Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDD
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ebbõl volt egy GIF ami "visszafele" játszódott, azt betudja valaki linkelni?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az ne zavarjon hogy maga rendezõ is elutasíja ezt, sõt elmondása szerint direkt módosítottak a szkripen a közben megjelent Gremlins miatt - minél kevesebb közös vonás legyen, ami defacto így is van/lett. De ennyi erõvel a Gremlins meg egy Sesami Street/Muppet show koppintás, ugyanis ezek kisméretû szörnyparádék már évekkel ezelõtt ott is mentek.
A sztorijuk meg aztán semennyire se egyezik, csak a te kis bélcsavaros fejedben, de egyébként még a mûfajuk se közelít semennyire - na melyikben is vannak sci-fi elemek? -, max vannak bennük kisméretû szörnyek amit a Crittersben végén megjelenõ alpha pár meg is cáfol.
De nyugodtan nézd meg a két film trailerét a yt-n, aki erre azt mondja hogy egyformák, az beteg mint te.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ezek után nehéz is letagadni...

Szörnyecskék (1984)
"Gremlins" (original title)
106 min - Comedy | Horror - 8 June 1984 (USA)
De, az.
Valahogy ezt a reakciót váltja ki belõlem 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Melyik filmrõl beszéltem?
A tojás pedig négyszögletes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Még véletlenül se.
A következõ filmje már a Terminator volt.
Hát így. "Rendes" filmes munka egy ilyen szart összerakni is, itt is fel lehet tûnni.
De mondjuk említhetném Leonardo DiCaprio-t is, õt én elõször a Critters 3-ban láttam(bár nem az az elsõ filmje), ami egy Gremlins koppintó B-kategóriás rettenet.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...