Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki el tudná magyarázni pár szóban hogy ennek mi értelme? Ezzel akarják visszaszorítani a bûnözést hogy önként adnak oda mindent az adófizetõk pénzébõl? Vagy ez EU támogatásból van pénzelve? Nem akarok mocskolódni, csak tényleg érdekel hogy mi a koncepció
Positive Mental Attitude
Geci, eszméletlen!!!!!
Márciusi ifjak forgonak a sírjukba a 12 pontukkal.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://gaborszantai.co.uk/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
itt van amugy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak mondjuk 145-nél 3200 körül forog a motor, és olyankor már a dízel is eszik 😄
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
Egyébként, hatályos jogszabályok szerinti büntetés kalkulátor: katt
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyszerûen ha érzem hogy veszélyes rám nézve, azt is megelõzöm, hiába megy 90-el fõúton. És lehet mondani erre hogy kifogás, de nem az...nagyon nem. Nekem már múlt 5 cm-n az életem fõúton.
Nem kell álszenteskedni, hogy soha sehol sem lépted túl a megengedett sebességhatárt. Kétféle ember létezik szerintem:
1. akit meg fognak büntetni gyorshajtásért
2. akit már megbüntettek gyorshajtásért
Még a szabályok rendes betartása mellett is megeshet, hogy hacsak idõszakosan is de átléped a megengedett sebességhatárt legegyszerûbb példa autóúton elõzni akarsz mert elõtted Lákátos család 6 fõvel egy agyig megpakolt Ladával tötymörög és jönnek szembe. Mindenki volt ilyen vagy hasonló helyzetbe nem értem mit kell ezen még magyarázni <#fejvakaras>#fejvakaras>
nálunk alig van értelmes vezetõ,az emberek felének maximum naplót szabadna vezetni nem pedig jármûvet.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A megoldás nem az, hogy bekorlátozzuk õket elektronikával vagy bármivel. Jó példa erre a német autobahn aminek egy részén nincs sebességkorlát mégis kevesebb baleset történik ott mint bárhol máshol mert ésszel van az egész megtervezve (kanyarok szöge aszfalt vastagsága/minõsége) és nem idióta oroszok vezetnek rajta többségében.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kiváncsi vagyok ha felkelt a földrõl mi lesz.....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070