csak azért egy nagy eseményen sokszor vannak ilyen helyzet mint itt a képen,nagy örömünkre
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#315038: nem feltétlenül, pl Twitch-en mostanában elég sok csaj streamel és igazából bénák, de ugye ott a webcam és hát lányok na, kapnak azért "adományt" (állítólag arabok donatelnek rendesen nekik 😄)
Itt 1 random cikk róla, nem olvastam végig, de cím alapján relevánsnak tûnik 😄
A szobrosról ne is beszéljünk 😄
a magyar hálózati fesz. en be ugrottam volna ,harmadjára esett le csak hogy mire is gondolnak, egybõl paks meg ilyen hülyeségek ugrottak be
Na meg a holdas...
Trolling is a art.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#idiota>#idiota>