Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyszerûen nincs szükségem rá, és úgy különösebben nem is érdekel. Most lehet mondani, hogy alapmûveltség, vagy mittudomén, de alapmûveltséggel kitörölhetem... max vetélkedõbe jó. Ha mégis kéne, kinézném térképrõl. Névrõl tudnám kb hol kell keresni, aztán annyi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
u dont have to listen anybody else but me
vaktérképen el kéne gondolkoznom
En biztos nem tudnam mar hibatlanul, 20 eve meg ment volna.
http://gaborszantai.co.uk/
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
na de off vége
érdemes volt neki elküldeni a videót arról az idiótáról xDD
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
köszi a linkelést 😊)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
igen. nem fiúkkal 😄
u dont have to listen anybody else but me
ಥ_ಥ
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯