Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
1.5 év box? Az arcodból minimum 20 év karatéra számítottam. <#rolleyes>

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
#325041, #325043: #325044
<#shakehead>

jazzy
Egyébként vicces, boxon nem nevetnek, mindenki segít mindenkinek ahogy tud, mert boxolók vannak ott, írod. A mondandód elsõ felében pedig épp másokat nézel ki a boxedzésrõl, úgy, ahogy veled nem tették az igazi boxolók. Ergo te nem vagy az. Közel sem.
Pluskast
Na nekem kell egy ilyen karácsonyra!!! 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Master91
mert éjjel 1kor majd erre fogok vigyázni hogy Mr. Hejesnek jó legyen a helyesírásom 😄 hát nem

köszi, már találkoztam ezzel a topikkal, sajna ki van halva
jazzy
sarcasm
Roger6
Asztamocskoskurvaélet! Hát így sem láttam még leírva ezt a szót. Mondjuk tipikus netes viselkedés, ahol másnál a szálkát, sajátban a gerendát sem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

(van ilyesmi topik amúgy?) gondolom ez

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
HELYESÍRÁS

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

egg cselendzses ,hanyos baratja jofej pedig.keress ra.
Fresh Duke
*magyaróra, bazdmeg, ez ragályos...

Fresh Duke
1-2 magyar órához kaptam kedvet, mert a hejes irásod borzalmas. <#szomoru1>

"fél év múlva POROK NÉLKÜL 80-90 kilóval szériáztam"

jájjj.... idáig olvastam.

Amúgy ez a howto gyereket én is szaros lapáttal verném halálra.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

jazzy
Szomorú, a küzdõsportoknak arra kellene elsõ körben megtanítaniuk, hogy az erõszak nem megoldás, csak legeslegeslegvégsõ esetben, akkor is védekezésként :/
Fresh Duke
Merevre vernéd? Kis buzi...

bakkerman
ha csak megtekintésenként leesik neki 10-20 cent,már akkor boldog ember

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tigeroo
de ha megnézed a nézettségét, meg hogy youtube szponzor... õ ebbõl konkrétan simán megélhet...
Roger6
Azért nem árt, ha értesz hozzá. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
spoilerbe inkább

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sok sok sok mindentõl függ az ilyen "verekedés", de talán az a legfontosabb dolog hogy elborult e az agyad vagy sem. hány olyan van hogy csak lökdösik egymást, meg nem is ütnek, hanem valami ideg össze gyûlésbõl eldobja a kezét hogy leadja a feszkót azon, akivel éppen veszekszik

igen, még esélyes is hogy engem is 1 hit-elne egy " civil " ( akik nem küzdõ sportoznak ), csak az esély baromi kicsi, csekély.

egy Tysont is lehet 1 ütésbõl le ütnék, de még fél úton lenne az öklöm az orcája felé és már elhajol vagy legalább elfordítja fejét, valami reakciója van amivel már nem jön össze az 1 ütés. Vagy le lövöm , mert meg esz rögtön 😄

jó nagy jampik ahogy észre vettem tökéletes prédák, ha kis önbizalom növelésre vágysz
jöttek be edzésre a helyi vagány csávók, disco bunyósok ( 5en vertek össze 1-et ), tükör gyúrósok stb stb.
és akkor ki is próbálják milyen a kesztyûzés. csak az a bibi, hogy én meg tanultam ütni, míg õk nem. igen, le ütöttek valakit, aki részeg volt, vagy gyengébb, vagy szimplán beszart a tömeg miatt
és akkor az a tekintet mikor bekapják a 4. olyan ütést, amit fel se fogtak hogy hogy kaphatta el, és rá jön hogy "hopsz " 😄
esküszöm, már ezért a pillanatokért meg érte az a sok óra izzadás !
melegítés közbe, kar körzésnél a paraszt állt, és nézte a tricepszét a tükörbe, majd mikor mindenki zsákolt le lépett súlyzózni 😄 és box edzésre jön...aha ok. jól elvertük õket, többet nem is jöttek. 2. edzésen már zsákolgatni akart úgy hogy még az alapállást SE nagyon gyakorolta

aki a vereségek és a megpróbáltatások után is maradt, szinte a mai napig is bejár, és meg tanult boxolni

évekkel ezelõtt jártam kondi terembe kondizni. nem nagyon akartak befogadni. fiatal voltam, és mackós. mindenki azt hitte hogy 100 kilókat dobálok, és még vihogtak mikor fekve nyomó padra feküdtem 40 kilóval. aztán fél év múlva POROK NÉLKÜL 80-90 kilóval szériáztam. akkor már nem röhögtek, akkor már oda jöttek kezet fogni heh

itt nem volt semmi ilyesmi. a boxon. 2 hétig a tükör elõtt táncolgattam, gyakoroltam az alap állást. 1x nem nevettek, 1x nem éreztem azt hogy "nédda a pancser töketlent "
mindenki segít mindenkinek ahogy tud. van aki a felütését mutatta, mert õ abba jó, van aki a hajlásokba, teljesen más világ

Aki csak teheti, menjen el valami küzdõ sportra. Nem kell versenyzõnek lenni, de ha bele vágsz, csináld jól. És ez a lényeg.
Fizikailag álló képességet kaptam, le szoktam a cigirõl, lelkileg és fejben is össze szedtem magam teljesen. Sajna suli miatt most megint nem voltam fél hónapot, és már hiányzik, hogy szét üssem a zsákot.
Huh de meg lendültem meg erõsen OFF

meg tudom, tl;dr , de hátha. ha valakinek már kedvet kaptam hogy vissza menjen / elmenjen valami edzésre, már meg érte <#wave>
(van ilyesmi topik amúgy?)

The Protector
Nem kell ahhoz küzdõsportolni,hogy vkit elverj,elég ha jó helyen egyszer eltalálod.Lehet az ember nagy jampi,jó tehnikával,ha megfognak akkor el is vernek.Legtöbb bunyó vagy 1 ütésbõl áll vagy a földön egymást cibálják,de ha valóban bokszolsz akkor te is tudod.

Mellesleg azok a videók teljesen értelmetlenek.A GTA5-ös még vicces volt,elõszörre de a többi már inkább idegesítõ.Amúgy van akit jobban szájon kéne veregetni a youtubos közösségbõl.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Master91
mert leírtam hogy belõlem a videó készítõje olyan érzelmeket vállt ki hogy merevre verném? oO nem huszárkodás, tény
1.5 éve boxolok , nem erõfitogtatásnak nevezem ezt, hanem 1 ténynek
Klemice
nem szeretem ha billentyûhuszárok kezdenek erõfitogtatásba, ennyi

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Master91
nem értem minek szólsz be akkor lol
picket
Nem értem miért kell egybõl az iq-ját firtatni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Lazarus
tomsolo
jump

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
Klemice
nem értem mit keménykedsz itt...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Master91
Master91
kérsz te is?

és akkor nézd meg a how to install gta V videót, rommá ver 1 komplet laptopot ( más örül ha CRT monitorra futja )
Lazarus
kifli
badass
plu604
Én nem is értem, ebbõl nem is lehet megtanulni maszturbálni <#shakehead> Csak rendetlenséget csinál... <#conf>

Klemice
kemény vagy öcsisajt

Master91
az összes videója egy szrt se ér ennek a srácnak, sõt, rommá is ütném
azért elég ostobának kell lenni szerintem ahhoz, hogy ezt valaki élvezze... vagy csak más generáció vagyunk?
20 alatt vagy?
ja nem nezem ezt a forumot mer szar.. csak beraktam a videot .. bocs.
Sippie
csak az oldal feléig kellett volna legörgetni
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LeWyTy
Jó! Én visítoztam a röhögéstõl<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bakkerman
"Legyél mindig önmagad - Kivétel ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman!"

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
BAN!
<#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

passatgt
régebben én is néztem, poén, ráadásul euróval lehet fizetni