Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
elit hely
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti

<#nemtudom>
HTS s3rg1nh00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én csak azért írtam már egy spoileres üzenetet,mert nem akartam kimaradni a jóból.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

100%-ig igazat adok.

"ha beledöglök akkor is meg fogom ismerni az új zenéket és meg fogom õket szeretni, punktum." - na itt azt hiszem a komolyságot el is vethetjük.
"mikor kinyírták a rádió 1-et, de mindig váltottam az aktuális új szarokat játszó fosra." - ha valamit szeretek, nem szarnak meg fosnak definiálom...

mellesleg. van jópár olyan zenei mûfaj, ami az elmúlt 10-15 évben alakult ki, illetve érte el népszerûsége csúcsát. nem csak a VAVA-n MTV-n szarrá pörgetett torzítotthangú niggergagyik, lédi gyagyásokra, AVICSIIIIII bullshit-re lehet ráhúzni az "új zene" címszót.
egyébként (már bocs, de) milyen ember az, aki önszántából magára erõltet valami olyat, amit utál, amit nem kötelezõ hallgatnia? és a leglényegesebb kérdés az, hogy miért?
Bocs Jedi, de valahogy nem értelek meg. Biztos jó csávó vagy, de ez a hozzáállásod a zenéhez számomra eléggé furcsa.

MÁS!!
a gazdasági rádión igen változatosan, jóízléssel szerkesztik a zenei blokkokat. (ilyen tekintetben szerintem az egyik legjobb adó ma az "éterben")
bár ott sem árt egy kis WHITE fül...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

sajt777
ennek a fele nem pop hanem divathouse

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

sajt777

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Lazarus

Zene flém!

plu604
Hallod, nincs neked jobb dolgod mint azon felhúzni magad, hogy ki mit hallgat? Ha én dzsásztinbíbert szeretem, az az én dolgom, ha én metallica-t szeretek, az az én dolgom. Nem kéne vizsgákra tanulnod, vagy nincs valami más amit csinálhatnál?

BenedekFeco
Szerintem egy szóval sem említette, hogy pont " Zsüsztin Bíbert" hallgat a kocsiban. És a fiataloknak készített zenék nem merülnek ki Bieber-ben.
Hol van az szabályozva, hogy hány évesen milyen stílusú zenét kell hallgatni?
Itt vagyok én is ma-holnap 40éves, és rohadtul nem "komoly zenéket" hallgatok, hanem igenis a modern kreálmányokat bírom. Ebbe belefér a dubstep-tõl kezdve a death metálig minden :-)

Inkább képet rakjatok 'assza meg!
<#mf1>

asysoft
Görögöknél sem ehhez hasonlónak hívják (kb "asztinomía"-ként ejtik).

/*WTF?!*/

"Ez mi vaze?!?!"

Hát nem tudom, de egy harmincas évei derekán is túl járó férfi ha tiniknek szóló divatmédiát fogyaszt, az nekem nem tûnik túl normális dolognak. Pl én konkrétan kiröhögnélek, ha meglátnálak ahogy Zsüsztin Bíbert élvezed.

Mert az egy dolog, hogy ha egy kiforratlan ízlésvilágú tini arra megy, amerre a szél fújja, de pont ezért szól ez a média a tiniknek, mert az õ ízlésük könnyen befolyásolható.
De ez azon is gyönyörûen látszik, hogy te is írod, hogy megszenvedtél vele...

"Meg milyen társaságba kéne nekem beférni,"

Sok más értelme nincs tinipoppot hallgatni... Mûvészileg nulla, futószalagon gyártott termék. A tinik is csak azért hallgatják, mert divat. Náluk érthetõ, mert így lesznek közösség. Nálad felfogni nem tudom, mi értelme annak az álláspontnak, hogy "nem leszek dinoszaurusz".

"Mikor észrevettem magamon, hogy nem tetszenek az új dolgok, akkor tettem róla, hogy igenis azokhoz is legyen szerencsém."

Ez meg a másik, ami számomra teljesen nonszensz. Ha nem tetszik, minek csinálod? Nem neked gyártják, téged nem nyom a peer pressure, minek az egész?!

"Szerinted, ha a "komoly emberek""

Egyetlen szóval sem említettem komolyságot. De tényleg kiröhögnélek, ha a kocsidban Bieberre bólogatnál...
Mint mondtam, nekem ez ilyen erõltetett "DE ÉN FIATAL VAGYOK!!!" vergõdésnek tûnik.

Szerbiában Milicija/Policija és nem Politsija 😄D

Szegény madár 😞
BenedekFeco

Tikal
😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

Sir Quno Jedi
Ja mikor adják használtautón: "NAGYZENE" beépítve, hõha. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi

Hátezkéremszínhülység, amit írsz. Most is szeretem amit eleddig szerettem, csak nem vágom rá bármi újra csípõbõl, hogy EZSZAR és a RÉGI JÓ DOLGOKBÓL NEM MARADT MÁR SEMMI brühühû. Meghallgatom és majd eldöntöm.

Egyszerûen nyitottnak kell maradni. Mikor észrevettem magamon, hogy nem tetszenek az új dolgok, akkor tettem róla, hogy igenis azokhoz is legyen szerencsém. Attól még lehet, hogy így sem tetszenek, de majd kiderül.

Ezt az "érettebb emberek nem vesznek komolyan" bullshitet meg a seggedbõl rángattad elõ??! Ez mi vaze?!?! Nóóóómális?! Meg milyen társaságba kéne nekem beférni, vagy mit tudsz te az én társaságomról? Ennyire hülye végkövetkeztetést levonni, na ahhoz már azért gyakorolni kellett, valld be! 😄

Azé kíváncsivá tettél. Szerinted, ha a "komoly emberek" 1xcsak meghallják mit hallgatok útközben a rádióban (azaz nem vagyok "komoly ember", mer az nem hallgat nem "komoly" zenét), akkor hirtelen mi lesz??!?! Csak úgy próbáld meg felvázolni, mer ez érdekes sztori lehet?!?!?! 😄DDDDD Nosza!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
amúgy meg pont te ne legyél már lemaradva ennyire technologiailag, hogy nem tudsz a kocsidba STREAM-elni zenét 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem újabbat játszanak a slovák radiofm-en sem, csak mást slágereket is, és változatosabbat 😊

Azért engedd meg, hogy gratuláljak hozzá, hogy kõkemény munkával leromboltad az ízlésed, hogy aztán a dróton rángatott tini korosztály divathullámainak áramlatait követhesd...

És mit nyertél vele? Hogy sem a tinik, sem az érettebb emberek nem vesznek komolyan. Tinilófaszokhoz eléggé öreg vagy, ettõl nem fogsz beférni abba a társaságba. De a sajátodba sem, mert rajtad kívül ilyet senki nem csinál.

Tudod mire emlékeztet ez? Amikor a felül teljesen kopasz ember az egyik oldalon hosszúra növeszti a haját, és átfésüli a kopasz fejtetõn.

Sir Quno Jedi
És tudod mi a szörnyû, bármelyik másik csatornára kapcsolok, 20-30-40 éves zenéket tolnak folyamatosan. Olyanokat amikhez már akár én is túl fiatal vagyok. Nem rosszakl nyilván, igazi slágerek, de mégis, na!

Kocsiban meg ezek jönnek be csak fm.

Sir Quno Jedi
Node az itthoni fiatalok ezt a szart hallgatják, eléjük menni azé már csak nem kell, hogy te most akkor nemhogy régimódi vagy, hanem újabbat hallgatsz annál is, amit õk?! 😄DD

Tikal
erre voltam kiváncsi… saját toplista, tehát ilyen házon belül tetszik nekünk lista, top20-ban kétszer is van Florida, ráadásul elsõ is 😄

nem vagyok vájtfülû, de a hazai rádiók közül nem nagyon jön be egyik sem. Akkor már inkább radiofm.sk vagy BBC. nem a pop zenével van bajom, de sajnos itthon még az azokat játszó rádiók is nagy lemaradásban vannak.

de mindegy izlések és pofonok.

Sir Quno Jedi
Az a helyzet, hogy jópár évvel ezelõtt úgy döntöttem, hogy nem leszek dinoszaurusz és ha beledöglök akkor is meg fogom ismerni az új zenéket és meg fogom õket szeretni, punktum. Akkoriban a rádió 1 nyomta ezeket a modern bullshitszarokat. Elkezdtem rendszeresen hallgatni, szörnyû volt, de a kocsiban nem tudok hova menekülni. Hihetetlen, azt hittem befelé nõ a fülem az agyamba. ÁMDE szép lassan megszoktam, képes voltam elviselni és idõvel már kezdtem zenének érezni/hinni, sõt meg is kedveltem pár számot. Aztán jöttek más csatornák, mikor kinyírták a rádió 1-et, de mindig váltottam az aktuális új szarokat játszó fosra.

Éééés láss csodát, tökéletesen képes vagyok rángatózás nélkül azt hallgatni, amit egy mai tizenéves is szívesen nyomat, pedig apjuk lehetnék (sõt lassan a nagyapjuk). Élvezem és kész, ez az én döntésem, kerül, amibe kerül.

Nem mondom, hogy könnyû volt és minden nap kondícionálni kell újra magát az embernek, de nem lehetünk beszûkültek, mint a mi õseink és nem szarózhatjuk le azt, ami nekik tetszik, csak mer generációs szakadék tátong közöttünk. Haladni kell a korral. Képesnek kell lennünk befogadni az újdonságokat, még ha nem is ahhoz szoktunk és erõszaknak tûnik elsõre.

Ha az ember a jóféle házi rántotthúshoz szokott gyerekkorától, nehezen áll át a sajtburgerre, de nincs mit tenni...

PrasCo
Tudtommal a carabinieri-k kábé a "csendõrségnek" felelnek meg. A városi rendõrség az valóban a Polizia.
Persze, a tévedés jogát fenntartom. 😊
Fresh Duke
Google fordító szerint Polizia, de nem tanultam a nyelvet, szóval nekem mindegy.

A heavy cost. I pay it gladly.

Olaszoknal Carabinieri, de sebaj, gondolom meg van benne mas csusztatas is...

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Hazai slágerek, mármint magyar nyelvûre gondolsz???! Nagyritkán azok is vannak, de nagyon ritkán és azok nem is rosszak.

Azt a tucatszart tolják, amivel a mai fiatalok mérgezik magukat. Nyilván ha kántrit, vagy dzseszt, vagy faxomsetuggyamit akarsz, me vájtfülûnek hiszed magad, nem ezt fogod hallgatni.

Itt a saját toplistájuk, a friss (ámbár utóbbi hónapokban nagyon szar a termés, dehá ez nem az õ hibájuk, nem õk gyártják, õk csak sugározzák):

http://www.musicfm.hu/chart/top50

BenedekFeco

Sippie
"POP danthology"
gyanítom nem véletlenül ez a neve. Pop számok vannak benne, aki azokat nem szereti, annak nyilván nem fog tetszeni 😄
Tikal
ugy érted hazai slágereket játszanak, meg USA pop vagy tényleg hallasz olyat is amihez egyébként valamelyik UK net rádiot kéne hallgatnom.

Tikal
szörnyen szar, nem csak a mashup, de az alapszámok is, talán egy két kivételtõl eltekintve. szerencsére voltak ezektõl messze jobb dalok 2013-ban is.

Sir Quno Jedi
Hallgass mondjuk music fm-et, ha adott évben minden nap hallgatod õket pár órát (pl. kocsiban melóba menet-jövet, máskor meg webrõl), akkor az azévi friss slágerekkel nagyjából képben is leszel. A mûsoraik többnyire hallgathatatlanok, de a zenébõl tényleg a legújabbat tolják. Fõleg a kuki gyerek.

Sir Quno Jedi
Azé ez így egybebaxva, összetorzítva rohatt nyálasnak hangzik, pedig idén voltak azért pörgõs számok. De így nyávogássá torzítva szart sem ér nyilván.

Ezeket sem ismerem. Barlanglako vagyok, aki a kilencvenes evekben ragadt 😞

Talan 20%-at ertettem ennek... es egesz nap a neten logok?

BenedekFeco
Kispályások...
(hö-hö. Kicsi, sín-pályások. Éééérted, kispályások, hö-hö)
<#idiota>

srácok betudja valaki szúrni azt a hip-hop videót amin ilyen epik battle-t nyom egy csomó profi? néha szokott itt lenni....

gazgoblin
Majd azt mondom sokkot kaptam

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

mcmoha
Túl szigorúan itélkeztek. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zsakosfrodo2
Igazad van, bocs.

jazzy
Nem látom át ki mást veszélyeztetnek magukon kívül, magukra borítják a villamost?
Bocs, ezt akartam 😄