Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Eddie Murphy reggae-t énekel. <#wow1>#wow1>
"Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... A magyar foci, vagy úgy általában maga a foci sok embert EGYÁLTALÁN nem érdekel, sõt, utálják és nem is akarnak hallani róla."
Ha itt nagyon utáljátok az aranyos csajokat (még ha sárga is), jöhet ebbe a topikba, ni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
csak annyi köze volt a focihoz hogy a focistákról is beszéltünk hogy egós öntelt köcsögök, és én is egy FOCISTÁRÓL beszéltem....sry noobs !
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Emancipate yourself from mental slavement!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Románokat évtizedek óta nem vertük meg, erõsebb a bajnokságuk is. Érdemes megnézni, hogy a magyar csapatok közül mennyi élte meg az õszt a különbözõ kupákban(0) ilyen azért rég volt. Én is haragszom rájuk mert ennyire tele gatyával nem lehet kiállni (mentális felkészítés kb. nulla volt)de idegenben reális esélyünk nem volt legjobb esetben is egy döntetlent tudtam volna elképzelni.
A Hype-ról meg nem a focisták tehetnek, hanem a média. Õk hitették el a sok emberrel, hogy van esélyünk a románok ellen és õk azok akik most asszisztálnak, ahhoz, hogy megtapossák õket de a köv. ciklusban minden indul újra és erre a "vonatra" megint sokan fel fognak ülni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Már kölyökkorban is kitûnnek a focista ivadékok az egojukkal ez így volt gyerekkorom óta és így is lesz, azt hiszik õk valakik és aztán nem érnek el lófaszt se. Fura módon pl az úszók sosem ültek olyan magas lovon pedig úsztam gyerekként hosszú éveket, vizilabdások sem néztek le másokat, csak a focisták, conclusion? El vannak kényeztetve, kicsit picsán kéne õket billenteni és talán mutatnának eredményt ha nem lennének agyonhypeolva.
Nem csoda hogy nem érnek el szart se amikor minden a seggük alá van tolva csak azért, hogy kifutnak a pályára, ökörködnek egyet és utána közlik, hogy bocs.