Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minõség meg vagy igen vagy nem, nekem 1 dolláros USB kábelem kb 1 hónap után "elromlott", 2 mikrokontroller meg 1-2 év után is tökéletesen megy ...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ebay viszont a tekintetben jobb hogy van buyer protection. Ha ezeken az oldalakon rendelsz valamit és tönkremegy 2 nap alatt (vagy esetleg meg sem érkezik

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondom, ennyire nem egyszerû ez. De jó tipp, kösziek!
Adversus solem ne loquitor
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ezek hol szereztek?
Adversus solem ne loquitor
rátettem ezt a progit, hogy lehessen dühöngeni 😄
volt jópárszor "összetörve" a monitor 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A cigányosra:Nem tudom mi kell ahhoz,hogy az emberek észbe kapjanak és merjenek lépni végre ellenük.Ha ez így marad akkor abl csak szívás lehet és terror.Már most is sok kis vidéki faluban rettegnek az emberek stb.......sõt nem csak ott,mindenhol.de tényleg,mi kell ahhoz,hogy végre lépjenek?megbasszák a bnõiteket?(jó tudom,sg-n senkinek sincs bnõje😄)vagy elég ha csak kirabolnak?Én nem tudom mit kéne tenni,vagy mi lesz itt.Fingom sincsen róla.Van egy negatív jövõkép amihez nyílegyenesen tartunk,politikai és kisebbségi szempontból.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

😄