Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk, összetenném a kezem, ha már az elsõt is meg tudnám csinálni :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nem vagytok igazi bokszolók mer' egybe írjátok az igekötõt az igével...
profi 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ez jobb szerintem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LoSA
Nem semmi! <#worship>

nearo
Európa 88%... de volt ami csak véletlenül jött be 😄 meg Svájcot véletlenül félrenyomtam, meg Csehországnál teljes blackout, valamiért Ukrajnát nyomtam 😄
De amúgy ja, Jugoszlávia volt gázos, balti államokból cseréltem fel kettõt, meg a kis piszlicsáré izékkel nem voltam tisztában... mondjuk ezekbõl Monacot szégyellem csak, hogy nem találtam meg.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
Lobster betûtípus lassan olyan lesz mint a comic sans

Sippie
jajó 😄
bardocz
Nem beszívott, berúgott, hanem bohém életet élõ kérlek. Teljesen más. A második kurvázik is, és így nem írhatják bele egy irodalomkönyvbe.
Sippie
de az is igaz, hogy történelmi dátumokkal sem leszünk elõrébb a jelenben. Sem beszívott, berúgott munkanélküliek verseinek, novelláinak elemzésével, vagy megtanulásával... de ez már részlet kérdés, hogy ki mit gondol az oktatásról 😄
Sir Quno Jedi
Azé van pöttynyi különbség aközött, hogy nem ismered egy fél éve még nem is létezõ fisemfos szakadár államocska lobogóját, vagy hogy mikor volt a 2. VH. Hé!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Nem, de valamiért a nagy többség mégis lenéztek azokat az ELTE/BME-seket akik nem tudták mi történik egy elejtett tollal a holdon/mikor volt a 2. Világháború.

Sippie
"Sajnos a mai világban egyre kevésbé számít a lexikális tudás."
mer amúgy növekszik tõle a GDP, vagy többet keresünk, ha ismerjük bizonyos országok zászlóit?
NAGYON SÚLYOS <#nevetes2>

davidka003
Mûveltségi vetélkedõrõl jut eszembe:

😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ProGabe
Kockahas! E!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SzirmosSzisza
vótmá?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sajnos a mai világban egyre kevésbé számít a lexikális tudás. A kolléganõim (az összes) szerint amit meg lehet találni a neten, azt nem fontos tudni. Természetesen nagyon nem gondolom így és nálam igenis fontos egy általános alapmûveltség. Pl ezen az európai teszten 80%-ot muszáj elérni, mert az alatt nagy blama. Európát, európaiként illik ismerni. Ezért lenne jó ha a tv-ben minél több mûveltségi vetélkedõ lenne.
mcmoha
Na végre itt a folytatása! <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
"Elvitelre lesz vagy itt fogyasztod?" -Kérdezte a filozófia szakon végzett lány 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sir Quno Jedi
Az a baj, ha az embernek a melója miatt (is) folyamatosan tanulnia kell, mint állat, hosszú évtizedeken át, akkor kialakul egy szûrõ az agyában, így ami nem fontos az szinte azonnal kihullik, vagy be sem megy. Mintha egy fura állomvilágban élnél, ahol folyamatosan meglepetések érnek, hiszen semmi sem ragad meg, aminek nem kell a parancsértelmezõd szerint... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
😊

SzirmosSzisza

Dzsini
Igen, csak amikor már a Genius edition 800+ kérdését fejbõl tudod, akkor kockadobálós játékká válik a dolog 😊 (szerrencsére ez elmúlt, de egy idõben elég súlyos volt a helyzet, egyetem alatt a középtávú memóriát telepakolni olyan tudással, hogy mi volt Rodolfó eredeti neve (Gács Rezsõ) és azzal, hogy hányszor volt az Olimpián kötélhúzás (5) egész mókás eredményeket hozott 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
Annak is kell lenni valakinek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Trivial Pursuitozni mink is szeretünk. 😄

tomsolo
"Hiába no, bölcsész-informatikus vagyok." - mondta a portás önérzetesen majd jóízûen beleharapott az ebédre hozott párizsis zsemlébe.

😊))

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Van zászlós meg fõvárosos (meg régiós) játék is, tanulságos. A zászlós tetszik, ott néha komoly fejvakarásokba merültem. Én szeretem az ilyen trivia információkat - nem fogok idõt áldozni arra, hogy megtanuljam, de nálam a "nem árt tisztában lenni vele" kategóriás információ. Hiába no, bölcsész-informatikus vagyok.

Sir Quno Jedi
Én mióta össze-vissza szétszakadnak, meg hasonlók, már nem érdeklõdöm kicsit sem a világ országai és államai iránt. Õk ott vannak, én meg itt, egészségükre. Kit izgat, úgy mégis?! A telefonkönyvet sem tudom kívülrõl.

Régen még azt is tudnunk kellett, mik a fõ régióik, fõvárosok, hol-mit termelnek, iparuk, mezõgazdaságuk, GPD, termelési sarok számok stb.-stb. Felesleges holt tudás, amivel számtalan agysejtemet pazaroltam el a nagy büdös semmire.

armageddon666
Ezek egyébként nem tipikus tudatlan megoldásnak tûnnek, hanem trollkodásnak, de aztán ki tudja...

De egy szavam nincs rájuk. Szörnyû vagyok földrajzból. 😞

@

Dzsini
Az országok nagyobb részt jól mennek világszerte, Afrikában általában 2 tippbõl megvolt (nem strict változat), hogy melyik melyik, az amerikai államoknál én se voltam túl jó.

A volt Jugoszláv államok, és Ázsiában a volt szovjet tagköztársaságok a legtöbb baj forrása 😊

bakkerman
Európa strict test
That's correct.
Quiz over. You scored 45 out of 47.
Your score is 95%.View detailed results (with option to print).

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

99% San marinot és monacot összekevertem, arról a két picirõl sosem tudom eldönteni melyik hol van.
Desiderata
Ezt akartam linkelni most én is.Tegnap két haverral megcsináltattam Afrikával ill. az Usa államokkal mert nagyon idiótázták az amerikaiakat. 40% fölé egyik sem ment... Utána megcsinálták Európával is az majdnem 90% os lett mindkettõnél.
Dzsini
remélem a strict test mindenkinek 100%-os lesz 😊
(egy segítség: F.Y.R.O.M. = Macedónia (angolul és hivatalosan Former Yugoslav Republic Of Macedonia))

Utána bátrabbak játszhatnak világtérképpel, különbözõ régiókkal, zászlókkal is - jó kis tesztek vannak.

Igen, több, mint valószínû, hogy komolyan is gondoltam 😄. Egyébként mit fáj ez mindenkinek? Úgy pazarol, ahogy akar. Megteheti és meg is teszi, és még pénzt is kap érte, hogy rohadna el, ebbõl következik, hogy mégtöbbet pazarolhat és mégtöbbet fog is. Annyi Ps4et, xboxot laptopot, tojást anyámkínját tehet tönkre, amennyit csak akar, mert teljesen irreleváns az én vagy, akár bárki életének szempontjából. A föld forgása sem fordul meg. De hõzöngeni azt tud mindenki, mert annyira személyesen érint ez mindenkit 😊 Ebbõl származik a nézettsége, és kiderül, hogy mégsem olyan sérült az ürge, szóval ha nem is zseni, mert azért az tényleg túlzás lenne, de nem épp a leghülyébb a fajtájából. Szimplán elõnyt kovácsol az emberek reakcióiból, mint megannyi elvetemült rohadék a világon, csak ez épp nem csinált ki senkit 😄. Kicsit félelmetes, hogy amúgy nagyon sokan élvezik ezt. Számomra inkább érdekes jelenség

Positive Mental Attitude

Random_
Ez egy zseni? Az öncélú pocsékolását az ételnek nem nevezném zsenialitásnak. Nem így neveltek.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Tegnap linkelték...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bokafix2
amerikai diákok töltötték ki Európa vaktérképét... érdekes megoldások születtek néhol xD

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DNDN
<#wilting><#wow3>
predator1982
hát még ha telik is rá akkor is óriási pazarlás amit csinál, az ilyen faszokat kiraknám a faszba afrikába éhezni! és még fel is vág ezzel....a kájáról már nem is beszélve

pred

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nekem nagyon tetszik, szerintem egy zseni.

Positive Mental Attitude