Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Kössz nem, eszem ágába sincs búzává válnom!

#322130 -nak tökéletesen igaza van...
sajt777
Egyet értek, szakközépbe, de sajnos fõsulin is bõven akad belõlük és mintha gyártószalagon gyártották volna õket úgy majmolják egymást (csõgatya, séró, oldalra csapott homitasi stb.). Persze el vannak telve maguktól mintha minimum a spanyol viaszt szarták volna és a föld vegye kegynek hogy rálépnek.

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Jeffjohnson
Szerintem meg öntelt jellemtelen tróger nem a sporttól vagy a focitól lesz valaki. Akit tisztességesen neveltek fel nem lesz ilyen. Én rengeteg normális focistát ismerek és a sport közvetlen közelében vagyok, persze vannak öntelt focisták is de akkor most mondhatnám, hogy én meg egy rakás öntelt orvost ismerek... mégis hova vezet ez. Nem a sport a hibás, hanem az emberek.

Zsoltika 007
Ismerek egy rakás focistát, gimiben focis osztályban voltam, játszottam is. De ennyi öntelt jellemtelen trógert csak ott láttam. Kb a 10 százalékuk normális, a többi öntelt idióta, mint az amcsi filmek tipikus nyomingerei. Csak ezek tényleg ilyenek a valóságban is. Szóval én kösz, de ezután is utálom! Ha megnyerik a vb-t akkor is, de legalább arra csettintek egyet és azt mondom na igen ezért megérte bele önteni a lét!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lazarus
Jeffjohnson
Egyszer csak de fociellenes lett itt mindenki, ha egy hónappal ezelõtt jön azt mondom ok de most egy kicsit divatszurkolósnak tûnik nekem.

Javaslom járjatok le focizni, kerüljetek be, akár megyei, akár csak amatõr kispályás focicsapatba, próbáljatok ott sikereket elérni (nem kispad melegítõként) és utána mondjátok a foci nem sport. Sokan elfelejtik, hogy a fociban a legnehezebb érvényesülni és sikereket elérni, mivel rengetegen játszanak (amatõr szinten is) és mindig lesz egy aki jobb, gyorsabb, erõsebb nálad és nagyon nehéz toppon maradni.

Krinyo

Krinyo
Dzsuzsu nem egy rossz focista amúgy, de a Lambója jobb

robotnyk
azért úgy könnyû ha az embernek van tehetsége is... 😊
jazzy
jazzy
na te se leszel beszélgetõpartnerem ez már biztos
Sippie
jó kis propaganda sorozat, ja 😊
tutituti
na még egy sorozat és befejeztem!

Az Elit Alakulat.

(tudomtudom mini-series)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

csak ezért belogoltál, hogy beszólhass te is?
Ams
Gondolom azért a Dynamo Moszkvának nem a magyar állam küldi a pénzt, hogy kifizessék a Dzsudzsák-ot? És a Liverpool se a Magyar állam hype-ja miatt érdeklõdött utána? Én NHL rajongó vagyok, nem érdekel túlképp Dzsudzsák, de ne rajta verjétek le az állam finanszírozási problémáit, és olyan szar se lehet, mert nem rossz helyen játszik.

Legközelebb nyugodtan kezdheted a mondandóddal, nem érdekel ki mit pontoz. 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

qetuol
vót

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Petka
csak ezért beregeltél, hogy beszólhass te is?

jazzy
Erre kaptál pluszt de csak a kép miatt, a szöveggel nem értek egyet. Oké Dzsudzsák is sportoló ez tény, edzésekre jár kitartóan, a legjobbját adja etc, becsülendõ mindenképpen, de az a hype amit kap az már gáz. Mellette van az országnak sok sportolója aki sokkal kiemelkedõbb eredményeket produkál és nem is ismerik a nevét, a fizetése is töredéke.
ScarY MAN
vótmá?

ha igen akkor szóri.

...

mit rinyálsz, más meg a ti faszságaitokat unja
Bachstein
Uhh de borzasztóak a bohócok..

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

The Protector
Én értem amit mondasz,de kicsit unfair.De ez a világ rendje.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Dzsini
Ahol jólét van, ott az embereknek szórakoztatásra, bohócokra van szüksége, ez már évezredek óta így van - Rómában nagyobbrészt rabszolga gladiátorok voltak és a gazdáik kapták a pénzt, azóta nem sok minden változott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Protector
Számomra meg az szomorú,hogy ezek keresik halálra magukat miközben más minimálbérét megy be égõ lakásba és életeket ment vagy pedig egész éjjel virraszt és várja a hívásokat mentõsként.Számomra ez szomorú.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sippie
én a rasszizmusnál csak a nem fehéreket utálom jobban... 😛
Nem a konkrét személyek a lényeg. Csak szembeállított 2 sportolót, 2 sporot és az eredményeiket.
Rakhatta volna bármelyik úszónkat, vagy kajakosunkat a verekedõs csávó helyett.
A lényeg a foci fikázása és joggal.
Nekem semmi bajom nem lenne a focival, ha olyan mennyiségû pénz áramlana bele, mint amilyen a teljesítménye.
Legyen akkor hétvégi családi szórakozás a foci, ahol 2x nyamvadt bohóc színészkedik, havi 120-ért.
Tök rendben lenne. Még én is kimennék a lányommal dobálni õket szotyival...

Ams
"szerintem attól hogy valaki MMA-s még nem biztos hogy az osztálytársai bordáját rugdosta. De aki focista, az legalább el van telve magától mintha õ szarta volna a spanyol viaszt."

Ez az általánosítás helytelen, de ez helyes.

Innen már csak egy lépés a rasszizmus. haha

Sippie
minden marketing kérdése. Ha szétreklámoznák, hogy a világbajnok Végh... tüdüdüdm... versus a vasököl muhamed ali... tüdüdüdüm... október másodikán az m2 mûsorán, fõmûsoridõben... tádámmm.
Na akkor azt is biztos néznék páran. Szerintem Kokó és Erdei meccseit is rendszeresen nézték, sõt még azt is amikor Bob Sapp jött ide bohóckodni a Kunkli vagy ki ellen 😄 Jó hogy sok focit néznek Magyarországon, mivel hétvégén reggeltõl estig az megy kb, míg egy boxoló mondjuk félévente ha meccsel.
Random_
Vizilabda, kajak-kenu, úszás, vívás...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SzirmosSzisza
Kézi, hoki? Ha jól tudom mindkettõbe elég jó a magyar csapat 😊

#322100:

"De aki focista, az legalább el van telve magától mintha õ szarta volna a spanyol viaszt."
ez most kb olyan kijelentés, hogy minden magyar szurkoló skinhead aki éppen szétver egy vonatot vesszen Trianon transzparenssel 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
szerintem attól hogy valaki MMA-s még nem biztos hogy az osztálytársai bordáját rugdosta. De aki focista, az legalább el van telve magától mintha õ szarta volna a spanyol viaszt.
De az is tény hogy Zsuzsinak nem lesznek anyagi gondjai öregkorára
trident
Off. Arra pont jó volt a kép, hogy ha már nem ismertem eddig, legalább pár meccsét megnézzem. Mármint nem a Dzsdudzsáknak. 😄 On.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Random_
Cirkusz kell a népnek és a focit még mindig több ember nézi, mint az MMA-t. Az egy családi program, mert ki lehet menni a gyerekkel nézni.
Valószínû anyu nem engedi le aput és a srácokat egy MMA mérkõzésre, de egy focira igen. Továbbá még mindig jobb, ha a srác focista akar lenni és a labdát rugdossa, mint az osztálytársa bordáit.

Ez a lényeg. Persze van más sport is ami nem erõszakos, véres és lehetne tolni bele a pénzt elismerem... Sõt sok sportnak csak nagyon pici pénz kellene a csodához...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Kandurex
A probléma az, hogy egy ember van kiemelve, az egész válogatott fel kellene rakni a képet. Nem csak egy emberen múlt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jeffjohnson
Tetszik vagy sem de a fociban mindig is több pénz volt mint az MMA-ban és mindig is több lesz. Nagyobb nézettség komolyabb fizetések, nagyobb ismertség mindig is így mûködött a világ ez nem újdonság. Dzsudzsák pedig (nem védeni akarom) attól mert focizik nem kisebb ember vagy nem kevésbé sportember az, hogy õt mennyire sztárolják döntse el mindenki maga, engem nem zavar. Érdekes módon ez pont a Román-Magyar lebõgés után jött elõ mindenkiben, mintha korábban nem így lett volna. Tetszik vagy sem de ilyen a világ.

Master91
Ezért látjuk azt hogy az ÚJ FTC stadionba hogy esnek össze 1 kis lökéstõl és fogja a lábát mint 1 faszt.

Hungaroringre meg nincs pénz felújítani....
Zsoltika 007
"Nem, itt arról van szó, hogy milliárdokat ölnek egy olyan sportba, ami nem mûködik és nulla az eredménye."

Ez meg a másik.
És azért is szar ezt látni mert közben vannak olyan sportágak ahol meglenne az eredmény majdhogynem garantáltan, csak a zseton nincs meg hozzá...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ams
Nem tudom miért feltételezitek hogy én ezek mozgó képek segítségével végzem a happy time-ot, nem is emlékszem túlzottan szexuális kép beszúrására, ezek csak szimplán aranyosak.
De meg kell hagyjam a hozzászólásod felettébb jó síkosító lesz.

Nem, itt arról van szó, hogy milliárdokat ölnek egy olyan sportba, ami nem mûködik és nulla az eredménye.
Hogy pár díszbuzi betegre keresse magát és belõhesse a sérót a tévébe.
Ezzel szemben más sportokban nem kevés a siker, azt meg leszarják.

Master91
Örülök hogy legalább 1 valakinek lejött a kép mondandója ( ha nem is teljes egészbe )

beszúrni is marha brave dolog

bocs, hozok akkor 1 ázsiai giffet gyorsba ,az nem brave

Roger6
A kép készítõje gyanítom hasonlót akart közölni, és nem azt, hogy Dzsudzsi nem sportoló. Szerintem pl. kiváló autóversenyzõ lehetne belõle. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Zsoltika 007
Inkább az a szomorú hogy az a nyomorult nagyobb figyelmet kap úgy hogy nem tett le semmit, másról meg az emberek többsége nem is hallott de pl külföldön jobban ismerik mint itt. <#sniffles>

Random_
Ráadásul a sportolók tisztelik annyira a másikat, hogy nem adnák a nevüket ilyen összehasonlításhoz. Valószínû aki készítette az csak a fotelból ismeri a sportot mint tevékenységet.

Annak ellenére, hogy Balázs nyilatkozata elég sértõdött volt és szerintem nem helyénvaló tegnap a mérkõzés után, mégis letett valamit az asztalra ami másoknak nem sikerült.

Ja és nemszeretem a focit, csak sportolok én is...

N o N a m e
tehát aki nem bajnok vagy nem ért el semmit az nem sportoló? Zsolti egy primitív köcsög. 😄
Ams
Nem szeretem Dzsudzsákot túlzottan, de ezt a képet elkészíteni, és beszúrni is marha brave dolog, ha tetszik embereknek ha nem, Dzsudzsák semmivel nem kevésbé sportoló mint Végh, akirõl még sose hallottam, sõt...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Én is eddig bírtam. Sokáig nem szoltam az ázsiai csajos spammok miatt. Jó oké te ezt komálod, nincs ezzel gond.

A gond azzal van, hogy kurvára nem érdekel hogy mire vered ki. Amúgy az elõtt vagy az után vered ki a RETKES FASZODAT a csajos gifekre miután kommenbe raktad? Ja nyilván utána mert biztos ezt élvezi a kis nyominger.

Szánalmas vagy, komolyan.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.