Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ez nagyon ultrabrutál, fõleg Mardel a végén.. *HI-HI-HI-HI-HIIIIII*
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Per Aspera Ad Inferi.
De akkor mindegy is, nálunk is nyert egy tanár, csak gondoltam hátha.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
(tehát a Maradj talpon 100 forintjából 16-ot be kell vallani és fizetni a megfelelõ adóévben)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
régi iskolámban az egyik tanár 10 milliót nyert a legyen ön is milliomosban, adó után kb 7 maradt meg neki. (hónap végéig azér' abból is ki lehet jönni mondjuk)
"Nulla tenaci invia est via"
De ha van idõ rá akkor egy tv-t+konzolt elvonszolnék foggal én is 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

meg a Starsky & Hutch is
+ FHM cd amin szintén SBM szám volt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
a crazy taxi fasza kis játék. állandóan elütöttem a papokat a templomnál 😄
Dum spiro, spero.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Önszántamból hagytam abba, mert eléggé megosztó, hogy néhányan utálják, néhányan szerették. De nincs rá semmi szabály.
Nem spammeltem, nem tiltott, nem nagyobb mint az oldalon levõ legnagyobb gif, ezért kérlek ne szabd meg hogy önkielégítsek.
Stay calm
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
http://www.tenke.hu