Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a cápás szar, szar is volt, szar is lesz. következõ részbe a holdon fognak harcolni fogadok. ebbõl hogy lehet ki kerülni vagy lépcsõ fokot lépni lövésem sincs. trabant szerelõ sorról se lehet ki kerülni BMW gyárba, max takarítónak.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
OFF: haveromék videója, effektek jók benne 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Viszont a stúdió meg hosszú távon gondolkodik, ez igazából egy befektetés, hogy a jövõben is legyen olyan ember, aki tud filmet csinálni. Kell az utánpótlás.
Meg jobb, ha egy ilyen szarnál derül ki valakirõl, hogy tehetségtelen, nem pedig egy nagy költségvetésû filmben. Ha meg épp tehetséget fedeznek fel, annál jobb. (Nem elsõsorban színészekrõl beszélek, hanem az egész stábról)
Igazából a filmgyártás szempontjából teljesen hasznos és megtérülõ dolog ez.
Ha meg már legyártják, moziba is kerül, hátha visszahoz egy kis pénzt.
A csóka, aki ilyen Sharktopus meg ilyen faszságokat gyárt, kitermelt olyan embereket, mint Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, és James Cameron.
Az más kérdés, hogy megcsinálni van értelme ezeket a filmeket, megnézni viszont nincs.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ki ad erre pénzt?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
http://gaborszantai.co.uk/
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Újabb cápás gyöngyszem 😄😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
?😄
Tudna valaki segiteni?
Elore is koszonom.
Þór vígi þessi rúnar

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W