Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
rendõr flém? mert az amerika rendõrök aztán tényleg kiváló rendfentartók. vicc!

u dont have to listen anybody else but me

SzirmosSzisza
Ez neked való 😄

(amúgy elvileg annyival ment a sebességhatár felett, hogy simán börtön járna érte, szóval még olcsón megúszta)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Broafka
amerikában egy gyorshajtásért és lelõnek, és persze te vagy a tökéletes állampolgár, aki semmilyen törvénybeütközõt nem csinálsz/csináltál... glória fejeden...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SzirmosSzisza
De hát most látott egy YouTube videót ahol igen, szóval mostantól minden rendõr buzi!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi84
A los Angelesi gettoban, nem hinném.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

7131nr
nem kicsavart logika,mert ha semmi törvénybeütközõt nem teszel nem fog szétsokkolózni a rendõr.
Broafka
igen, mert a rendõri brutalitás elítélésének ellentettje a bûnözõkkel való barátság... micsoda kicsavart logika ez?

7131nr
menjél ki az avasra,ott nem fognak basztatni a jardok ellenben spanolhatsz a cigókkal,akik nincsenek szerencsére kitéve a rendõri brutalitásnak😄
plu604
a cikkhez: az elkövetõk 100% idén barnultak <#vigyor2>

Broafka
én nem igazán tiszteletnek mondanám. sokkal inkább félelemnek. És ezt nagyon jól bemutatja jó pár film, hogy szabályszerûen rettegnek az emberek a rendõröktõl, mert különösebb ok nem kell hogy lelõjön, és akkor csak annyit mond, hogy "bocsi, önvédelem" és még hõsként is kitüntetik.
Nagynéném Amerikában élt (Isten nyugosztalja) és õ is mesélt jó pár sztorit

Pedig ez ott a módi. Ott nemszaroznak, megrángatnak ha ellenkezel. pont. És mûködik.

Positive Mental Attitude

Broafka
én nem azt mondtam, hogy éljen a korrupció, és "nem lehetne e megoldani másképpen" csak azt hogy látszólag (mondjuk nem volt teljesen benne a kamerába a fekete tag) de nem csinált semmi életveszélyeset, csak valamiért hõbörgött, és felszólította hogy üljön le. Ez idáig oké, de miért kell rángatnia ezért? szerinted ez normális dolog? ráadásul egész nyugodtan mondta a fekete hogy ne ráncigáljon. Erre lelövi egy shockolóval?
Persze amerikában õ ott a "cigány" de bármennyire nem kedvelem õket én sem, egy felszólítás után nem fogom lelõni

7131nr
RENDÕRFLÉM! csupán csak 3 hete volt kb...<#levele>
Klemice
igen, akinek szüksége lenne rájuk baszódjon meg, mert õk éppen trafipaxoznak

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

HTS s3rg1nh00
tök mindegy,ott legalább van tisztelet a rendõrök felé
mondjuk nálunk is lehetne,ha nem pénzbehajtó szervként mûködnének,és néha azt csinálnák,ami a dolguk

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a.carkey

A medve nem játék.

modellmaker
Ez csak egy taser... Semmi baja nem lett tõle. Mint az látható a videón is. 😄 Valami gebasz volt amúgy a cuccal, vagy a csávót nem fogja az áram. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Klemice
a niggernél volt fegyver?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

SzirmosSzisza
Bárkinél lehet fegyver, én is inkább lõnék, mint hogy engem lõjenek le :/

Asselm
+1
Nem, bmeg! Amerikáb ha egy rendõ azt mondja "LEÜLNI", akkor vagy leteszed a segged, vagy visszapofázol, de akkor ne csodálkozz, ha valamivel rádlõnek.
Az "Ugyanmár, oldjuk már meg másképpen biztosúr", meg a "Haggyá má békibe te kötsög zsernyák" csak nálunk divat.
LasDen
fateromat egyszer elhívták egy ilyen lõtérre. ott aztán minden volt, amit akar az ember. a legegyszerûbb pisztolytól a legdurvább katonai szarokig minden. és bármelyikkel lehetett lõni persze...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Broafka
ez amúgy annyira amerika... ezek tényleg mindenre lõnek egybõl. Szinte élvezik hogy lõhetnek akármivel

Valaki nem tudná belinkelni azt a videót ami itt 4:04 nél van?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Nagyon nem ütötte ki a fegyver. 😊

A medve nem játék.

pajti

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rhazid
Thurnis muda****in Haley in da house ****es

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Random_
jajdeszar

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pajti

pajti

én azt nem értem, hogy miért ekkora királyságként van eladva, miközben minket gyaláznak benne... 😄
Broafka
hát egy 20 éves királyhoz képest elég 50-es feje lett és kövér, de amúgy minden stimmelt rajta.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Egy török sorozatba néztem bele, a Szulejmán Lajosábrázolása óta messzire kerülök mindent, ami török és tévésorozat. 😊

A medve nem játék.

Én ezzel kapcsolatban leginkább azon röhögtem, hogy a "démonok" CGIvel sem néznek ki sokkal jobban, mint zöld pizsamában...

RatBaG
hívjatok papot!

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Pedig beírtam a keresõbe, hogy török. Máskor adjatok neki címet is!

A medve nem játék.

Tûzoltó helikopter, zeppelin, görkorcsolya, videotelefon, nyelvvizsga labor+iratmegsemmisítõ, ruharendelés netrõl, roncsderbi(meg Carmageddon!).

Nincs ezzel semmi gond.

hát ez nsgyon jó, vajon a mai scifi ugyanennyire komikus lesz 2100-ban?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Broafka

a.carkey
a.carkey
http://gabowsky.tumblr.com/post/47468583238/a-kis-hertz-egmont-kalandjai 😊