Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Szerintem nem, mert az is állati eredetû. Elvileg gumicukrot se szabad pl enniük, mert abban is van valami állati csontszármazék.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91
Nem úgy volt, hogy a római Gladiátorok is vegetáriánusok voltak?

tomsolo
Tegyük mellé a mongol kisfiút aki birkaszemet reggelezik.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lazarus
az még belefér a vegába, nem?
Lazarus
tojás + tejtermék
BaliBoy
Aranyos, de Õ is meg fog akadni a törzsfejlõdésben mint a többi vegetáriánus. 😊
No nem baj, hátha töribõl vagy esetleg bioszból megtanítják majd neki, hogy mikor/mitõl kezdett az emberi agy térfogata növekedni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

http://gaborszantai.co.uk/

40mp-nél lekoccolja a fekete mercit 😄

...és minden mondata ma is aktuális.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Erre gondoltál:

tutituti
hangosan röhögök 😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomsolo

RelakS
Olyat nem tudom, csinálnak-e, viszont az európai méheket elõszeretettel fejezik le. Az ázsiai méhekkel nem bírnak, azok "megfõzik" õket 😄 (addig dörgölõdnek hozzá, amíg olyan meleg lesz, hogy a darázs "megfõ", viszont azt a hõt még a méhek bírják)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Calver
ezek azok az aranybogárvirágok, akik mikor megcsípnek, gyakorlatilag eltüntetik a húsodat? (csak h mindenki szépeket álmodjon)

"The trees move. Do you not see it?"

Lazarus
7131nr
ez robot!😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

The Protector
kurvanagy

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RelakS
Ázsiai óriás darazsat valaki?
Kb 5* akkora mint a hazai darazsak, tehát olyan 6-8 centis repülõ istencsapása.

Mondjuk ez a képek alapján inkább 4-5 centi, de még így is besza-behu

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Újabb érv azoknak akik folyton ki akarnak menni a szabadba.
😄DD

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

modellmaker
😄!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

WhiteStar
bazz, de körülményes... 😄

World War G

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

nearo
😄DDDDDD
nekem is ez jutott eszembe amúgy, csak nem kerestem meg 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

close enough

tomsolo
ahaha%3!

7131nr
szerintem megvan a mesterük is😄

Ma lenne 77 éves Hofi Géza humorista, sajnos már 11 éve, hogy nem lehet közöttünk.

Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas humorista, színész, énekes. A Magyar Köztársaság Érdemes Mûvésze és Kiváló Mûvésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magyar kabaré történetének egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett alakja

Emlékezzünk rá együtt!

SzirmosSzisza
Én egyszer hazaértem picit ittasan hajnalban és annyit hallottam, hogy valami ugrándozik a szobában, szóval felkeltem, becsuktam az ajtót és aludtam inkább a vendégszobában 😄

Dzsini
Szöcskefélékre próbáltam utalni, rovarok (és ízeltlábúak) terén vannak nagyobb fajok - pl. a pálmatolvaj rák.

Fotómanipulálás pedig azóta létezik, amióta fotók léteznek, csak akkor még nem monitor elõtt fotosoppal csinálták.
1860: Lincoln fejét rakták John Calhoun testére:

és még néhány korai példa

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bokafix2
Tudod az a bibi hogy ami képet a számítógépen látsz digitális formában, az már úgy szét lehet fotosoppolva mint a hétszentség... ezalatt nem feltétlen azt értem hogy az adott kép is ilyen, de nem lehet kizárni... csak akkor ha kézzel fogható fényképen látod amit a kezedben tartasz és persze elvégeznek valami hitelesség vizsgálatot hogy biztosan ki lehessen zárni az idegenkezûséget, akkor lehet csak biztosan állítani hogy valódi... de neten látott képeknél... esélytelen biztosra mondani valamit.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

sz4bolcs
Én már ébredtem arra, hogy a mellkasomon egy ilyen jól megtermett imádkozó sáska csücsül. Epic fight volt. :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Master91
Akkoriban nem volt, de most van 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

flashpointer
Volt fotosop, csak montázsnak hívták 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

sz4bolcs
bazz. xD de korán van.

nearo
hím herkulesbogár pár centivel nagyobbra is nõhet, de amúgy ja... ettõl függetlenül én már egy 10 centis bogártól is felramásznék 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

SzirmosSzisza
Nem úgy volt, hogy ezek nem nõhetnek ekkorára, mert a légzõszervük(?) nem bírna fent tartani egy ekkora testet ? :C

SixPaths
"a legnagyobb ilyen állatok olyan 15 centi testhossz körül vannak"
Ez hülyeség, ott van a 2. kép, amit beszúrtál. Az régi kép, és akkoriban nem volt Photoshop, szóval biztos igazi.

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Dzsini
de õ azt írta, hogy bogarat nem enne 😊

Petõfi Sándort idézve: "Az, hogy egy képen láttad az interneten, már elég bizonyíték ahhoz, hogy valódi legyen"
(a legnagyobb ilyen állatok olyan 15 centi testhossz körül vannak)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
a sáska is

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

sz4bolcs
Ja igen. 😊 Mondjuk hangyás zsemlét már ettem.. sötét volt.. de az meg rovar 😄

Szabi
meg ha nem tudsz róla... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

sz4bolcs
lol, bogarat meg nem ennék. Kivéve éhesen, és részegen. 😄