Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÖÖ te kivel vitatkozol? Én nem állítottam semmit egyedül a keletkezésre utaltam (ahány forrás annyit olvasni, de 12-25k közötti évbe biztosan nem lehet belekötni, szóval még a mamut releváns)
Ne vetítsd ki rám a kényszerképzeteid amiket aztán azonnal sikeresen megcáfolhatsz.
Jó futást.
ja, a rendes UFOleszallas, olyan, mint egy anal plugging - kulonben megcsuszna a homokon a Zurhajo 😄

Kedvenceim a filmekben szereplo V8-as motor + kavefozo bele urhajok, amelyek a budos eletben nem lennenk kepesek a legkorbol kilepni es minden szar lehullana roluk kiloves utan 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Szerintem osszuk el a piramisokat nullával és lépjünk tovább.
allock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Nap piramis több mint 220 méter magas, egy harmaddal magasabb, mint a Gizai Nagy Piramis.
A radiokarbon vizsgálat azt mutatja, hogy a piramis legalább 24800 éves.
Az anyagelemzés kimutatta, hogy a szerkezet mesterséges betonból készült.
Van egy 8000 kg-os kerámia blokk a piramis alatti labirintusban.
Egy energianyalábot találtak és mértek, mely elektromágneses természetû, 4,5 méteres sugárral és 28kHz-es frekvenciával, mely a Nap piramis tetejébõl jön ki.
Egy ultrahang nyalábot 10 méteres sugárral és 28-33 kHz frekvenciával szintén a piramis tetején mértek.
A piramisok igazodnak a föld égtájaihoz és a csillagászati északhoz.

Ezeket is csak idióta tudósok mondták.

#hhwnd

Jó, hát akkor viszont semmivel nem vagy különb azoknál, akiknek beszóltál.

Ez, amit itt leírtál, pont annyira abszurd módon logikátlan, mint amibe belekötöttél az elõbb.

Sippie
itt a bizonyíték, egy õsi régészeti lelet <#nezze>
Sippie
innen ufóleszállónak néz ki
En tenyleg hinni akarok sokmindenben es szerintem letezik ertelmes foldonkivuli elet, aminek a legerosebb bizonyiteka, hogy kerulik velunk a kapcsolatfelvetelt.

Kontrakcio
ti elég jól fennakadtatok a témán , öröm titeket olvasni bszátok meg <#vigyor3>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

ufóhívõknek:
Az idióták már csak így mûködnek. Azt hiszik el, ami nekik tetszik, és azt gondolják, hogy amit elhisznek, az rögtön igazzá is válik.

Én csak azt nem értem, hogy az ilyen balfaszok milyen munkát tudnak elvégezni, hogy a picsában maradnak életben..?

Nem, semmi ilyesmi kétely nincs már. Az egy hegy. Pont olyan, mint a körülötte lévõk, semmi különbség nincs, csak az alakja egy picit szabályosabb.

theone91
Kár, hogy fake.

Olvassatok az idiota konteos blogokat, eszitek nagykanallal a hoaxot, anelkul hogy barmit is logikai uton kozelitenetek meg: milyen kepzodmenyek vannak a kornyeken, mi jellemzo annak a tajegysegnek a domborzati viszonyaira, milyen termeszeti erok munkalkodtak azon a tajegysegen evezredeken keresztul, mit okozhatott a novenyzet pusztulasa utan fellepo erozio... stb, egyelore ugy all a dolog, hogy nagyobb esellyel termeszeti kepzodmeny jaratokkal, barlangokkal, mesterseges 'cement' burkolattal, mint epitett piramishoz hasonlo epitmeny.
En orulnek neki, ha lenne valami csavar a nyamvadt tortenelmunkben es fajeredetunkben, de ha lesz is valamikor, az nem ez lesz.

Na ennek fuss neki megegyszer. Kezdve onnan, hogy ez nem ossze lett hordva, hanem talan(!) le lett faragva kulszini fejtessel es talan(!) burkolva, raadaul a keletkezese is kulonbozo forrasok szerint tobb ezer evnyi kulonbseget jelolnek meg.

allock
<#eljen>
Nem kell olyan messze menni, ott van nekünk a Pilis.

#hhwnd

Ez csak 500km-re van Budapesttõl, most itt van a legtöbb ásatás.
Legalább 20k éves és nagyobb mint a Gizai.
Biztos két mamutvadászat közben hagyták a bogyógyûjtögetést a picsába inkább ilyet építettek mert ez mekkora fun. ( ley vonalon ofc)

Egész érdekeseket lehet találni róla.
RatBaG
filmek bevétel szerint... spoiler meg nagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Igen, halálkomolyan így hívjuk, ha az anyag makkan meg.

Lazarus
fuck the system
FalseHeLL
Akkor lennék lenyûgözve, ha a mocsárba építették volna õket és megmaradtak volna.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

" szilárdsági tönkremenetel" ez a kifelyezes tenyleg letezik?!nagyon vicces.
jazzy
én nem vagyok mérnök, tehát nem vagyok egyiptomi
Mérnök vagyok, válaszolok neked:

Kúp alakú halmot fog képezni. A kúp alkotójának vízszintessel bezárt szöge az anyagra jellemzõ, úgynevezett belsõ súrlódási szög. Ez nagyrészt a szemcsék alakjától és "egymásba kapaszkodási képességétõl" függ. A finom homoké nagyon kicsi, a kávéé meg pl elég nagy.

Kúpot építeni viszont a körív miatt nehéz, annak egyszerûsítése a négyzet alapú gúla.

Még egyszer: PONT AZÉRT gúla az alak, mert ezt a LEGEGYSZERÛBB építeni. Pontosan ezért néz ki mindenhol ugyanúgy a piramis, mert ez a legegyszerûbb alakzat, amit anyagtudományok és rugalmasságtan nélkül is meg lehet építeni, kizárólag próbálkozással.

Ja, látom logika nem túlságosan az erõsséged.

Az, hogy valami egy kõkupac, abból nem következik, hogy csak egymásra van hányva. Lehet szabályos kõkupacot is építeni. De attól még csak egy kõkupac marad.

A saját súlyuk alatt meg azért nem roskadnak össze, mert építettek egy párat, ami bizony összeroskadt, aztán abból kikövetkeztették, hogy mekkora hajlással lehet úgy megépíteni, hogy ne roskadjon. Ott van az a piramis, amit elkezdtek meredeken, aztán laposabb csúccsal fejezték be. Na, az pont akkor készült, mikor rájöttek.
Egyébként meg nem roskadás, hanem szilárdsági tönkremenetel, de részletkérdés.

bardocz
A-aa, az csalás.
És mi van, ha a hegyben van barlang és a barlangban van ér - az is ér? 😄

A kavicsok helyzetetol, feluletetol (surlodas, kapcsolodas), meretetol, rajuk hato kulso tenyezoktol fuggoen vagy szeteseik az epitmeny vagy nem.
A piramist nem osszehordott kavicshalom, de nem volt kivitelezhetetlen csoda. Foleg azert nem, mert a alapepitmeny kovei kozelsem voltam ugy megmunkalva, mint nehanyan elkepzelik, egyenletesre hasitott, csiszolt kolapokkal fedtek oket, attol tuntek egyenletesnek. Ezek mara elporladtak, vagy csak kis reszben maradtak meg.
Ha nem erted hogy lehet granitot es meszkovet egyenletesen hasitani, akkor mar az elejen elvesztel. Pedig ezeket a technikakat a mai napig hasznaljak Afrikaban, Azsiaban, semmit nem valtoztak az evezredek alatt.

Looooser
az hogy még ott vannak az csak annak köszönhetõ, hogy egyszer voltak olyan szorgosak és oda hordták, abban elfáradt mindenki és nem akarják a legó elemeket vissza rakni a helyükre... btw a lustaság miatt állnak még a helyükön

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Dzsini
Én hegyeket láttam, amiben barlang is van, az ér?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bardocz
Kõbányát láttál-e már? Amikor az osztályozás után tárolják depóniában a kavicsot. Na, pont az.
kérdezz meg egy mérnököt,hogy mi történik egy kõkupaccal ha csak úgy egymásra hányod a kavicsokat😛

Fresh Duke
Nem mindenki dagadt gci, hogy ne bírja el a saját súlyát.

A heavy cost. I pay it gladly.

ha szerinted a piramisok egy kõkupac akkor nincs mirõl beszélni....jaja simán odagörgették a 10 tonnás köveket majd addig kapirgászták egy rézdarabbal meg egy fapálcával míg tökéletes elemeket nem kaptak és pikkpakk egymásra pakolták úgy,hogy még 5000 év elteltével is állnak a helyükön...és még össze sem roskad a saját súlya alatt a "kõkupac" nagyon ügyesek voltak ezek az ókori emberek

Tényleg olyan kibaszottul kurvára meglepõ, hogy egy kõkupac a világ minden táján pont úgy néz ki, mintha köveket hordtak volna kupacba?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Sõt. Még a fizika is elég hasonlóan mûködik.
Pluskast
Talán mert a geometriai, mértani szabályok mindenhol egyformák?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Daell Drow
Az új-zélandi közlekedésbiztonsági szervezet reklámja a relatív gyorshajtás veszélyérõl, elég hatásos.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
aztaku 😄DDDDDDDD
oliwwer
allock
szánalmas, hogy megpróbálják elferdíteni és viccet csinálni belõle, tipikus médiás hozzáállás

#hhwnd

Az elsõ lol
Milyen objektív 😄
a.carkey
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!