Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ráadásul Bieber adományoz is rendesen, szóval azt se lehet mondani, hogy rossz helyre megy a pénz
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
és tényleg nem a szülei rakták alá a sok lóvét,hanem a sok agyatlan 12 éves akinek az mtv szent és sérthetetlen,holott évek óta csak a szar ömlik belõle.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tisztelem becsülöm Biebert mert fel tudott magának építeni egy ekkora karriert ami van neki.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
respect to the man in the ice cream van
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
arat_a_halal_a_madaremberek_kozott/
Emancipate yourself from mental slavement!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
- Mi a különbség az eper és rózsaszín párduc között ?
- ??
- Az egyik terem a másik pedig terem terem terem terem tereeeem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár