Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
GTA V (*.*)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

#315848: Nicki Minaj nekem meg havernak szent már...az orbitális (pardon de muszáj így mondani) PICSÁJA! beszippantja az univerzumot. Számai szövegeit nem tudom ki elemezte már, én megtettem...nem kellett volna. Nem csodálom hogy majd minden mai fiatal kislány alkohol drog függõ agyonplasztikázott állandóan csak bulizni akaró kurva akar lenni. Fõleg hogy a Vevo úgy teszi fel a videókat YT-ra, hogy nincsenek kicenzúrázva, tehát a nyílt fuckozás az megy mint az állat. Persze Eminemnél azért szépen ki van cenzúrázva minden 😄.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Egy kimondottan helyes csajból egy ocsmány nicki minaj lett...
Régen:
Most:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
#315846: hm, ez nem is volt olyan nehéz, akkor lehet mással kevertem
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondjuk imho hasonlít (jobbos)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
-------------------------
Találjátok ki, ki van a képen:
de ha gondolod felsorolom név szerint az összes etiópot is 😉
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict