Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eretsegi elott egy hetig felfuggesztottek ezert.
vagy mi.. szegyen gyalazat ja.
Sippie
ezeknek tényleg a vérükben van a foci 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sir Quno Jedi
Az más, azoknak a közelébe sem szabad menni és igyekezni kell mindennemû érintkezést kerülni velük. Ha már ki kell menned az utcára (gyalog), tulajdonképpen buktad is a dolgot. Ennyi erõvel veszett rozsomákok közé is vethetnéd magad, lehet kevesebbel megúsznád. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shan
A vezérig tábla Ágotának van feltüntetve a miheztartás végett, vagy a napszemcsis szakszervezetis az ajtó mögött bujkál? (bocs)
Pethy23
Broafka
ez nem "alfajai" hanem mûveltség kérdése, így írják és kész
a videóra meg:
az ilyenekben legalább az a jó, hogy a fekete akadt ki és próbálja lenyomni az öreget és hogy elkente a száját a kis pöcsnek az öreg 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnarchoiD
kicsit elirtam a spoiler tagot 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

akkor meg nemvolt szerencsed ahoz a formaciohoz amikor 3 cigany no beled karol szorosan neked jonnek ... es nemtudod, hogy a zsebeidet vedjed vagy pofozkodjal... nekem 3 hete volt utoljara ilyen a belvarosban egyik este szerencsere nem alltam meg hanem izombol tovabbmentem 10 meter utan engedtek el. Az elso ilyen "talalkozomnal" a kivagtak 2 zsebet a farmeremen, ugy hogy ott eszre se vettem, csak otthon...
[/spoiler]

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RatBaG
egy hagyományosabb humiari téma:

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tugyiti
XDDD legalább nem kamu fos
NandorHUN
Persze, én amúgy azt bírom a legjobban, hogy közönség is drukkol nekik, illetve securitysek is max. akkor ugranak oda, ha már a fojtogatásnál tartanak... Lehet egy ilyen monika showt még én is néznék. 😄
Na, ez így egy teljesen nézhetõ mûsor! 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Egészségedre....

Köszi a javítást, én általában a B-betûs szót használom, nem ismerem az alfajaikat.

Ha már tömegközlekedés+pofozkodás (!!18+!!) epic nevelés!

http://www.liveleak.com/view?i=efd_1330827598

EZFUCK!

NandorHUN
Amúgy van ahol a bunyó természetes:

Pl. szerintem ezek alapján Mexikóban szerves része az ilyen show-knak. 😄
theone91
Az nem a sofõr. Õ elöl ül épp.

Dynamic
transzVesztita
LOL... egy a hiba ha jól emlékszem ez egy transzfesztita esküvõs show volt...

Az oroszok meg picit érzékenyen reagálnak a buzikra.... ahogy a videó mutatja...

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

NandorHUN
Azért máshol is megesik, hogy a sofõr pofán rúgja az utazót, nem kell errõl ennyit beszélni 😄
flashpointer
A villamos esetre visszatérve:
Mint mondta, nem azért szállt le, hogy megverje a nõt, hanem azért, mert azt hitte, hogy alatta vannak.
„Úgy szálltam ki a fülkébõl, hogy két embert megöltem, Úristen, alattam vannak, gondoltam.A villamos elõtt azt láttam, hogy a két nõ vigyorog a helyzeten, sõt az egyik a középsõ ujját is bemutatta”
– emlékezett vissza a férfi.
„Akkor csattant el a pofon”

Emancipate yourself from mental slavement!

Looooser

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Sir Quno Jedi
Azt azért még én sem tûrném el, hogy megüssenek, pláne egy idegen szuka. Eleve honnan veszi egy vadidegen a bátorságot magának, hogy egyáltalán hozzám érjen?!? Mondjuk nem is szokott elõfordulni mióta nagykorú vagyok, mert ha az ember mindig sugározza magából a "ne merészelj betolakodni az aurámba, mert fájni fog" jelzést, nem nagyon mernek kekeckedni. Persze mindég vannak elmebetegek, akik nem veszik az adást, de azokat meg kerülni kell, mivel így elkerülhetetlen lenne a konfliktus.

Mindig meg kell várni az "authority"-t, majd azok rendet tesznek, vagy ha ez lehetetlen adott helyzetben, akkor csak le kell lépni angolosan. Ha a konfliktus tetlegességig fajul, akkor hiába van igazad, mehetsz a bíróságra és ha õk vannak többen, akkor hamis tanúkkal szénné szopatnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

qtab986
Valamivel nagyon felhúzta azt a nõt, de mivel?

Broafka
totál igaza volt a csávónak. Ha a nõ üt, akkor már õ is üthet. Bármilyen olcsó riherongy pofázik nekem én nem ütném meg, szánalmasak, de ha hozzám mer érni, akkor bizony is vissza fogja kapni. Már elnézést, de azért mert nõ, attól még ha ököllel üt, akkor olyan jobb egyenest kap tõlem, ha pofoz, akkor pofozok én is. Azért álljon már meg a nászmenet, ne higgyék már ezek a puncik, hogy bármit szabad nekik. Különben is, annyira küzdenek az emancipációért, hát nesze b*zd meg, itt van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

WhiteStar
dafuqq

mi ez, valami iszonyú irritáló az a p@na

errõl szól, hogy ki pofozza fel elõször, aztán a többiek végre lincselhetnek? 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

otisz111
Cigámy vér, õk is falkában támadnak rá egy emberre.
Dzsini
meg a múlva után vesszõ se, de így találtam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Nem kell ahhoz 40 év 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Lol. A vége végül is bejött. A férfiaknak lett telefonjuk 2000-re<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

QuippeR
megint keverjük a szezont a fazonnal. felnõtt emberekrõl van szó.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Caliph
régen ha kaptam a tanártól egy pofont nem volt sírás hogy jogaim vannak. hazamentem,mondtam otthon faternak mi történt. mire a reakció: biztos megérdemelted,és örülj hoggy nem kapsz tõlem is egyet. és igaza volt,megérdemeltem😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

norbre
hanggal érdemes 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ez szép ütés volt 😊
tomsolo
Itt ha jól emlékszem ez a féreg egy tolvaj volt.

Egyébként ebben a témában - ami nem ide illik, itt egy relevánsabb:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

FZoleee
oneal1
megjátszott szar az egész, aki beszopta, nézze már meg mégegyszer😄

!Forza Ferrari!

WhiteStar
na ezek nem csinálnak nagy gondot a nõkérdésbõl 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

..akit hétfõn úgy felpofozott egy villamosvezetõ, hogy vérzett a szája.
...
"Nagyon megkönnyebbültem, hogy a kisbabám és a barátaim is jól vannak.″<#falbav>

Ez a cikk velvetre való, nem is kéne beszélni róla😄

every damn day

pedobear

Villamos esetre visszatérve. Tudom volt már itt.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pedobear

csunya volt
😄

Lazarus
<#szomoru1>
Nem tom hogy fake vajon, de itt sincs pofon... simán ököllel...

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.