Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg azt bírom, hogy annyi megmondóember van itt a fórumon a szaros alreggjeikkel együtt, mint az állat!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Persze ettõl jó egy színdarab, hogy sokszor újra elõ lehet venni, újra aktualizálni és vitázni rajta - értelmes emberek között. Ott vannak Shakespeare örökéletû darabjai is, volt már III. Richárd tankok élén, bandaháborúra épített Rómeó és Júlia... az is fölháborított egy csomó embert, ez is a célja egy-egy rendezésnek. Ha csak lefutná az elõírt kötelezõ kört, akkor másnapra mindenki elfelejtené, nem vetne hullámokat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha igen, akkor azokhoz képest milyen volt? Ha nem, akkor mibõl gondoljátok, hogy ez most más volt, mint az eddigiek, és miért?
Persze értem én, a 10 millió gazdasági szakember, fociedzõ mellett a színházszakértõk is elférnek (és politikusok, és még lehetne sorolni a szakmákat), fõleg egy névtelen fórumon - elfogadható az, hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik egy-egy darab, de nem biztos, hogy azonnal jobban kell érteni hozzá mindenki másnál, és rögtön következtetéseket levonni egy minta alapján.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Trabant, a lövöldözõ ss tiszt, meg az "utálom a politikát, mert leváltottak" coming out meg egyenesen öncélú retekké degradálta számomra.
midnenki fennvan akadva h nemtudnak énekelni meg szinészkedni.
Az inkább kérdés hogy egy ilyen darabot mi a faszér kelett 22. századi csili-vili szükszáru napszemüveges buzikként elö adni?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
-Tudtak játszani a színészek? Egy kivételével igen, pont az nem, aki tudott énekelni.
-Átjöttek a karakterek? Nem.
-A rendezés remek volt? Rohangáltak a szereplõk, mint a mérgezett egerek.
-Klasz volt a díszlet? Ha ez az elsüllyedt Titanic kiemelt vasváza, akkor remek ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Színészekkel nem volt akkora baj, de amikor trabantal bejött Nagy Feró, meg az Audi is, meg a náci - sapkás katona is ....hát nem tudom.
Magas sarkúba szaladgáltak a táncos csajok....valami korhûbb ruha és akkor nagyon tetszett volna.
Azt hittem István a király lesz...erre kaptunk egy Mátrixot.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
István, a király
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
továbbadják és pénzt kerestek.
ennyi.
utána kinek mi baja õket biztosan nem érdekli.
u dont have to listen anybody else but me
" ha nincs hozzá töltõ/adatkábel " manapság minden micro USB-s (kivéve Apple dolgai), szóval nem hinném, hogy gondot okozna.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C