Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
az autós csávó attól függetlenül, hogy vétkes-e vagy sem, mekkora gyökér 😄 elüti, majd kiszáll és csípõre tett kézzel nézegeti a kocsija elejét majd csak utána kezd el SÉTÁLNI a motoros felé...
http://gaborszantai.co.uk/
respect to the man in the ice cream van
1. Az autós valóban hibázott, hogy továbbhasználta a belsõ sávot mint kellett volna, bár nem ment lassan. Sõt szerintem legalább kiló20-szal nyomta vagyis nem akadályozott senkit, sõt éppen közeledett az elõtte menõkre, nem kacsázott vissza kívülre, hanem ment tovább. Szabálysértés, de ha tényleg csak ennyi lenne a világon az utakon nem lenne gond.
2. Motoros: jobbról elõzés büntetendõ, bár kétségtelen tény, hogy nálam ez sem tartozik az azonnal fõbelövés kategóriájába, de viszont onnantól ön és közveszélyes a motoros és nagyon megbüntetném. Ok nélkül nem is lehet fékezgetni, plusz mivan ha elrántja a gyerek a kormányt és szenved balesetet? Azért egy motoron jóval nagyobbat lehet esni mint az autóban😊 Idióta volt, ennyi😊
1:57!!!
Per Aspera Ad Inferi.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nem vagy elfogult, de "áll a pénisze" annak a "gyíknak", aki a "lassú szarával" "Érdrõl Siófokig" a belsõ sávban szopat mindenkit. Ezalatt legalább kétszer használod a "valószínûleg" szót. Értem.
Akkor szerintem meg a motoros a "pénisznövelõ, öngyilkos szarával" azért siet ennyire, mert "valószínûleg" éppen most ölt meg három 18 éven alulit, hogy a plutóniumot idõben leszállíthassa a terrorista sejtjének a piszkos bombához a moszkvai metróban. "Valószínûleg".
...abban egyébként igazad van, hogy embereket elvagdosni, fizikailag, vagy egyéb módon bántalmazni általában nem a legbölcsebb megoldás.
Bár kétségkívül, rövidtávon frankón mûködik.

(leginkább mondjuk a sajátját, de ez csak az agyi kapacitásáról mond el sokat, nem arról, hogy kinek van igaza.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ezzel azért vitatkoznék. Nekem nincs nagy motorom, de nem gondolom hogy olyan nagy bûn jobbról elõzni ha egy balfasz leszarja a jobbratartást. Belsõ sávból sem jöhetsz ki agyatlanul. Meg kell nézni van-e valaki melletted.
Nem tudom ki a hibás a videóban, nem is érdekel, de az biztos hogy a motoros balfasz volt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha valaki a belsõ sávban emberkedik, nem kockáztatom az életemet, hogy megelõzzem. Meg valljuk meg nem 70-el ment az autós, hogy feltartotta volna a forgalmat...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Elment, túl van rajta, húzza neki!
Egyébként meg nem üres a külsõ sáv.
Ha látom, hogy párszáz méter múlva valakit meg kell elõznöm, én sem mindig sorolok ki.
És semmi nem bizonyítja azt sem, hogy az autós lassan ment.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szerintem jó oroszhoz méltóan lerendezték egymás közt, és kiderítették, hogy melyikük bírja jobban az ütközést..

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

(Ha te meg motoros LENNÉL, tudnád, hogy úgy kell közlekedned, mintha mindenki RÁD vadászna... nem pedig befékezni egy másfél tonnás 130-al robogó autó elõtt)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha motorozol akkor áruld már el te hogy kezeled le ha a belsõ sávban emberkednek bunkóságból?
,de ami a lényeg és ti röhögtök rajta akkor sem ölök vagy nyomorítok meg senkit!! érdekes,hogy milyen könnyelmûen megmondjátok,hogy ti mennyire elõtnétek egy embert....eszem megáll
Imho az autós végig ua abban a tempóban megy, a motoros ficerészkedik elõtte. (Nezehen, de lehet látni ahogy felvillan a féklámpa a mocin).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A nagyobb balfasz húzta a rövidebbet... ennyi.
www.smart-bus.hu
Utána meg magyarázkodhatnék, node õ jött be full szabálytalanul féktávon és minimális követési távon belülre, szal. csodák nincsenek, meg fékezõernyõ, vagy magassági kormány sincs a kocsimon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3