Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

http://gaborszantai.co.uk/
@

Emancipate yourself from mental slavement!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze a legmókásabb mindíg az amikor a kutya pörög rá a sünre, másnap meg szedheted ki a kullancsokat a kutyából
goldi jó választás, minta kutya, amolyan mindenkit halálranyal típus 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A goldenem egyebkent tegnap ment el 11 evesen, nem birta tovabb a legyengult szive...<#rinya>#rinya>
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nevelés kérdése lenne (bár kidobott/kóbor ebek voltak), ha arra akarnám nevelni õket, hogy hagyják korzózni a macskákat a kertemben, hogy azok nyugodtan és kényelmesen levadászhassák a madaraimat. Így a macsekok tudják, hogy ez tiltott bolygó és kerülnek. Öröm és bódottá! Sokmacskás szomszéd haver sem szólt soha egy rossz szót se, merthogy a macska sem hülye és nem mászik a halál torkába, ha van sütnivalója, ha meg igen, azt hívják természetes szelekciónak. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,