Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trollkodás... lehet rossz szót használtam, a flame keltés jobb lett volna talán. - A mai nap úgy kezdõdött Dukenak itt, hogy senki nem szólt hozzá, így unalmában meglátva a kommentemet elkezdett kötekedni. Te meg mentél mellé bólogatni, kötelezõ jelleggel. #327739, #327746 és #327749. Azt sem tudod, hogy mirõl beszélsz (pláne "trollkodás" alatt). De ha nagyon zavar és tényleg nem csak lolixdé trollkodásból csináljátok ezt, amit most, akkor miért nem hívtok egy modit, hogy végignézze és elbírálja? Amúgy meg ami téged illet, nearo: rakhatnál be valami topic relevánsat is igazán.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Google keembo-ra legalább három különbözõ személyt dob ki, és még le se görgettem.
A bátorság részt valahogy úgy értettem, hogy a nevem felvállalása mellett nem szívesen csinálok hülyét magamból.
Trollkodás... lehet rossz szót használtam, a flame keltés jobb lett volna talán. Röviden kb arra gondoltam, amit az elsõ mondatomban írtam. Pl amikor megmagyaráztad, hogy a géjza miért vicces. Teljesen felesleges volt, csak szítottad az indulatokat. Az a pár ember, aki viccesnek tartja, az röhög rajta, örülj neki, a többinek viszont felesleges tovább írni róla, épp elég volt egyszer végiggörgetni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
7 eves.. meg minding csodajo.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://gaborszantai.co.uk/
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://gaborszantai.co.uk/

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Méghogy ez undorító?
Leucochloridium paradoxum

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n