Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#The Protector: én értek hozzá, és nincs igazad.Semmi bántásból mondom vagy ilyenek nehogy félre érts.
" már jóval könnyebb vezetni az autókat." ez nagyon nem így van..
üdv,egy rally szakosztályvezetõ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
hát te meg ki a ..... vagy?! <#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz><#violent>#violent><#levele>#levele>
akkoriban (25-30 éve) miben volt más a pilóták tudása? Akkor mitõl,miért tudtak jobban vezetni? A kérdés az hogy ma miért "fakezõ szarcsimbókok" a pilóták?
Hmmm??? Na ugye,köszönöm leülhetsz..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
a mondandód második fele viszont egy gyenge trollkodás <#felkialtas>#felkialtas>
Én csak azt nem értem, F1-ben mér nem lehet a pályán rohangászni. A rohattak, elcseszik a zemberek szórakozását...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az a belsõ íven és még az úton is ácsorgó meg no comment kategória.
Engem rohadtul idegesítene két oldalon az emberoszlop szinte végig.. nem is leszek soha ilyen helyzetben az tuti 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nyugodtan megtehetnék, hogy 10-20 méterre az úttól állnának és onnan bámészkodnak de nekik ez kell, ezért nem lehet a pilótákat elítélni.
Aki ilyenre megy ki szurkolni/ökörködni az nagyon jól tudja, hogy "egyenes" útszakaszon is bármikor lehet gebasz aztán saját felelõssége, hogy ott ácsorog ahova simán beugorhat a gép.
Akkor igaz lenne ha nem egy versenyre lezárt útszakasz lenne hanem simán a közúton balfaszkodna.
(nem vagyok egyáltalán ralifan de azért na...nem a pilóták az idióták 😊 )
Per Aspera Ad Inferi.
Szerencsére a természet válogat, csak az a baj hogy még így is túl sokan maradnak.
Felõlem aztán az öli meg magát aki akarja, de ne sodorjon másokat veszélybe. (Meg mielõtt meghal fizesse vissza az oktatására meg egészségére költött pénzt az államnak, mert a halálával minket rövidít meg, wingsuitosok és egyéb extrémsportoló társaik)
Emancipate yourself from mental slavement!
Szóvak a Rally versenyek is felelõtlenség, mert veszélyeztetik a nézõk életét, mi?
A nézõk errõl persze mit sem tudnak, szép lassan poroszkáló autókra, vagy jelen esetben bringásokra számítanak...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
felelõtlenség

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás