Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89

lol
RatBaG
beszarás ez a kutya 😄DD
http://stuffonscoutshead.com

Per Aspera Ad Inferi.

Solid Snake
De ennek ez volt a lényege 😊

A kisebb játékáruházaknál elõrendelés volt és utána sorszámos sorban ácsorgós szokásos "lancs party" kulturált körülmények között 😄

Ez meg a MM..😄
Úgy tûnik, te sem dolgoztál sem MM-ban sem biztonsági õrként. Amikor egy ilyen csürhe elõtt felnyílik egy kb. 10 méteres rács, ott 4 biztonságinak semmi esélye nincs.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

bakkerman
meglehetett volna oldani civilizáltabban is. Kint a bejáratnál 4 biztonsági õr vigyáz a tömegre,egyszerre bemegy 5 ember,megveszik a cumót,kijönnek,aztán ismét 5 ember bemegy és így tovább. Mondjuk ez túl észszerû 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én sem állnék a marhacsorda elé azért..😊
bakkerman
az eladók,dolgozók meg kameráznak,és nyugodtan végignézik ahogy szétbasszák a boltot. Ez is teljesen megszokott...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Itt humorosban volt linkelve jó régen egy progi, ami fut a háttérben és követi, hogy merre járt az egér a képernyõn mondjuk az elmúlt 1 napban, aztán rajzol ebbõl egy képet, vonalakat, pöttyöket. Ha pl. valahol sokáig ott volt hagyva az egérmutató, akkor egy szép nagy pötty lett azon a helyen...esetleg emlékszik valaki melyik volt ez a program?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

sajt777

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

asysoft
Kezdõ képsorok tetszõleges zombis filmbe elmennének, csak a hangot kéne kicserélni. Félelmetes.

/*WTF?!*/

Subakka
Az évek elteltével egyre jobban megbizonyosodom arról, hogy az emberek nagy része könnyen manipulálható és ostoba. Szomorú ...

ಠ_ಠ

Alien69
Ahhoz, hogy megdegeljen, sokkal több kellett volna. Ami gáz volt, az hamar elégett. <#eplus2>

skinnyman

Regards,

Lazarus
tomsolo
Boldogok a lelki szegények...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
ari 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vegicsek

😊)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Jim Morrison
nagyon jó ott a mezõny, még ez is kevés lenne hozzá 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PLaci
Nem sok kellett a Darwin díjhoz.... <#falbav>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

a.carkey
Nem tudom sajnálni õket. Remélem a szaporító részeik sérülnek legelõször, hogy mindenkinek jó legyen!

A medve nem játék.

tomsolo
ahaha

halradar

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Alien69
Az a baj, hogy így ezeknek nem sok értelmük van. Kellene utána a további "történet", látlelet, hogy a többi lüke ne akarja minden képzettség, gyakorlat nélkül "utánozni" a hülyéket. <#eplus2>

flashpointer
Milyen nagy rugalmassággal csapódnak vissza a fejek a betonról

Emancipate yourself from mental slavement!

pajti
WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
😄

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lazarus, Bardocz, NB2, remek touche, bár mindenki bírná ezt a képességet 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kaliforniát is illik eltrafálni😊

Egyébként én sem szídom ezért az embereket, USA nagyon messze van. NFL rajongóként tudom, hogy Wisconsin, Illinois, Michigan, Minnesota északon van, de bizony Nebraska, Idaho és egyebek belövése nekem is gondot okoz. És bár utálom az amikat, de én nem várom el tõlük tudják hol van Mo. De azért Francia, Olasz, Anglia meg Orosz ezeket illik tudni. Én sem tudom hol van Bangladesh, de Kína, Japán, Vietnam, India belövése nem szabad, hogy gondot okozzon!
bardocz
Nekem sem hiszem, hogy több menne. De azért az usa-t meg kanadát eltalálom a térképen 😄
Lazarus
Azért floridát még csak eltalálod 😊
egész biztos velem van a baj, de én egyedül Hawaiit meg Washinton államot (SR rulez) tudom betenni az USA-ban, mennyit is basztam el? 😊

Természetesen attól függetlenül, hogy én hülye vagyok remek érzés olyan emberek társaságát élvezni, akik megneveznek és bezanosítanak teszem azt 40 tagállamot csipõböl. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Azzal, hogy nem ismernek minden országot, hogy hol van szerintem nincsen olyan nagy probléma. De azért az, hogy mondjuk nem tudják mi az a geci nagy lyuk a térképen, ami amúgy oroszország lenne, vagy berakják indiát európába, már ciki.
én az ilyen az amcsik nem ismerik Európát dolgon mindíg jót mosolygok, persze imádnám fordítva is: mond el az USA tagálamait és mutasd meg hol van 😄

Sir Quno Jedi
Hé, én mér nem találkozom ilyen nõkkel! Imádnánk egymást vaze.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

videobaby
annyi pénzért wc papír is járhat mellé 😄

bakkerman
ez a baba ha megjelenne elõttem az éjszaka közepén,szerintem összefosnám magam 😄

Alexease
En az utolsot meg tudom csinalni😊
pajti

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Ezen behaltam:
http://www.youtube.com/watch?v=_DbUbAxa_1w

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

CroftManor
Ez a Dózsa György úti aluljáró 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

RatBaG
guitar hero

Per Aspera Ad Inferi.

Subakka
Most nem tudom eldönteni, hogy a talaj tényleg ennyire rugózik, vagy van tornász múltja a leányzónak ... minden esetre szép lett volna ha a végén beleáll és nem esik el =/

&#3232;_&#3232;