Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy illik ugyanis zenét hallgatni, hogy ne zavarjuk meg vele mások életét.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Esetleg Béta 20Hz-es binaurális hang, az állítólag segít a koncentrálásban - ha meg nem, akkor is placebónak megfelel 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként volt már Kárpátiát bömböltetõ, árpádsávos szomszédom, neki összeállítottam egy CD-t és betettem a postaládájába. Rendes volt mert párszor meghallgatta még hallottam is, hogy mondta az asszonynak, hogy az a focis szám nem is rossz...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
- a 3:50 környéki csajt viszont már rengeteg gif-en láttam.
Btw egyébként meglepõdök, hogy a mai napig mennyi ember hallgat ilyen fos zenét - példának okáért az alattam lakó is tegnap próbált tartani egy ilyen mini teknõ estet, amit kénytelen voltam egy megfelõen preparált (full hangerõ, hogy a szobában röpködtek a papírlapok) Ajapai számmal orvosolni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én az elsõ 1,5 perc után már szakadtam a nevetéstõl. xD
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!