Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A heavy cost. I pay it gladly.
azért a 11. részt linkeltem ,mert ettõl a résztõl van hozzá felirat

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
http://gaborszantai.co.uk/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ez se rossz tény s való.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
én hiszem ha látom
érdekes dolgok ezek a piraisok de nem fogok egybõl ufozni mint az õsemberek mert nem értek valamit
az alább linkelt videóról meg annyit hogy sztem jóval egyszerûbben is üzenhettek volna nekünk egy katasztróáról mint ahogy azt a videóban említik, meg az is érdekes hogy egy ekkora civilizációból pár "kõ" maradt fenn, akik lézertechnikával rendelkeztek meg hasonlók
nah sry az offért
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
'A régészeti díj egy felettébb bizarr kísérletet jutalmazott. Brian Crandall és Peter Stahl cickányokat fõzött meg, majd a kísérletükre önként jelentkezõkkel rágás nélkül, egészben nyelették le az apró rágcsálókat, alaposan megvizsgálva mindent, ami a rákövetkezõ napokban a székletekben megjelent, hogy lássák mely csontok oldódnak fel az emberi emésztõrendszerben, és melyek nem.'
- SG.hu - Átadták 2013 Ig Nobel díjait
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Me nekem is van két nagy kutyám és most már tudom, hogy ha két éven át kukkoltam volna, hogy hogyan szarják össze a kertemet, most tudományos fokozatom lenne vaze, de minimum MTA tag lennék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kép csak illusztráció.
Egyetlen élõ szarnak sem esett baja a mûtermi fotózás során."
Erre gondolsz? Me ilyet vettünk múltkor akcijóba kettõt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az asztalra meg odairhatnad, hogy SHÏTTËM 19.900.-
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Humiariban kicsit nehez offolni, mivel az egesz az offolasra epul.
Ki, én? oO
Szép lenne ha sg-n ilyen jött mentek meg tudnának sérteni pf 😄
csak már unom az offot
de szólhatunk valakinek hogy tegyen rendet, nekem az is jó