Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Javaslom járjatok le focizni, kerüljetek be, akár megyei, akár csak amatõr kispályás focicsapatba, próbáljatok ott sikereket elérni (nem kispad melegítõként) és utána mondjátok a foci nem sport. Sokan elfelejtik, hogy a fociban a legnehezebb érvényesülni és sikereket elérni, mivel rengetegen játszanak (amatõr szinten is) és mindig lesz egy aki jobb, gyorsabb, erõsebb nálad és nagyon nehéz toppon maradni.

Az Elit Alakulat.
(tudomtudom mini-series)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Legközelebb nyugodtan kezdheted a mondandóddal, nem érdekel ki mit pontoz. 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Rakhatta volna bármelyik úszónkat, vagy kajakosunkat a verekedõs csávó helyett.
A lényeg a foci fikázása és joggal.
Nekem semmi bajom nem lenne a focival, ha olyan mennyiségû pénz áramlana bele, mint amilyen a teljesítménye.
Legyen akkor hétvégi családi szórakozás a foci, ahol 2x nyamvadt bohóc színészkedik, havi 120-ért.
Tök rendben lenne. Még én is kimennék a lányommal dobálni õket szotyival...
Ez az általánosítás helytelen, de ez helyes.
Innen már csak egy lépés a rasszizmus. haha
Na akkor azt is biztos néznék páran. Szerintem Kokó és Erdei meccseit is rendszeresen nézték, sõt még azt is amikor Bob Sapp jött ide bohóckodni a Kunkli vagy ki ellen 😄 Jó hogy sok focit néznek Magyarországon, mivel hétvégén reggeltõl estig az megy kb, míg egy boxoló mondjuk félévente ha meccsel.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
#322100:
"De aki focista, az legalább el van telve magától mintha õ szarta volna a spanyol viaszt."
ez most kb olyan kijelentés, hogy minden magyar szurkoló skinhead aki éppen szétver egy vonatot vesszen Trianon transzparenssel 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De az is tény hogy Zsuzsinak nem lesznek anyagi gondjai öregkorára
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Valószínû anyu nem engedi le aput és a srácokat egy MMA mérkõzésre, de egy focira igen. Továbbá még mindig jobb, ha a srác focista akar lenni és a labdát rugdossa, mint az osztálytársa bordáit.
Ez a lényeg. Persze van más sport is ami nem erõszakos, véres és lehetne tolni bele a pénzt elismerem... Sõt sok sportnak csak nagyon pici pénz kellene a csodához...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hungaroringre meg nincs pénz felújítani....
Ez meg a másik.
És azért is szar ezt látni mert közben vannak olyan sportágak ahol meglenne az eredmény majdhogynem garantáltan, csak a zseton nincs meg hozzá...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De meg kell hagyjam a hozzászólásod felettébb jó síkosító lesz.
Hogy pár díszbuzi betegre keresse magát és belõhesse a sérót a tévébe.
Ezzel szemben más sportokban nem kevés a siker, azt meg leszarják.
beszúrni is marha brave dolog
bocs, hozok akkor 1 ázsiai giffet gyorsba ,az nem brave
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Annak ellenére, hogy Balázs nyilatkozata elég sértõdött volt és szerintem nem helyénvaló tegnap a mérkõzés után, mégis letett valamit az asztalra ami másoknak nem sikerült.
Ja és nemszeretem a focit, csak sportolok én is...

A gond azzal van, hogy kurvára nem érdekel hogy mire vered ki. Amúgy az elõtt vagy az után vered ki a RETKES FASZODAT a csajos gifekre miután kommenbe raktad? Ja nyilván utána mert biztos ezt élvezi a kis nyominger.
Szánalmas vagy, komolyan.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.