Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
nem is látni még így se az öregedést... viszont mikor kíváncsiságból a kb. negyedétõl a feléig tekertem, úgy megijedtem... 😄
Regards,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
csak nem éri meg a cégeknek.
inkább vedd meg a teljesen új készüléket mint töredékért a kiegészítõket.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
"y. Maradjunk annyiban, hogy az értelmesebb a színészi játék, forgatókönyv, és a szép effektek mögé is képes látni."
ebben egyetértünk
van aki bajtársiasságot, vért, drámát lát a díszletek és színészi játékok mögött, van aki propagandát, ettõl még a film ua film marad
egyébként semmi gondom nem volt veled soha de az ominózus 7-0 után valami eltört 😞 gondolom poszt traumás stressz, jobbulást
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mellesleg a másik topikban sem mondtam fals infót, az elsõ részben ugyanaz volt, amiért ment a rinya. Elégedett vagy?
a másik topikban is hasonlóval jöttél miközben 3an próbáltak neked elmagyarázni valamit ami egyértelmû volt
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://gaborszantai.co.uk/

egy filmet a szinészi játék, rendezés, vágás, story stb stb alapján itél meg az értelmesebbje