Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DNDN
A többségnek még is tetszik, nézd meg a like/dislike arányt, 'murrica....<#hehe>
bakkerman
ez nagyon nagyon beteg ember,segítségre szorul szegény

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RelakS
王鹏你妹
Peng a húga.😊

Lehet, inkább az alkotó neve 😊

😞 ... hülyehozzászólásbeidézõszkript

Némi magyarázat, mert ugyanez volt egy pekingi állomáson is 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

picket
Egy video egy ilyen sérült embertõl, az még egy dolog...

&#3237;_&#3237;

Alexease
nearo
ez jutott eszembe:
1:40-tõl 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fresh Duke
Újgazdag cigány tönkretesz egy Xbox360-at, kiéli beteg nemi vágyait, pár forint értékben tönkretesz némi élelmiszert, majd lehugyozza a saját lábát.
Ja, hogy az értelme mi arra nem jöttem rá. De szerintem ennyi alapján már be lehet utaltatni olyan helyre, ahol a fajtájával foglalkoznak.

A heavy cost. I pay it gladly.

BRAT
nem értem a videót<#kerdes>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
McMaster91 😄

tutituti
te akkor ilyen jövõboxoló vagy?
legyen a neved Marty McChacón!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Master91
csináljátok csak...

© G_ArchAngel

benned csalódtam a legjobban, azt hittem ennél több eszed van, tévedtem

többiek meg csak élvezkedjenek azon hogy az sg-n tudnak gúnyolódni <#bohoc> sajnálnálak titeket, de valahogy nincs kedvem
Fresh Duke
Fake. Mikor kibontja a csokit hiányzik a sarka, de amikor a tálba rakja már nem.

BenedekFeco
Én majd két év múlva fogok boxolni. Semmi arcoskodás nincs ebben (ill. nem lesz majd ebben)! Mert mi, majdani boxolók nem vagyunk olyanok (ill. leszünk olyanok)! Csak azért mondom, hogy fel tudjátok magatokat készíteni. Ezek lesznek majd a tények.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

cement
ennek a csávónak komoly mentálhigiénés problémái vannak, viccen kívül.

respect to the man in the ice cream van

HTS s3rg1nh00
boxolnánk

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

DNDN
elpazarol egy xboxot is, gondolom verdesnétek az arcát

videobaby

<#nevetes2><#taps>
pajti

Sippie
bazdmeg 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
bujcsik555
Én két éve boxolok. Nem felvágásból mondom ám. Csak hogy tudjátok. Mikor elõször látták hogy csinálom, kinevettek a barátaim. Gondolkodtam is rajta hogy felhagyok vele. De erõs maradtam, és kitartottam mellette. Meg is lett az eredménye egy idõ után.
Épp egy bárban iszogattunk a barátaimmal, amikor megláttam egy nagyon szép lányt. Odamentem hozzá, beszélgettünk, de jött egy izomagy, és elkezdett erõszakoskodni velünk. Kezdetben a nagy türelmemnek és kitartásomnak hála, amire a boxolás tanított, nem tettem semmit, gondoltam majd feladja. de nem tágított.
Szóltam is neki hogy ilyen szutykos cipõben én be se tenném ide a lábam, és megmutattam neki az én szépen fénylõ csukámat. Szégyenében szólni se tudott és elment.

Szóval srácok, boxoljátok a cipõtöket ti is szerintem, nagyon hasznos!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tutituti
háháhá,nekem csak a makkom akkora.úgyhogy most jól leboxóllak verbálisan

DNDN
Még hogy körbe néz a végén 😄DDDD
betegseg vagy baleset hogy ilyen kicsi, vagy miert nem nott tovabb, mint a tobbi normalis ferfie?

DNDN
nem felvágásból de amúgy 30 centi a faszom, csak a tényeket közlöm
DNDN
gyertek ahányan vagytok, hányan vagytok? mindenkit széjjel verdesek
Sippie
😄DDD szakadok 😄DDD
Fresh Duke
Habár elég szerény a gyerek, van itt valami boxológus, az biztos tudna segíteni.

Nem tudjatok milyen tukrot erdemes venni boxhoz? A regiben mar sokkal lassabban mozog a kepem... 😞

Lazarus
Gyere gec
kifli
most mi a probléma? téged is megverjen valaki, aki amúgy boxol?
Fresh Duke
Én a kisebbik hal helyében rommá ütném õket. Nem huszárkodás, hanem tény.

tutituti
én ha tükörbe nézek,már leboxolom magamat.nehogymá leboxójjon sajátmagam.he.

Lazarus
Mostanában mindenki tesztoszteronnal szúrja magát?
kifli
én a búvárt verném meg, de nagyon, de énse azért mert boxolok...
en szerintem 12 voltam, mikor az elso feketet jol kiboxoltam, eselye nem volt...

Sippie
velem ezt csinálná egy hal, odamennék oszt leboxónám... nem erõfitogtatásból, mer nyóc éve boxolok, csak úgy, mert megérdemli
skinnyman

Regards,

bakkerman
na ez ötletes "marketing" a javából 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bachstein
"Ezentúl engedelmes polgár leszek, és türelmesen végigvárom a soromat."
vagy
"Fuck the system."
robotnyk
😄
jó lenne tudni mit mond a végén
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

*baszd meg ugye.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
Maradjunk lehetõleg a topik témánál.

htx

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Master91
lehet annak is mondani, 20-21 évesen kezdtem a boxot, szóval eltaláltad <#zavart1>
Master91
Dehogy, lehet rosszul jött át amit gondoltam.

Nem néztünk ki senkit. Aki úgy állt hozzá. Akibe láttuk hogy tényleg érdekli, meg akarja próbálni, stb stb azoknak örömmel segítettünk.

De aki úgy jön be, hogy még kb. meg beszéljük hogy mit csinálunk ma, de az már a paraszt lengetõkkel ütögeti a zsákot a hülye haverjával, mert õ a kemény, bemelegítésre sz.rik rá, kötelezés közbe röhög a haverjával, meg sztárolja magát hogy milyet ütött múltkor a buliba, azoknak sajna meg kell tanítani hogy nem õk az istenek.

ha vissza vesz a fejébõl, és marad és meg akar tanulni boxolni, mi meg tanítjuk.

Volt 1 srác aki maradt, és meg is változott, az elõtt havonta 1x tuti össze vertek valakit, akkora arca volt hogy nem igaz, most meg tök korrekt gyerek lett, elmondása szerint amióta rá jött hogy szereti a boxot, azóta nem is bunyózott, nem is hiányzik neki