Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://f1ferrari.hu

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Köcsögök majdnem 50-nel mentek többel, mint a megengedett! A zsaru kicsit rájuk ijesztett, teljesen jogosan. Örüljenek neki, hogy nem büntette meg õket. Ki kellett volna nyalni a seggüket, vagy mi?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Nem a hetvenes években élünk ahol a rendõrök vadnyugati lövöldözést rendezhetnek szinte minden egyes helyzetben. Manapság elég szigorúan veszik ott is meg sok más országban, hogy egyáltalán elõveheted-e a fegyveredet vagy nem, nem hogy lõni is vele. Még a testi fenyítés is korlátozva van illetve a gumibot használata, mert egybõl pereskedés illetve felfüggesztés jár érte.
Mégegyzser mondom, ott is lehet hülye meg brutális rendõr, de manapság amikor minden úgy be van kamerázva meg minden telefonon van kamera, már nem tudnak mindenre csak úgy lõni. Plusz a papírmunka meg a jelentés egy lövöldözés után elég durva tud lenni, meg ilyen olyan ellenõrök vizsgálják, hogy miért is lõtt a rendõr, indokolt volt-e stb.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://gaborszantai.co.uk/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nézzük ugyanezt az esetet iratok nélkül, egy normális rendõrrel:
"sajnálom, nem találom õket, biztos a másik nadrágzsebemben lehetnek"
"ez esetben megkérném, szálljon ki a gépjármûbõl, és kövessen"
Gondolom beülnek a rendõr autóba, elmennek a rendõrségre, felveszik az adatokat, mit tudom én.
Ugyanez egy nem normális rendõrnél: "kérem szálljon ki a kocsiból" te kiszállsz, majd azonnal megragadja a karodat, kicsavarja, hozzávág az autóhoz, és ha szerencséd van nem fog fegyvert rád, vagy ha rá mersz nézni akkor akár le is lõ. És nekem ezzel van a bajom, és sajnos Amerikában ez a "normális"
http://gaborszantai.co.uk/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ಠ_ಠ