Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
A kisebb játékáruházaknál elõrendelés volt és utána sorszámos sorban ácsorgós szokásos "lancs party" kulturált körülmények között 😄
Ez meg a MM..😄
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
/*WTF?!*/
ಠ_ಠ
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
😊)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A medve nem játék.
Emancipate yourself from mental slavement!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyébként én sem szídom ezért az embereket, USA nagyon messze van. NFL rajongóként tudom, hogy Wisconsin, Illinois, Michigan, Minnesota északon van, de bizony Nebraska, Idaho és egyebek belövése nekem is gondot okoz. És bár utálom az amikat, de én nem várom el tõlük tudják hol van Mo. De azért Francia, Olasz, Anglia meg Orosz ezeket illik tudni. Én sem tudom hol van Bangladesh, de Kína, Japán, Vietnam, India belövése nem szabad, hogy gondot okozzon!
Természetesen attól függetlenül, hogy én hülye vagyok remek érzés olyan emberek társaságát élvezni, akik megneveznek és bezanosítanak teszem azt 40 tagállamot csipõböl. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
http://www.youtube.com/watch?v=_DbUbAxa_1w
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.