Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valakit önnön idiótaságából ér valami,a saját szuverén jogomnak tartom eldönteni mit csinálok,és pont szarok a jogra,szóval az ilyen kis hülyéket is csak kiröhögném és sétálnék tovább.sajnálatos,hogy ma már nincs taigetosz...sokkal egyszerûbb lenne az élet.
(és mielõtt még jönne a fröcsögés hogy én nem voltam fiatal és nem csináltam hülyeségeket:de,csináltam-viszont azokkal maximum saját magam veszélyeztettem,másokat nem.többet nem írok a témában,mert nem akarok flémet kelteni.)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
on topik:
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
tumblr
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
kurvára túlkomplikáltam, én már a kártyákon lévõ neveket néztem, nagyon elvonatkoztattam a képen látottaktól 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

http://gaborszantai.co.uk/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Milyen felhõ?
megjegyzés: sajnos nem :c
Milyen memóriakártya?
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
alapból minek engedik még vezetni azt,akinek már négyszer bevonták ugyanazért a bûnért a jogsiját? Vagy úgy vannak vele,hogy amíg ki nem írt egy 5 fõs családot az autópályán,addig had vezessen?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295