Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

khm, akarommondani, igen, bal. (reggel vizsga vót na! 😄)
de jobban megnézve valóban
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(kicsit gore: bár, én láttam olyat, hogy elütött egy autó egy macskát, ott feküdt meg kapálózott, nyüszített. A teste középsõ része kvázi "ki volt lapítva" aztán mikor visszanéztem 10s múlva, már nem volt ott, elég valószínû, hogy nem sokáig húzta utána)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
3:30 is nagyon neccesen néz ki... persze túlélhetõ
meg úgy tudom, hogy a ladában is ketten ültek, de lehet, hogy tévedek
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a végén a ladás..az ott újjászületett
www.smart-bus.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Emancipate yourself from mental slavement!
ne viccelj már, 28.144*350... azaz 10 millió forintért nem vállalnád be?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊