Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hal bérelte fel 😊 (napirajz)

ozimak
Kicsit már éhes lehetett 😄 Vagy csak brofist? 😄
pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SzirmosSzisza

😄DDD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Systore
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Frequency
Nézzük,ki mit csinált 6 évesen?Én speciel dömpert húztam 😊

pajti

pajti

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

AnarchoiD
kocce meg is sasolom

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

passatgt
Premium Rush

AnarchoiD
ez milyen filmbol van ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Mr_no_NaMe
biztos úgy volt 😄
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Köszöntem 😊
miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

RatBaG
A hónap kabalaállata!

Per Aspera Ad Inferi.

Ebbõl volt egy GIF ami "visszafele" játszódott, azt betudja valaki linkelni?
woy
káttû

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tomsolo
LOÁL mikor a (ál)szakértõ felszopja az imdb TRIVIA szekcióját.

Az ne zavarjon hogy maga rendezõ is elutasíja ezt, sõt elmondása szerint direkt módosítottak a szkripen a közben megjelent Gremlins miatt - minél kevesebb közös vonás legyen, ami defacto így is van/lett. De ennyi erõvel a Gremlins meg egy Sesami Street/Muppet show koppintás, ugyanis ezek kisméretû szörnyparádék már évekkel ezelõtt ott is mentek.

A sztorijuk meg aztán semennyire se egyezik, csak a te kis bélcsavaros fejedben, de egyébként még a mûfajuk se közelít semennyire - na melyikben is vannak sci-fi elemek? -, max vannak bennük kisméretû szörnyek amit a Crittersben végén megjelenõ alpha pár meg is cáfol.

De nyugodtan nézd meg a két film trailerét a yt-n, aki erre azt mondja hogy egyformák, az beteg mint te.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

"Promoted as New Line's answer to Szörnyecskék."

Ezek után nehéz is letagadni...

És a sztorijuk is megegyezik. Igen, azok bizony koppintások.

tomsolo
vagyis azok a filmek amelyeket hasonló kategóriákba soroltak be és egy évtizedben készültek azok koppintások

http://www.imdb.com/title/tt0087363/

Szörnyecskék (1984)
"Gremlins" (original title)
106 min - Comedy | Horror - 8 June 1984 (USA)

De, az.

Metalmilitiakid
amikor elkezdett a szöszi beszélni az éneklésrõl így észrevétlenül ezt mondtam hangosan, hogy: "Uhhh de pofán basznám egy féltéglával."
Valahogy ezt a reakciót váltja ki belõlem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hirtelen a Szörnyecskéket mondanám, de az minden csak nem horror😊
Ulvar

Kis termetû, gonosz szörnyek terrorizálják egy amcsi kisváros lakosságát. Egyre jobban elharapózik a káosz, de végül az emberek gyõzedelmeskednek. A film egyszerre humoros és morbid, vicces és véres jelenetek váltogatják egymást, tipikus nyolcvanas évek horror.

Melyik filmrõl beszéltem?

Bokafix2
tök ari... elfogadnék egyet plüssbe

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tomsolo
Igen tiszta Gremlins:

A tojás pedig négyszögletes.

passatgt
balra-jobbra-balra-balra-jobbra-balra-jobbra-balra-jobbra-balra-jobbra-balra-jobbra-balra-jobbra-jobbra-balra 2

Lazarus
Merre megy a mutató?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem kettes. Forrás: pelleri™ topikból lopva.
nearo
a felét eltaláltam, de mindegyiknél csak tippelni tudtam 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Fura Alak
Ment volna inkább a tetõre.

RatBaG
szegény gyereket még tojni se hagyják 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

A filmet nézve egyértelmû, a rendezõ tagadja, én meg inkább a szememnek hiszek ebben az esetben.

Ulvar

tomsolo
"ami egy Gremlins koppintó B-kategóriás rettenet."

Még véletlenül se.

James Cameron pl ennél a Sharktopus-os Roger Cormannál kezdte, mint effektes. Közben egy csomó más munkafázisba beleütötte az orrát. A következõ filmben production designer lett, majd a forgatás során second unit director. Az ezutáni filmben art directorként kezdett, majd menet közben kirúgták a rendezõt, és Cameron vette át a helyét.
A következõ filmje már a Terminator volt.

Hát így. "Rendes" filmes munka egy ilyen szart összerakni is, itt is fel lehet tûnni.

De mondjuk említhetném Leonardo DiCaprio-t is, õt én elõször a Critters 3-ban láttam(bár nem az az elsõ filmje), ami egy Gremlins koppintó B-kategóriás rettenet.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Broafka
nyáááh, volt már, sorry

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...