Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
köszi, már találkoztam ezzel a topikkal, sajna ki van halva
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A heavy cost. I pay it gladly.
jájjj.... idáig olvastam.
Amúgy ez a howto gyereket én is szaros lapáttal verném halálra.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sok sok sok mindentõl függ az ilyen "verekedés", de talán az a legfontosabb dolog hogy elborult e az agyad vagy sem. hány olyan van hogy csak lökdösik egymást, meg nem is ütnek, hanem valami ideg össze gyûlésbõl eldobja a kezét hogy leadja a feszkót azon, akivel éppen veszekszik
igen, még esélyes is hogy engem is 1 hit-elne egy " civil " ( akik nem küzdõ sportoznak ), csak az esély baromi kicsi, csekély.
egy Tysont is lehet 1 ütésbõl le ütnék, de még fél úton lenne az öklöm az orcája felé és már elhajol vagy legalább elfordítja fejét, valami reakciója van amivel már nem jön össze az 1 ütés. Vagy le lövöm , mert meg esz rögtön 😄
jó nagy jampik ahogy észre vettem tökéletes prédák, ha kis önbizalom növelésre vágysz
jöttek be edzésre a helyi vagány csávók, disco bunyósok ( 5en vertek össze 1-et ), tükör gyúrósok stb stb.
és akkor ki is próbálják milyen a kesztyûzés. csak az a bibi, hogy én meg tanultam ütni, míg õk nem. igen, le ütöttek valakit, aki részeg volt, vagy gyengébb, vagy szimplán beszart a tömeg miatt
és akkor az a tekintet mikor bekapják a 4. olyan ütést, amit fel se fogtak hogy hogy kaphatta el, és rá jön hogy "hopsz " 😄
esküszöm, már ezért a pillanatokért meg érte az a sok óra izzadás !
melegítés közbe, kar körzésnél a paraszt állt, és nézte a tricepszét a tükörbe, majd mikor mindenki zsákolt le lépett súlyzózni 😄 és box edzésre jön...aha ok. jól elvertük õket, többet nem is jöttek. 2. edzésen már zsákolgatni akart úgy hogy még az alapállást SE nagyon gyakorolta
aki a vereségek és a megpróbáltatások után is maradt, szinte a mai napig is bejár, és meg tanult boxolni
évekkel ezelõtt jártam kondi terembe kondizni. nem nagyon akartak befogadni. fiatal voltam, és mackós. mindenki azt hitte hogy 100 kilókat dobálok, és még vihogtak mikor fekve nyomó padra feküdtem 40 kilóval. aztán fél év múlva POROK NÉLKÜL 80-90 kilóval szériáztam. akkor már nem röhögtek, akkor már oda jöttek kezet fogni heh
itt nem volt semmi ilyesmi. a boxon. 2 hétig a tükör elõtt táncolgattam, gyakoroltam az alap állást. 1x nem nevettek, 1x nem éreztem azt hogy "nédda a pancser töketlent "
mindenki segít mindenkinek ahogy tud. van aki a felütését mutatta, mert õ abba jó, van aki a hajlásokba, teljesen más világ
Aki csak teheti, menjen el valami küzdõ sportra. Nem kell versenyzõnek lenni, de ha bele vágsz, csináld jól. És ez a lényeg.
Fizikailag álló képességet kaptam, le szoktam a cigirõl, lelkileg és fejben is össze szedtem magam teljesen. Sajna suli miatt most megint nem voltam fél hónapot, és már hiányzik, hogy szét üssem a zsákot.
Huh de meg lendültem meg erõsen OFF
meg tudom, tl;dr , de hátha. ha valakinek már kedvet kaptam hogy vissza menjen / elmenjen valami edzésre, már meg érte <#wave>#wave>
(van ilyesmi topik amúgy?)
Mellesleg azok a videók teljesen értelmetlenek.A GTA5-ös még vicces volt,elõszörre de a többi már inkább idegesítõ.Amúgy van akit jobban szájon kéne veregetni a youtubos közösségbõl.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1.5 éve boxolok , nem erõfitogtatásnak nevezem ezt, hanem 1 ténynek
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
és akkor nézd meg a how to install gta V videót, rommá ver 1 komplet laptopot ( más örül ha CRT monitorra futja )
20 alatt vagy?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!