Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Naja, én is felhúznék vagy 10 centi hangszigetelõ réteget szívem szerint.
Sippie
vagy ennyi erõvel ne szóljon semmi 😄
tomsolo
A bömböltetéssel van bajom.

Úgy illik ugyanis zenét hallgatni, hogy ne zavarjuk meg vele mások életét.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Tanuláshoz olyan (elsõsorban instrumentális) zene kell, amit utálsz, hogy ne arra figyelj 😊

Esetleg Béta 20Hz-es binaurális hang, az állítólag segít a koncentrálásban - ha meg nem, akkor is placebónak megfelel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
Tény, hogy ha a kedvenc zenéim hallgatom tanulás közben, akkor az valójában nehezen nevezhetõ tanulásnak, de inkább semmit se hallgatok, mint ilyet 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sippie
death note zene
Sippie
mibajod a kárpátiával meg az árpádsávval, te nagyorrú?
😄 😄
tomsolo
Egyébként velük szoktam még tömeget oszlatni:

Jabar
:p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

tomsolo
Ez pont jó arra, hogy ráébresszem õket az erõlködésük értelmetlenségének mivoltára - fõleg teljesen kivezérelve 😛.

Egyébként volt már Kárpátiát bömböltetõ, árpádsávos szomszédom, neki összeállítottam egy CD-t és betettem a postaládájába. Rendes volt mert párszor meghallgatta még hallottam is, hogy mondta az asszonynak, hogy az a focis szám nem is rossz...

Jabar
Azt vártam hogy beraksz egy rap-rock/metal számot erre egy másik elektronikus zenét 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Krinyo
A szart szarral orvosolni? 😄

Ulvar
Meló / tanulás közben jó mert legalább valami zúg a füledben de nem figyelsz annyira rá mint a kedvenc számaidra, de nem is fáradsz el.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SzirmosSzisza
Ez a zene eléggé csöbörbõl vederbe 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

+1 😄

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

J i GS a W
ezt most én is megküldtem a szomszédoknak........

tomsolo
- 2:40 környéki csávó (press button 1) valóban gifre érett
- a 3:50 környéki csajt viszont már rengeteg gif-en láttam.

Btw egyébként meglepõdök, hogy a mai napig mennyi ember hallgat ilyen fos zenét - példának okáért az alattam lakó is tegnap próbált tartani egy ilyen mini teknõ estet, amit kénytelen voltam egy megfelõen preparált (full hangerõ, hogy a szobában röpködtek a papírlapok) Ajapai számmal orvosolni.

Caliph
egyeseknek akkora a pupillája mint a káddugó 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BaliBoy
Egy igazi gyöngyszem '97-bõl. Úgy érzem, hogy ez a videó a mozgó gif-ek tárházát rejti. 😄DDDDDDDDD
Én az elsõ 1,5 perc után már szakadtam a nevetéstõl. xD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SzirmosSzisza
lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

N o N a m e
sírok
WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

norbi4567
IOGraph?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bocsi, ez nem ide : )
na, tipikus Suárez-patkányság (mûesés)...
rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Master91
Ez kegyetlen jó! 😄
pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pajti

BaliBoy
Én beraktam volna alá a Jurassic Park zenéjét. 😄DD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

7131nr
õk az embereim.
7131nr
öccázé bevédlek<#violent>
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Bexter
Igen 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Sippie
te vagy a szombathelyi rendszergizda? <#idiota>
Bexter
Átmegyek hozzá és szájba b*szom...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

RatBaG
😄DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Balzafa....

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

WhiteStar
jogi útra lesz terelve a szerencsétlen!!!!4444 <#idiota>

7131nr
nagybajban van <#boxer>
szucsy89
szombathelyi rendszergazda 😄SSDAS:SDAS:dDSADAS😄DAS
Lazarus
SzirmosSzisza
...

7131nr
<#nevetes1>