Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://gaborszantai.co.uk/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez..kicsit elnagyoltan csináltam meg..

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
és ha látványra:
Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!
fõleg ami most jött ki.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
respect to the man in the ice cream van
Egyébként az újságírók azért elmondják hogy ez egy ideiglenes állapot volt, és az oszlop természetesen nem marad ott. Néha adódnak komplikációk aminek az ésszerû építési sorrend látja kárát.
Volt már itthon pár helyen burkolatfelújítás után csatornázás, meg hasonló, az az ami igazán gáz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.