Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
Szerinted bármelyik beíró el akarja magáról hitetni, hogy van kutyája / félmilliót érõ nyulas szomszédja / kertesháza / dohányzik? (mert ezek mind részei a történetnek)

Megismétlem: ez a viccmesélés egy ma elterjedt módja. Ha te azt hiszed, hogy hazudozás, akkor is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fura Alak
Ahol találtam azt írták, hogy tûzhangyák bolya volt, ami egy (emberre is) agresszív kártevõ faj.

Fura Alak
Nem akarlak megsérteni, de azért ne keverjük a szezont a fazonnal...
Nem ugyan az:

Ha valaki hivatásból mond el valós és/vagy kitalált történeteket, mintha vele történt volna meg, hogy másokat megnevettessen, az komikus. (Vagy ahogy régi õshonos ómagyar szavunkkal leírhatjuk: "standupos")

Ha valaki a közösségi médiában próbálja magáról elhitetni, hogy egy ilyesmi történet megesett vele, melyet már nem egyszer olvastunk máskor: Hazug.
Te fognád magad, és FB -n úgy írnál be ilyesmit, mintha VELED történt volna meg? Ugye nem. 😊
Nekem legalább is több eszem, és önbecsülésem van, mint hogy ilyesmit tegyek.

ú bazz. durván jól néz ki. vajon hány hangya halt meg a forgatás során?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Fura Alak
Mi a legjobb móka, ha tudsz egy "kevéske" alumíniumot olvasztani? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beleöntöd egy hangyabolyba! 😄

bakkerman
nem,puerto ricoi,csak sokat volt a napon,leégett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ezt is sejtettem... a szakáll csak álca.

flashpointer
és nõ!

Emancipate yourself from mental slavement!

Jézus fekete volt? 😮

Dzsini
te átlátsz a fejkötõjén?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mária akkor lett volna az igazi, ha nincs "felbontva" 😄
Dzsini

Dzsini
Stilisztikai különbség, a történeten nem változtat - egy standupost se kezdesz hazugozni azért, mert úgy mesél el egy történetet, hogy az vele / a barátjával / valamelyik rokonával történt "pont a múlt héten" (pedig pontosan lehet tudni, hogy nem, hiszen az õ történetét is olvastad 5 évvel korábban máshol).

Vagy ha igen, akkor nem vagy tisztában egy mûfaj stíluselemeivel, és félreérted a dolgot.
Lásd még: #325585

Fura Alak
Van különbség a vicc és ezen hazugság között!

Vicc:

"Áll kint az ember a hátsó teraszán, látja, hogy..."

Hazugság:

"Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy..."

szucsy89
Azt kéne már megérteni, hogy az internet korában hiába van egy frappáns sztori - akár Facebookos környezetben elõadva - az ugyanúgy lehet kitalált történet/vicc is. Nem kell ezen felháborodni, ezzel talán azt akarják elérni, hogy valóságosabbnak hasson, így még jobban elérje a kívánt hatást.

Ugyanez a kategória a Twitterre kiposztolt hírességeknek a poénjai, az iPhone-os SMS beszélgetéses poénok vagy éppen egy-egy idézet stb.

Ha most ezt a nyulas sztorit egy újságban a vicc rovatban láttuk volna, senki sem lenne felháborodva rajta.
Dzsini
A viccmesélés miért hazugság? Annyi olyan vicc van, amit egyes szám elsõ személyben szoktak elmondani (vagy úgy, hogy "egy ismerõsömmel történt, hogy") - ez a formája ezeknek, nem hazugság... vagy legalábbis nem jobban, mint ahogy egy mese úgy kezdõdik, hogy "egyszer volt, hol nem volt", vagy "réges régen, egy messzi-messzi galaxisban".

Az, hogy egy-egy vicc körbejár az interneten, pedig évtizedes dolog (egy társaságban pedig még régebbi).

flashpointer
Mikor már a negyedik ember posztolja ki hogy "ezt hallgassátok mi történt velem szívom a hátsó... " az kurvára nem vicces.
Hazudósokat meg senki nem szereti

Emancipate yourself from mental slavement!

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dzsini
Régebben ezeknek az volt a neve, hogy "vicc". Attól, hogy egy facebookos hozzászóláskeret köré van írva, ez nem változik meg 😊

picket

&#3237;_&#3237;

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

The Protector
HaverjaitokXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Subakka
Love is in the air ... nope it's a truck!

&#3232;_&#3232;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Carlos
Ez vagy kurva vicces, vagy nagyon szanalmas ha komolyan gondoltak!

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
édesfaszom <#falbav><#falbav><#banplz>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ki nem fossa le mit hallgattok? ha már rádiót hallgattok, igénytelenek vagytok. pont. képeket!

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
A vásárlást én is pirátbéj és hasonló vonalon értettem. Engem az ilyen monoton cuccok tartanak ébren 04.00-08.00 között inkább.
bajgunar
Macska/kutya akkor élvezi így a vakarászást, ha gilisztás.
PhantomAss
legjobb az MR2 Petõfi, én nyertem

GOOBY, pls

Lazarus
Roxyn még jó duma mûsorokat is toltak Béres Zozóék
szomferi
"na arra néztek mikor az ment a kocsiba, lehúzott ablakkal, hogy ki ez a buzi"

😄😄😄😄😄😄😄😄

én most régi Roxy-s mixeket szedtem le (2005, Hamvai), egész kis lightos, kellemes, dallamos zenék, olyan kis nyugis 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
Az lehet, de ez totál monoton/repetitív. Bárhol belehallgatsz ugyanaz megy totálra, plusz rágörcsöl az ipse. Ez nem igazán nekem való úgy tûnik. Pár percben elmegy (pl. aláfestõ zenének egy játékba is), node azután?! Hiába kemény, de ugyanúgy bealszol tõle, ha már fáradt vagy. Sokkal változatosabb zenék kellenek, hogy fentartsa a figyelmedet. Mondjuk mixben ez is jó, ha más stílusokkal keverik a durvább részeit.

Pl. azt is utálom a rádiókban, hogy folyton pofáznak (ráadásul faxságokat) a zenék helyett, mert attól is bealszol simán egy szempillantás alatt.

Amúgy zenéket már rég vettem, pláne CD-n. Minek, ott van a rádió, ott van a zinternet, mindent lehet hallgatni legálisan is ingyé. Én meg ilyen ájtúnszokkal nem szaraxom. Uccsóra tán Astral Projection-t, Faith No More-t és MájkelDzseksznt vettem (a Bad-et 😄, na arra néztek mikor az ment a kocsiba, lehúzott ablakkal, hogy ki ez a buzi, akkor még bõven élt az mester és gáz volt hallgatni 😄). CD-ben fõleg filmzenéim vannak, klasszikus filharmónikusok (pl. rajzfilmekbõl stb.), na az szépen szól mind, de durván.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bardocz
Vásárold meg a fear factory remanufacture albumot, az is faszán felébreszt.
Sir Quno Jedi
Azé hajnali hatkor kocsiban rátolod rendesen, ezektõl felébredsz. Meg este dugóban hazafelé. Mikor már lefejelnéd a kormányt a fáradtságtól, jó az.

Amúgy sok zene nincs a csártjukon, mert azok mixek, amiket így nem nevezgetnek el, na azok tényleg jók. Ez a kuki gyerek néha olyanokat összerittyent egy órában, hogy csak nézel, néha meg nem. Nála is hangulatfüggõ. Mikor bekeményít, akkor jó pörgõs mixek jönnek össze nála. Hoz fransziahonból ezt-azt, amit idehaza amúgysem hallani stb., legalább nem a szokásos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szomferi
igen, mondjuk amikor a Soundon voltak, akkor Aoki nem volt rossz (pedig ilyeneket játszott), de ezek fesztiválzenék, ott lehet rá tombolni, érzed a légnyomást a mellkasodon/hasadon, és így valahogy jóvá válik 😄

de rádióban közel se akkor élmény... a BK pedig jó 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
Nincs ezzel mit tenni, a népítélet az ilyen dolog. Akik szavaznak (konkrétan, vagy az eladások miatt az jön ki stb.), azok határozzák meg a sorrendet. Nyilván ami igazán jó és különleges, az mindig erõsen rétegzene, mert ahhoz, hogy valami nagyon populáris legyen és sok embernek tessék, igen le kell egyszerûsíteni és fülbemászónak, közérthetõnek kell lennie stb. Ez mindenre igaz az életben.

Divat szidni pl. a mekit, meg a bkinget stb., de nem menne a frencsájz, ha az emberek nem mennének be enni oda. DE bemennek. Mindenki bemegy szinte, tiszta sor. Akkor nem is olyan rossz az kéremszépen, mer az embereknek tetszik. Nyilván jobb egy drága étteremben jackdanielssteaket majszolni, de azt sem lehet minden nap, kellenek ezek a gyorsfalodák, amik egyenletes minõséget és színvonalat nyújtanak, bárhová is mész. Nem fogsz kulináris élvezetkebn fürdeni, nem ér rossz meglepi sem, de negatív értelemben sem fog. Azt kapod amit már próbáltál.

szomferi
most nézem ezt a top50-et... azért az szégyen, hogy elõrébb van Aoki a szarjával, mint Alesso az Under Controllal...

Sir Quno Jedi
Nem tom, lehet, a stílusok neve, besorolása és hasonlók, az sosenem izgatott. Nyilván kategorizálni kell valahogy õket, de én meg nem jegyzem meg. 😄

Sir Quno Jedi
Agyam eldobom! Ezt a dzsásztínbíber dolgot honnan sikerült összehozni abból amit írtam??!! Gondolod, hogy tininyálat hallgatok?! Nyál volt régen is, most is, azon nem fog az idõ, csak egyre nyálasabb lesz. Kell egy nyálszûrõ és már nem is kell szenvedni tõle, hallgassa aki akarja. Mai kínálatban is vannak pörgõs, afféle "dolgozós" számok. Azokra jól megy a meló. Én zeneileg abszolúte mindenevõ vagyok (ami tetszik az tetszik, nem fogom letagadni, akkor sem ha éppen nem divat, vagy a stílus már halott, vagy extrém, vagy kicsi a célközönség), de a nyálat nem bírom még én sem.

Ugyan már!!!

+1