Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Per Aspera Ad Inferi.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[O_O] (.)(.)
http://gaborszantai.co.uk/
Véleményt csak úgy lehet alkotni, hogy tudod mirõl van szó, mi történik. Szerintem teljesen jó volt az indoka.
Én egyébként elintéztem volna 1 szóval a választ: sz@r
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Meg van valami simtech vagy mi a fene, van fent 1 videó is hogy csávó karjából ki kellett szedni azt a zöld zselét, elég fincsi...
A fegyencedzés jobb. Aztán ha megy az egykezes húzódzkodás, akkor már én is bohóckodnék a villamosmegállókban. Amúgy ez a magyar csávó sem ott kezdte ebben biztos vagyok. Hanem konditermek és társai, utána jöhetett a menõzés
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Bazinga!
Repatarurgyán
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tudom, hogy nem ide való téma, csak járnak ide régi motorosok és sokan mások is, szóval érdeklõdnék, hogy tudja-e valaki a régen rendszeresített sötétzöld szelencék (gázmaszk szûrõk) milyen gázokat tudtak szûrni. Csak gáz és egyéb vegyi vagy esetleg biológiai és atom fegyverek által okozott gázokat is meg tudnak szûrni?
Esetleg ha valaki tud a szürke színû szelencékrõl valamit, azt az infót is szívesen várom PM-ben, hogy ne piszkítsunk ide!
Köszi!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.