Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
ez bio sáska vagy genetikailag módosított?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pedig ebben sokkal több a husi, mint a kis szarokban...

Dzsini
Kisebbeket ettem már, fokhagymás olajban sütve egészen rendben van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG
ekkora ínyenc vagy? én azért nem enném meg.

Per Aspera Ad Inferi.

gazgoblin
Tudtok tüzet adni?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

SixPaths
Szerintem nagyon jól mutatja, hogy hova fejlõdött a (sport) karate mára.

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Lteebee
Megoldottad.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

megériteni·😄

sosem birtam megoldani hogy egy 3 órás folyamatos majdnemhogy végig ugyanolyan ütemü recsegést hogy lehet élvezni.. nem a müfajellen vagyok, énis szeretek pár elektronikusat, de 3 órán keresztül ugyanolyan tüctücre ugrálni igensok lsd kell..

Jeffjohnson
Elképesztõ 😊 arra azért kíváncsi lennék mi munka van benne.

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

http://gaborszantai.co.uk/

bosco05
már egy párszor volt utolsó thunderdome 😊 eddig vagy 4x mondták asszem
7131nr
tomsolo
de min?

7131nr
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

The Protector
Repedek,szakadokXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BaliBoy
😄 <#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Eszembe jutott errõl valami

ez..kicsit elnagyoltan csináltam meg..

Nos igen.. És itt, bár a jegyárak meglehetõsen borsosak, azért a szervezõk ügyelnek rá, hogy felejthetetlen élményt kapj a pénzedért.

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

LeWyTy
A QLIMAX és a Q-DANCE az felülmúlhatatlan!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tavaj volt az utolsó Thunderdome, szóval arról lemaradtál. Amennyiben hasonló hangzásra vágysz:

és ha látványra:

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

tutituti
ajapai-jal a legjobb szomszédot elhallgattatni.
fõleg ami most jött ki.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
karrem a legjobb!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Broafka
nekem az elsõ évad zenéje jobban tetszik

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SzirmosSzisza
Ja, mondjuk szerintem a záró jobb :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Broafka
pff, elkapkodtam, alá is van írva (törölhetõ)

Broafka
ugyanaz a banda? 😊 (vagy talán a szám is)

SzirmosSzisza
Amatõr ... 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cement
uristen engem is hogy idegesit amikor ujraaszfaltoznak egy utcat (ahol meg nincs csatornarendszer) es ra 1 evre felbontjak a burkolat felet h lefektessek a csoveket... váááh

respect to the man in the ice cream van

tomsolo
<#eljen>

Magyarországon is elõfordul.

Egyébként az újságírók azért elmondják hogy ez egy ideiglenes állapot volt, és az oszlop természetesen nem marad ott. Néha adódnak komplikációk aminek az ésszerû építési sorrend látja kárát.
Volt már itthon pár helyen burkolatfelújítás után csatornázás, meg hasonló, az az ami igazán gáz.
BaliBoy
Az biztos, hogy semmivel össze nem keverhetõ hangulata van. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ez simán elmehetne vmi rágógumi reklámnak.

Per Aspera Ad Inferi.

bosco05
Azért némiképp megváltozott a buli 97 óta 😊 Azért csak elmennék egyre.

qtab986

nearo
akkor közelítsük meg máshonnan: már csak büszkeségbõl se hallgatnék ilyet tanuláshoz 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Krinyo

Sippie
Majd ha 30ezredbe kerül, akkor lehalkítod azokat a mélynyomókat 😄
tomsolo
A füldugó semmit sem ér a mélyhangok ellen, és az én ményomó ládáim végig hintáztatják a csillárokat legalább 3 emelet mélyen.

Dzsini
Az nem elég hightech 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sippie
füldugó 😊 elég jól leszigeteli a zajokat, 70 Ft a patikában 😄
Dzsini
Azért ma már egy átlagos környezetben nem tudod kizárni a környezet hangjait, csak ha elnyomod valamivel - nyitva van az ablak, otthon van a család, stb. Rengeteg külsõ hangforrás van, ami el tudja vonni a figyelmet, fõleg ha nem is akaródzik a tanulás 😊