Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18+
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(igen 20 másodpercért betettem 10 perces videót, nem kell végignézni)
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.01. 14:19:57

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
es ezis az elmegy kategoria csak ;(
@
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
a reggelim ;) ((rém) álmomban)
5 Kilos orias burger
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.05.01. 04:16:04

régi bigmac vs új
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.30. 22:36:08
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.30. 19:21:10
:4

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Egy normális étterem kajáját amúgy sem illik összehasonlítani a gyors éttermek fogyasztásra alkalmatlan hulladékaival.
Bárhol a világon van olyan hambis ahol normális méretet adnak normális áron.
Meg amerikában is van olyan hamburgeres.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

#352357 ..lebuktam... :(
De szép bauxit, honnan van?
én inkább azokat nem szeretem ami 3:22 nél történik, mikor motyognak franciául és nem értem, bár angol feliratot rakhatnának rá olyankor, mert 1-2 szokott lenni részenként, de nem nagy gond túlélem hogy megnézem azokat is mert a többi kárpótol.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.