Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aztan majd jon a szemkitakaro, arc es rendszamhomalyosito app😊
http://gaborszantai.co.uk/
vagy majd pár év múlva jön nagy újitásként a 3d-s hogy mindkét oldalon van kamera ? 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
eszedbe sem jutott drága autót venni? azon is négy kerék van ezen is.
eszedbe sem jutott jobb tévét venni? ez is színes minek jobb.
menj ki a szabadba, hátha kitisztul a fejed. <#miaz>#miaz>
u dont have to listen anybody else but me
En nehany eve ezt neztem ki magamnak biciklizeshez (http://pivothead.com/), de persze meg ezt sem tudom megvenni😊 <#idiota>#idiota>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
aztán ha majd mindenki akar magának egyet, akkor úgyis még 28 egyéb gyártó is elkezdi a sajátját megcsinálni 😄
ha bebukik, akkor majd 5év múlva jön valaki aki megpróbálja újra és akkor lesz nagy siker.. 😄
Lenyegtelen mit tud, akkor is „csak” egy kameras szemuveg, 2-3 havi fizetesert. Draga.
Lenyegeben, hasonlo hasznalatra, szerintem mar 2-300$-ert adnak hasonlot.
De termeszetesen ezt nem Magyarorszagra gyartjak, nem atlag fizeteshez, ez is olyan divat/majer/sznob cucc lesz eloszor, mint bizonyos telefonok negyed millioert😊
aztán bevallod hogy nem ismered a képességeit.
de azért igazolod hogy igazad van és van olcsóbb alternatíva.
hogyan kínálsz olcsóbb alternatívát ha nem ismered?
hogyan állapítod meg hogy mennyit ér ha nem ismered?
kösz.
u dont have to listen anybody else but me
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Windows 10,4000 magos, 20YottaHz Triathlon CPU-k, 256 Exabyte Ram, 64 Eb Nvidia Holograph 1YHz Gpu mobiltelefon....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE