Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
50et alig lehet elérni,szal kamu...

Törölt felhasználó
Nyomnék shotot, de mindegyik végén ugyanazt mutatja, nem látszik, hogy milyen szinten lett megcsinálva.
PResident Evil
kamu !

Törölt felhasználó
Simán megvolt a Superman.
Sadist
tiiiiiitaaaaaaa <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ramada
<#nevetes1>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ramada
<#puszis>

kiscica

PResident Evil
õ milyen állat ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata
vótmá, de mint a közmondás tartja: ismétlés a memória legjobb frissítése

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
jajjdeariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Cukiiiiiiiiii! :D

[/cserf][/fülünyúl]

Ramada

Ramada

igen, az a legjobb amikor olyat nyomnak be ami ezen a héten vlt...
mer ha egy 8 hónappal ezelõtti képet, az nem para, elõfordul.. :D

precision
Nem is olyan rég

Bazinga!

#vótmá

Róka

Sadist
<#wow1> A csuklója egy kissé rendellenes szögben áll.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CattiBrie
ezt mibõl gondolod? :D

[/spam]&#8482;

Aquir
kicsit jó :)))))))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dichter
Ja, látszik az arcán. <#idiota>

most ezzel mi a baj?
nem is fáj neki :))

-the invisible-

Bandew
Már intézkedtem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

modellmaker
Felõlem ki is lehet törölni!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
jó ok bocs.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bandew
Azt se tolerálta senki.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

csak mondtam...

modellmaker
NA most köss belém! Hány olyan kép volt már ami se nem humoros, se nem aranyos...

CattiBrie
humorosak, aranyosak, képek

nomegakkormár viccek is... :D

[/spam]&#8482;

az is igaz :D

viszont kép! <#idiota>

ez nem aranyos és nem humoros <#shakehead>

modellmaker
Ouch!!!!

Kit--Kat
nekemmeg a Bob Burnquist

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dichter
Tévedöl. Ez a Basket Case.

PResident Evil
BÜNTET !

Törölt felhasználó
Ocsmány egy állatfaj...
Ennek alapból van ilyen feje.<#zavart1><#zavart2>
Elsõnek azt hittem az ördög.. és másodjára már biztos voltam benne :D
hogy lehet ien fejet vágni?:D:D

Jaj istenem :D::D

Törölt felhasználó
Szerintem simán a legjobb :)
cement
ez még a tony hawk 2-ben volt asszem rodney egyik videoja. amugy o a vilag egyik legjobb street deszkasa, regen kedvencem volt

respect to the man in the ice cream van

precision
Áz lehet

Bazinga!

Iori
nekem megnyitja firefoxsszal, WMP 10 kell sztem hozzá

I love this game!

:DDDDDDDD

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Törölt felhasználó
Minden amit tudni akarsz az ASX rõl.

Egyébként egy streaming windows media formátum.
Sadist
Nálam is :C

Sadist
Milyen gyökér formátum ez az .asx?

precision
Biztos nálam van a gond, de fájerfox is meghalt :(

Bazinga!