Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SzirmosSzisza
😊))))

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Master91
így mondjuk igaz, ezt te a filmen nem igazán látod mint ott helyszínen
bláz a kézben...

7131nr
szerintem maga a film a legutolsó szempont. az eszközök használata, emberek koordinálása stb... a lényeg.
Master91
de ez jó, ez élvezhetõ, hiába 0 színészi tudás,hiába 5000 fto-s költség vetés.

a cápás szar, szar is volt, szar is lesz. következõ részbe a holdon fognak harcolni fogadok. ebbõl hogy lehet ki kerülni vagy lépcsõ fokot lépni lövésem sincs. trabant szerelõ sorról se lehet ki kerülni BMW gyárba, max takarítónak.
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

A 8-at 2 darab négyes sorba, és ha elég erõs a fegyó átviszi a legutolsót is. Problem solved.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

SzirmosSzisza
Látszik rajtuk, hogy profibb munka. Nézz meg akármilyen iskolai vagy kolis videót, látszik rajtuk, hogy csak fel lettek véve aztán ennyi. Hoki történet + színészek nem jelenti azt, hogy szar technikailag a film.

OFF: haveromék videója, effektek jók benne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

7131nr
hát aki befejezi, az átmegy a vizsgán😄
Master91
Ebbe hogy fedeznek fel tehetséget?? 😄
Nyilván a stúdió. Nem kerülnek sokba, kezdõk és gyakornokok örülhetnek, ha egyáltalán kapnak pénzt, nem csak annyi a jutalmuk, hogy feltüntetik õket a stáblistán.
Viszont a stúdió meg hosszú távon gondolkodik, ez igazából egy befektetés, hogy a jövõben is legyen olyan ember, aki tud filmet csinálni. Kell az utánpótlás.
Meg jobb, ha egy ilyen szarnál derül ki valakirõl, hogy tehetségtelen, nem pedig egy nagy költségvetésû filmben. Ha meg épp tehetséget fedeznek fel, annál jobb. (Nem elsõsorban színészekrõl beszélek, hanem az egész stábról)
Igazából a filmgyártás szempontjából teljesen hasznos és megtérülõ dolog ez.

Ha meg már legyártják, moziba is kerül, hátha visszahoz egy kis pénzt.

7131nr
de ezekre ki adja a pénzt?
Ez így nem teljesen állja meg a helyét. A ZS-kategória gyakorlatilag Hollywood kiképzõtábora. Kezdõ filmesek csinálják ezeket a szarokat, és mindenki a produkció során tisztában van vele, hogy mocskot gyárt. Viszont tapasztalatnak tökéletesen megfelel.
A csóka, aki ilyen Sharktopus meg ilyen faszságokat gyárt, kitermelt olyan embereket, mint Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, és James Cameron.

Az más kérdés, hogy megcsinálni van értelme ezeket a filmeket, megnézni viszont nincs.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A nõi körmöt azért még ki kellett volna javítani 😊

gazgoblin
Egy úr a pokolban is úr

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

akyyy
közbe megtaláltam mindent, o:

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
régen volt ilyen super mariós videós hülyeség fegyverekkel meg minden jósággal. ennek keresném a csatornáját, meg hogy van-e uj része, illetve nem tud valaki hozzá magyar feliratot?(?)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Erre nem is gondoltam 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Ulvar
Vannak azok az elõadók a pop iparban akik nem a jó számaikkal kerülnek a top listák élére, hanem azzal hogy megbotránkoztatják az embereket, elérve ezzel youtubeon több százmilliós nézettséget (Rebecca Black), leszarva hogy a többségnek nem tetszik. A filmiparban kb. ugyanezt csinálja a Sharkos sorozat. Már csak azért is megnézed hogy milyen fos, hogy elmondhasd hogy tényleg fos.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hogy nem unják még 😞
Ki ad erre pénzt?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

De miért hátrafelé repül?

qtab986

predator1982
egymás mögé kell állítani õket, csak levisz négyet?-)

pred

Krinyo
Ûrcápa

Carlos
Nem sajna... :-(

Þór vígi þessi rúnar

Norveg Irigy Honaljmirigy, a tobbi videojuk sem komoly 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ams
A The Lonely Island ezzel a formulával lett híres, "humoros" dalszöveg és valamennyire catchy zene, sokan csinálják ezt. Nem hiszem, hogy ez bárminek a direkt fikázása lenne(továbbá mért a popkultúráé), inkább csak egy feltétlenül hatékony formája a vírusvideó készítésnek, és ezáltal a hírdetésnek. Ezeknek a Norvég fivéreknek pontosan ez volt a céljuk. 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

plu604
Miért? Ez miért a popkultúra fikázása? Nekem ez csak egy nagyon elcseszett zenének tûnik egy lecsúszott (wow, honnan is csúszott le...?) "zenésztõl". Õ ezt kifejezetten fikázásnak szánta? Mert nem úgy tûnik. No offense, csak kérdezem. Ja, nem vagyok popzenefan 😄

Lazarus
Thx, nem tudtam honnan ez a what does the fox say 😊
Beszarok, XKCD-n Soros György?

egyiket magamra használnám el. a másikra nincs szükségem 😄
ozimak
http://www.youtube.com/watch?v=SAIEamakLoY
Innen lehet ismerõs a dal 😊
Vaxi
mi lesz a következõ? seggcápák? leül az ipse szarni, aztán az elsõ adag visszaharap 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

7131nr
még a csajok is csúnyák benne😄
Dency
Vótmáá?
Újabb cápás gyöngyszem 😄😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

otisz111
Ez?
Inkább tanulságos videót láttam ezzel a zenével: videó
http://www.youtube.com/watch?v=UPq1_9DsLKk

?😄
Carlos
Keresek egy videot. Sajna semmire sem emlekszem, csak hogy meghato volt talan es egy olyan dal szolt alatta amiben majdnem minden masodik mondat a sooner or later volt.
Tudna valaki segiteni?

Elore is koszonom.

Þór vígi þessi rúnar

DNDN
Amúgy vicces, hogy az összes dicsérõ kommentet te írtad a videó alá(csak meg kell nézni azoknak az adatlapját akik dicsérik ezt a szart, ugyanazokra a videókra kommentelnek 😄DDD). Ha valaki ezt szóvá teszi, vagy leleplez te egybõl kitörlöd, csak a saját dicséreteidet hagyod meg, nagyon szánalmas.😄
SzirmosSzisza
ahh, 4-6on is kéne párszor ilyen 😄

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

DNDN
Fos.