Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sferrari
Én is végig néztem 😄 Anno a 3210-esen ez volt a top játék (vagy az egyetlen? 😄)

http://f1ferrari.hu

DanielT
Naná, hogy végignéztem... nem hittem volna, hogy egyszer látok ilyet. 😄
passatgt

jazzy
The Protector
Azt a kurvaXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Számolj el végtelenig kétszer és meglátjuk hogy nézel majd ki 😄

desigo
Chuk jelenlegi állapotától még a 90 éves É.Koreai vezetõk is jobban néznek ki...

Sir Quno Jedi
akkor beztos kocogtak

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Metalmilitiakid
Gyalogrendõrök voltak nem autósok, azért gondolom, hogy onnan jöttek.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sir Quno Jedi
Õõõõ, mibõl gondolod, hogy onnan jöttek? 😄 Amikor hozzánk betörtek (akkor 11.kerület), akkor a rendõrök ott kávézgattak meg dekkoltak nálunk nagy kényelmesen, míg az egy szem helyszínelõ autójuk összeszedte õket. Ugyanis megy körbe-körbe a kerületbe, mert nincs pénzük benyára és így összeszedegetik õket azzal az egy kocsival, meg kirakják ahol kell vetésforgóban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Metalmilitiakid
Ehhez hozzá tenném, hogy lopást jelentettem be és a bolttól ahol dolgozom 2 perc erõltetett 5 perc laza sétára van a rendõrség és a rendõrök szolid 42 perc után érkeztek ki. Köszönöm szépen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Broafka
hát jah, amúgy nem olyan meglepõ, németországban az autópályán nincs sebességhatár, biztos azt hitték, hogy ott sincsen 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lazarus
<#felkialtas> = teleport
I.C.ram
Nem tudom, mi ezen a durva?

Köcsögök majdnem 50-nel mentek többel, mint a megengedett! A zsaru kicsit rájuk ijesztett, teljesen jogosan. Örüljenek neki, hogy nem büntette meg õket. Ki kellett volna nyalni a seggüket, vagy mi?
HTS s3rg1nh00
+lemaradt a felkiáltójel magyarázata

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bardocz
Hiányoznak a szimmetria vonalak, nulla pont. A poharak el vannak metszve, szóval sraffozni kéne. Dupla nulla.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lazarus
Egyetértek, életük 70%-t alvással töltik, a csirkék csak 30-40-et. Ezért kb dupla olyan érdekesek
SzirmosSzisza
Mikor linkeltem még ugráltak, úgy tûnik kifáradtak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Broafka
azért ezek nem annyira "izgalmasak" ezek folyton alszanak 😄

nearo
ezeket nem lehet megetetni, mint a csirkéket?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Horec
Jeee, újra vannak!!

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bajgunar
<#mf1> Háháá, ezt tudoom, hogy kell megcsinálni! <#nezze>
rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Akkor lehet, hogy én élek tévképzetben, mondjuk nem is jártam még Amerikában, de én úgy láttam, hogy a rendõrök ott is eléggé ki van szolgáltatva az ottani "cigókkal" (néger és mexikói bandák a gettókban) szemben. Mondjuk ebben az elektrosokkos videóban nem ez volt a helyzet, de a rendõrt sem lehet nagyon itt felelõsségre vonni, mert többször is figyelmeztette azt az embert, hogy üljön le a padkára. A rendõr nem tudhtatta, hogy volt-e nála pisztoly és Amerikában ugye elég sok embernek van lõfegyvere. Én nem akarom védeni az ottani rendõröket, mert bizonyára ott is elég sok a túlkapás , de azt, hogy az emberek annyira félnének tõlük az szerintem kicsit erõs.

Nem a hetvenes években élünk ahol a rendõrök vadnyugati lövöldözést rendezhetnek szinte minden egyes helyzetben. Manapság elég szigorúan veszik ott is meg sok más országban, hogy egyáltalán elõveheted-e a fegyveredet vagy nem, nem hogy lõni is vele. Még a testi fenyítés is korlátozva van illetve a gumibot használata, mert egybõl pereskedés illetve felfüggesztés jár érte.

Mégegyzser mondom, ott is lehet hülye meg brutális rendõr, de manapság amikor minden úgy be van kamerázva meg minden telefonon van kamera, már nem tudnak mindenre csak úgy lõni. Plusz a papírmunka meg a jelentés egy lövöldözés után elég durva tud lenni, meg ilyen olyan ellenõrök vizsgálják, hogy miért is lõtt a rendõr, indokolt volt-e stb.

tutituti
Na ez pont kellett mára! 😄DDDDDDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az osszes jo volt szerintem 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Systore
Flamingon sírtam
Ulvar
Jajj szétsírtam az agyam nem tudom mikor röhögtem ilyen durván utoljára xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Broafka
mint említettem nem a rendõrökkel van a bajom. Egy normális eset valóban úgy néz ki (és úgy is nézzen ki) ahogy mondtad. Az ember megy az autóval, és megállít a rendõr "iratokat kérnék" te elõveszed az iratokat, megmutatod, jól megnéz, aztán tovább megy.
Nézzük ugyanezt az esetet iratok nélkül, egy normális rendõrrel:
"sajnálom, nem találom õket, biztos a másik nadrágzsebemben lehetnek"
"ez esetben megkérném, szálljon ki a gépjármûbõl, és kövessen"
Gondolom beülnek a rendõr autóba, elmennek a rendõrségre, felveszik az adatokat, mit tudom én.
Ugyanez egy nem normális rendõrnél: "kérem szálljon ki a kocsiból" te kiszállsz, majd azonnal megragadja a karodat, kicsavarja, hozzávág az autóhoz, és ha szerencséd van nem fog fegyvert rád, vagy ha rá mersz nézni akkor akár le is lõ. És nekem ezzel van a bajom, és sajnos Amerikában ez a "normális"

Gondolom valamelyik kulturalis alapitvany tamogatasaval...

http://gaborszantai.co.uk/

AnarchoiD
lefilmezte a zsarut , na ezert tenleg menne a sittre

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Subakka
sztem annyira nem hadonászott vele, föld felé tartotta nem mutogatott vele másra ... nem tudom hol itt a probléma, de lehet én vagyok tudatlan

&#3232;_&#3232;

Mr_no_NaMe
alright you still got bullets...az, én 20 centi mélyre basztam volna bele a fejét a sárba abban a pillanatban ahogy a töltött fegyverrel elkezd hadonászni. gyomorforgatóan félelmetes és olyan érzés volt ezt végignézni mintha egy sünt akartam volna kiszarni.
jazzy
😄DDDDD

SzirmosSzisza
Amúgy az a vicc, ohfy Broafkanak van igaza, itt a "teljes" sztori. De szerintem, ha egy rendõr igazoltat / mond valamit, akkor azt csinálom, lehet csak én vagyok ilyen buta. (anno igazoltattak már minket is "tévesen" és 5 perc múlva mehettünk minden probléma nélkül)

7131nr
kérlek mond el,hogy ez miért teljességgel kizárt.
Broafka
tényleg úgy nézett ki

7131nr
és ha elõtte meg agyonvert egy kisgyereket csak azt nem vették föl?
Broafka
filmek, nagynéni, és milyen elõzményt szeretnél? én nem láttam hogy fegyver lett volna nála, egy rongyos ingben volt, nem rontott a rendõrnek, nem is káromkodott rá, normálisan mondta, hogy ne rángasson (nem húzott be neki) igen, bizonyára minden oka meg volt rá, hogy lelõje...

SzirmosSzisza
Nem azért, de így 20 másodperces videóból indultál ki, ami semmilyen elõzményt nem mutat ...

7131nr
jajj irányjelzés elmulasztásáért meg a családom kilövik a napba nem?
Broafka
áhh, tudjátok mit, felejtsük el. Sajnálom a flém indítását, kicsit intellektuálisabb "vitára" számítottam, de úgy látom a sarkalatos szarkasztikus visszavágásokból nem tudtok kimászni.