Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jobb lett volna ha az ijesztõs zombifejet látom 5 mp után <#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pred
2. Semmilyen korosztállyal sem szeretném magam elfogadtatni, me nekem azé nem fizetenek, ergó nem muszáj. Fõleg nem a fiatalokkal, mint írtam, azokat mindig is rühelltem.
3. A "túlspilázás" egyfajta mûvészi kifejezõ eszköz, nemde?!
pred
a másik meg hogy senkinek sem kellene fennhangon mondogatnia hány éves, kit érdekel, az átlag életkor itt amúgy is drasztikusan megnõtt...miért? mert mindenki egyre idõsebb lesz, és minden korszaknak megvan a maga szépsége...ennyi
pred
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
tylenol-erõs fejfájás csillapító
😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

http://gaborszantai.co.uk/
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''