Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
láttam, hogy van videó is lentebb, de vicces ahogy folyamatosan beleesik. 😄
Bokafix2
Az ágy alatt raktak tüzet

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti

LasDen
elõször azt hittem a guardians of the galaxy...ember, fa, mosómedve...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Solid Snake
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Sippie
szexuális... ó igen 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
Igen, esetleg volt egy csõtörés, vagy nagyobb esõzés éveken át, ami szép lassan elfogyasztotta a talajt, belvárosban lehet a régi csatornaalagút is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Protector
Mitõl lett ekkora lyuka az út alatt.Kimosta a víz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

én kos lettem!
SzirmosSzisza
elem?:c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RiCSi1234
Értem én a viccet, de hogy az összes *uzi szót megtaláljam rögtön az elején.. 😄<#action>

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Reménykedtem valami pina, vagy okos, vagy valami, de ház a BUZI lett.. 😄

GTA V (*.*)

nearo
okos 😛

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Solid Snake
Csalás <#banplz>

Sippie
jelenteni kell youtube-on, azt fuck off niki mináj
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
báááázzzeeeee...

#315848: Nicki Minaj nekem meg havernak szent már...az orbitális (pardon de muszáj így mondani) PICSÁJA! beszippantja az univerzumot. Számai szövegeit nem tudom ki elemezte már, én megtettem...nem kellett volna. Nem csodálom hogy majd minden mai fiatal kislány alkohol drog függõ agyonplasztikázott állandóan csak bulizni akaró kurva akar lenni. Fõleg hogy a Vevo úgy teszi fel a videókat YT-ra, hogy nincsenek kicenzúrázva, tehát a nyílt fuckozás az megy mint az állat. Persze Eminemnél azért szépen ki van cenzúrázva minden 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

The Protector
+1

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

úú b+ xD
Sippie
jézus... valóban jobb volt nélküle 😄
Sippie
a most: nekem nem tölt be. Lehet jobb is 😄
BaliBoy
Ez semmi. Pont tegnap volt az indexen Amanda Bynes.
Egy kimondottan helyes csajból egy ocsmány nicki minaj lett...

Régen:

Most:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SzirmosSzisza
Azt hitted Hannah Montana az igazi neve ? 😄

#315846: hm, ez nem is volt olyan nehéz, akkor lehet mással kevertem

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
Hudgens...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Master91
Na jóvan, +1 fail nekem is, cat leírta az igazat XD
Master91
Persze 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hannah Montana 😄

SzirmosSzisza
Semmi, hülye voltam, azt hittem Miley Cyrus szerepel a Spring Breakersben, de úgy tûnik kevertem Vanessa megnemmondomhogyírjákkal 😄

Mondjuk imho hasonlít (jobbos)

Ulvar
GG ulvar... nem kéne nekem este írnom bazze...na mindegy...érted így is mi a faszt akarok 😄

Ulvar
Sooooo who the fuck is her?

Master91
Mai srácok ilyeneket nem élnek át, szabályosan élet-halál kérdése volt az ilyen tekerés 😄

-------------------------

Találjátok ki, ki van a képen:

Annak idején pajtimmal kerekeztünk töltésen,város külrészén telkek mellett..200 méterrõl olyan sprintet levágott 3 vadállat seperc alatt,hogy nem gyõztünk tekerni..na az se volt gyenge élmény...
N o N a m e
NandorHUN
passatgt

tutituti
nem láttam a videón egy tûzoltót, így erre nem volt reakcióm.
de ha gondolod felsorolom név szerint az összes etiópot is 😉

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

N o N a m e
N o N a m e
AZTAGECI BEHUGYOZOK 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

skinnyman

Regards,

SigS
<#nezze>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)