Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Ok, rohanok megveszem az új pentinyúm nyócast 😄

Bazinga!

Törölt felhasználó
Figy, ezért még új gépet is érdemes venni, úgyhogy oldd meg valahogy! 😊)
Lacee
de igen, én sem értem, mi a poén... :->

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
Megfagy tõle az explorerem 😞

Bazinga!

Törölt felhasználó
<#idiota><#idiota>

Yang: Skandi- senior shao wari

cement
jaja ezt mar lattam, gyöngyörûek! 😄

respect to the man in the ice cream van

CattiBrie
Ez tök fura!!!

Hát nem ilyenek vagyunk mi is??? 😄

[/spam]&#8482;

Ramada
nagyon jó <#smile>

😄DD

GÉGÉ 😄DDDD

cement
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

precision
<#hehe>

Bazinga!

precision
LoLLeR 😊

Bazinga!

Mayday

INFORMATIKUS BULI

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Törölt felhasználó
Júvelkám.
ranGer2
tenksz ö lát!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Törölt felhasználó
Paranoid.
Sadist
Herélt win rulz!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ranGer2
kéne egy számcím nemtudod véletlen? mert az jó hogy Green Day de mi a cime?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
egy kis ragasztó meg kartonpapir meg egyebek és máris olyan mintha ügyes lennél 😄DD

Róka
Túrista-fotók

Törölt felhasználó
Na, ezért nem értem mi a sz@r olyan érdekes azon a képen amit beraktál 😊))
RelakS
Errõl csak annyit, hogy telepítettem havernál win98-at, kérte a jelszót. A kezemben volt egy cdtok, bedaráltam, és ment tovább a telepítés. Késõbb megszólalt haver, hogy ugyanmár milyen cd-t tartok a kezemben, mert a win98, amit telepítünk, nála van. A win98se kódja tökéletesen megfelelt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Törölt felhasználó
Nem értelek 😊 Általában ugyanazzal a seriallal megy minden program.

Régebben Office 97 kódja például ez volt: 1234-1234-1234-567

És nem csak annak az egy darab Office cdnek, hanem az egész sorozatnak világszerte. Ment egymillió másik seriallal is, mint ahogy mindegyik.

Van egy algoritmus belekódolva az installerbe. Amelyik serial megfelel ennek, azzal elindul. Egyszerû ez mint a pofon. Ezt küszöbölte ki például a Valve a HL2 aktiválással.
Az a furcsa, hogy minek serial, ha minden cd-n ugyanaz van. Eleg akkor egy sima install serial nelkul.

Törölt felhasználó
Oké, elõfordulhat, de változatlanul nem értem mi a furcsa a képen. Ennyi? Hogy megegyzik a serial? Hmm.. Nem padlóztam le a megdöbbenéstõl 😊
RelakS
Dehogynem! Az elsõ tunerkártyámhoz kapott cd-re valami mátrixhoz hasonló nyomtatóval volt föltunkolva a kód!

CattiBrie
Ha fantazi fun vagy, gyere a Tibia topicba is! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Persze persze! 😊

[/spam]&#8482;

Bandew
Jé most nézem, hogy te Salvatore regényeinek lapjai közül léptél ki. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CattiBrie
LOL 😄DD

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Spec. kártyák .)

Mondjuk karonpappírok. 😊

[/spam]&#8482;

Sadist
Próbáld ki, hogy ráállsz egy 3,3 dl-es colásdobozra. Egy átlagember súlyát is kibírja. Utána nyomd meg az oldalát, úgy hogy csak épphogy behorpadjon. Ha utána megpróbálsz ráállni összenyomódik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
...mégse építenek felhõkarcolót kártyából! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sadist
Ezt úgy hívják hogy statika. A valódi felhõkarcolóknál is elbírják a súlyt az építõelemek.

Bandew
Ez hülyeség! Az alsó kártyák már rég meghajlottak volna.

Sadist
<#wow2> Ez még durcásabb:

Bandew
Nem mondod, hogy ez egy kis panda? <#wow2>
Mindjárt elolvadok olllyan cuki! <#buck>

Törölt felhasználó
Nem értem. Ez a 2 lemez tökéletesen megegyezik. 2003 Április 7.0
Nyilván ugyanaz a 2 serial, mert a cd nyomtatóra nem fognak külön minden példányhoz generálni.
CattiBrie
Én nem ismertem fel. 😞

az oldal 😊

[/spam]&#8482;

Sadist
Ez valamilyen valós építményt ábrázol?

RelakS
Jah, ugyan az a cdkey, és még azt sem lehet mondani, hogy ua a sorozat, mert két különbözõ Media Markt, és majd egy éves eltérés 😄

cement
ua cdkey? szabad a gazda

CattiBrie
fura?

[/spam]&#8482;

RelakS
Mi a fura?

RelakS
haaa-HAAA-HAAA-HAAAAPCI!!!!!! <#vigyor1>