Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki még nem látta ezt a frankó videót, akkor az most katt, székre ül, nem pislog, arcba betol😄😄
<#idiota>#idiota>Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
pred
Úgy, hogy mögötte kb 15 darab régebbi bérletem ott volt kitöltve.
Na mindegy, hülyeséget félretéve, velem valahogy nem szoktak szívózni az ellenõrök, pedig nem érzem úgy, hogy egy félelmetes jelenség lennék. Bár az is igaz, hogy nekem fõleg vonatos tapasztalataim vannak, BKV-n jó ha évente egyszer látok ellenõrt... de azért kallerekrõl is hallottam már cifra sztorikat.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
pred
pred
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ellenõrfüggõ egyébként.
Haverom járt már így egyszer, hogy nem volt ráírva.
Mondta az ellenõrnek, hogy most vett elõször bérletet, eddig jeggyel utazott és azért nem tudta. Mondta az ellenõr, hogy többet ne forduljon elõ és elengedte.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
pred
ex-el 2 órás ordibálós-beszélgetõs, telefonrugdosós-kijelzõ betörõs, cigánykerék közben zsebbõl kiesõs, telefon security(!) által orrom elõl elvivõs(én földrõl felállni nem bírós), talált tárgyaknál nem találós este! klassz volt!
"The trees move. Do you not see it?"

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
van amúgy neki egész sok, aktív énekes is volt pár évtizeden át.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudtátok, hogy a Mulán "Erõs Légy" c. dalát - Amit nálunk Stohl énekelt - Kínában Jackie Chan énekelte? Elnézést ha repost.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
blood sweat and beers
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A vertikális videókat is mindig eredeti felbontásban mutatja, de már egy éve biztos van 1440p.
Ez például Júni 10.