Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Azt hittem hogy a Falkalnd szigeteket fogod linkelni...Amúgy egy kicsit nézz szét Óceánia környékén, pl: Guam szigete ...meg most had ne soroljam mert keresztre feszítettek, csak érdekességképpen mely országokhoz tartoznak 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
nem gáz egyébként,én is csak azért tudom mert kiskoromban érdekeltek a térképek meg atlaszok,és beleivódott az agyamba,ugyanígy vagyok a zászlókkal is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pluskast
Ha már Dél - Amerika és földrajz. Azt tudtátok, hogy az EU-nak Dél - Amerikában is van területe? 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nearo
Szerintem nem gáz. Én se tudnám Dél-Amerikát (Chile, Brazília, Argentína, aztán annyi), USA államokat fel se tudnám sorolni, nem hogy elhelyezni, max néhány nyilvánvalóbbat (Florida, California, ilyenek). De ugyanígy Ázsiában se tudnék mindent, Afrikában fõleg. Európa azért nagyrészt menne, bár kisebb államokkal lehet itt is gond lenne (pl balti államokból melyik melyik). Megyék székhelyekkel ugyanez... megyék még csak-csak (tuti nem mind, de 10-15 biztos), de székhelyek...
Egyszerûen nincs szükségem rá, és úgy különösebben nem is érdekel. Most lehet mondani, hogy alapmûveltség, vagy mittudomén, de alapmûveltséggel kitörölhetem... max vetélkedõbe jó. Ha mégis kéne, kinézném térképrõl. Névrõl tudnám kb hol kell keresni, aztán annyi.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Pluskast
Amikor az egyetemen külgazdaságtan okítottak (jogot végeztem szóval sok köze nem volt hozzá) a vizsgán gyakorlatilag a földrajz "tudásom" mentett meg a karótól. A professzor benyögte, hogy soroljam fel Indokína országait. Mivel mindig is szerettem a térképeket nézegetni így ennek köszönhetõen megmenekültem az utóvizsgától 😊

Sippie
dettó, régen megtanultam a megyéket, de aztán nem foglalkoztam vele, így elfelejti az ember. Az országok azért mennének, mert hearts of iront sokat toltam 😄 😄
VRSDM
nem az amerikai lakosokat kell hibáztatni, hanem az oktatást és a médiát.

hírek a hírekrõl. nagyon!

u dont have to listen anybody else but me

Pluskast
Az USA államaira mondtam, hogy párat (úgy 10-12-t) el tudnék helyezni, de az összeset tuti nem. Amúgy régen én is tudtam fejbõl az össze magyarországi megyét. Meg kellett tanulni földrajzból anno.

jazzy
Én nem tudnám, tudom ez marha gáz, de sosem érdekelt a földrajz és most sem, ha akarom megnézem az atlaszon 😞 Ki kéne költöznöm amerikába, legalább olyan buta vagyok :C
Master91
És igen, valaha tudtam az összes megyét megye székhelyestõl, de mára már lekopott ez a tudás :s

vaktérképen el kéne gondolkoznom
Ulvar
Hmmm...nekem volt középsuliban az osztályfõnököm, akik már azóta kiköltöztek Amcsiba, valahova Seattle mellé. Megpróbálom megkérdezni õt. Majd posztolom ha van eredmény 😄.

Ulvar
Közép / Dél Amerika simán menne (a szigetországokkal együtt), az államok nem (tegyük hozzá, hogy azok nem különálló országok, bár lehetnének, így nincs értelme felhozni, mert ilyen alapon a Németországi tartományokat is felhozhatnád példának, vagy akár a magyar megyéket, utóbbit se tudná a többség vaktérképen felsorolni megyeszékhellyel, érettségivel a zsebében, garantálom neked).

bakkerman
dél amerika országait ha álmomból felvernek,akkor is el tudom helyezni,ahogy ázsia országait is,európáról nem beszélve. Amerika államaival nyílván gondba lennék,de a nevesebbeket betudnám lõni. Egyszerûen az amcsik túl kényelmesek ahhoz,hogy tovább lássanak az óceánon. Kiváncsi lennék ott egy fõsulis töri könyvre,mit tanulnak,mit tart egyáltalán emlitésre méltónak a rendszerük,hogy a fiatalok megtanulják.

Sippie
najó de államokat elhelyezni? Nekik sem a megyéket kellett megadni, csak az országokat.
Pluskast
Dél - Amerikával nem lenne gond, viszont az észak - amerikai államokat elhelyezni már inkább gond lenne. Néhányat tudok de nem mindegyiket.

KIvancsi vagyok, hogy hanyan tudnank kitolteni az USA allamait vagy akar a Del-Amerikai kontinens orszagainak nevet.

En biztos nem tudnam mar hibatlanul, 20 eve meg ment volna.

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
4. képen mindent eltalált majdnem a csávó,csak szlovákiát nem írta be <#vigyor><#vigyor1>

bakkerman
3. képnél megnyugodtam,hogy minket jó helyre írt be,romániát "lealbánozta",és Ausztria helyére a litvánokat írta be 😄D

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mijki
Too cute!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

igen, a beats/texture/complex ezek mind-mind timestretchelési algoritmusok, amik apró minták (grainek) ismétlésével, a tranziensek elõtti "üres terek" nyújtásával, vagy akár a teljes spektrumon más-más módszert alkalmazó algoritmussal próbálják nyújtani a hangot, pitchdown nélkül (ezt csinálja a paulstretch is). viszont arányos resample mellett (ami abletonban a repitch) a hang nyújtása pitchdownnal jár.

na de off vége
Bokafix2
lol... beletette Barabást a "profi" fotóst is xDDD

érdemes volt neki elküldeni a videót arról az idiótáról xDD

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Hixer

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
Félelmetes

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

tutituti
hatalmasat alakított megint!
köszi a linkelést 😊)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Master91
made my day !
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Master91
Minõségileg a hangszínt, mint magánt a hangot érted? ( nem recseg - ropog, stb )
SzirmosSzisza
Szerintem a zene minõsége tök jó, a videó tényleg gáz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Master91
hogy lehet ilyen szart létrehozni????????
BaliBoy
Ez magas labda volt. <#vigyor2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SzirmosSzisza
ma még nem vót

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hungary27
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bakkerman
nehogy azt hidd 😊

VRSDM
nem voltam sokszor a dobozba, de mindig új ismerõsökkel jöttem haza.
igen. nem fiúkkal 😄

u dont have to listen anybody else but me

picket
Aki azért megy oda, hogy fölszedjék, azt rendesen kielemezte az ominózus beszélgetésben a csaj (bele is sült rendesen, amikor már látta, hogy felállította magának a csapdát, amibõl sehogyan nem kecmereg ki). Aki meg nem azért megy, az nem fog foglalkozni veled sem.

&#3237;_&#3237;

7131nr
kifli
azért mert veled nem foglalkoznak, még nem biztos, hogy mással sem 😛
BaliBoy
Így már egész hallgatható! 😊

BaliBoy
Úgy is azt csinálják, hogy bemennek 5-en barátnõk aztán egész este egymással vannak elfoglalva. Az ilyenekért nem kár... 😉

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kandurex
Ennek a kölöknek feltûnési viszketeksége van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DNDN
nem feltétlenül jár "pitchdownnal" itt se mélyült el justinka hangja, abletonba 2 kattintás re-pitch-rõl pl. Beats-re állítani.