Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Amúgy modellezésben jártas személyként tök vicces volt olvasgatni, ahogy vitatkoztatok. Mindenki ért mindenhez itt is. 😛
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.04.28. 19:58:41
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én nem arra tanítanám hogy csendben tűrjön, védje meg magát
A kisfiam lefejezését, vízbe folytását, élve eltemetését taglalja rendszeresen egy 6 év körüli kislány a kedvenc játszóterünkön.
Igazi kis zsarnok figura a kislány és simán közli a homokozó közepén, hogy a kisfiam egy kis pisis baba (3 éves múlt Levim) és ő belefolytaná a tengerbe, késsel elvágná a torkát, stb... Komolyan horrorfilmbe illően adja elő. És bíztatja a homokozóbeli fiúkat, hogy öljék meg a kis pisist. Eddig már háromszor fordult ez elő. Szerencsére sem a fiam, sem a többi gyerek ügyet sem vet a kislányra, de ettől még az nem veszi észre magát és csak mondja-mondja. Én nem szóltam bele, még a férjem sem, csak ott állunk és ügyelünk, h a tettlegességig ne fajuljon a dolog. Már tudjuk, hogy ki az anyukája, aki midnig a játszótér másik felén trécsel, eltűri, h kiscsaj simán visszaszólogasson neki, majd egy szakadt, lyukas kipufogójú, rozsdás verdával fuvarozza haza a lánykáját a kreszt kb. leszarva. Tehát úgy érzem, neki nincs értelme szólnunk.
De ez valahogy mégsem kóser dolog. A fiam ugyanis azóta már közölte velem mérgében, hogy levágja a fejemet/ belefolyt a tengerbe. Szóval attól, h a kislánynak nem szólt vissza -mert erre tanítottuk-, még megjegyezte amit hallott és gőze nincs mit jelent, de mégis minket éget le vele nyilvános helyen. És hiába mondom neki, hogy ilyet nem mondunk. Ha a kislányra senki nem szólt rá a játszón, akkor jogosan gondolja, hogy ilyet szabad mondani. De hogy szóljak rá én vagy bárki más egy ismeretlen gyerekére? Ti rászólnátok? Mit csinálnátok?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

#DrinkVodkaPlayDotka
a csaj jolnyomja, meg lehet ebbol elni 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.04.28. 17:42:40
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.04.28. 16:49:19
[/cserf][/fülünyúl]
en mindannyitioktol hianyolom ezt a kifejezest : "...Az ismert univerzumban..." 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha már kell akkor inkább azt mondanám, hogy a testeknek vannak fizikailag mérhető értékei és ha összehasonlítunk két testet, akkor ezek a mért értékek eltérhetnek. Röviden más fizikai paramétereik vannak, vagy a fizikai paramétereik változnak..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ehehehehe 😉 ki nem tette volna meg ? 😊
Tábla szövege : "Uszás csak szülői felügyelettel!"
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.04.28. 12:00:32

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
rakok kutyat is h ne legyel szomoru..

Akkor egy kis magyar nyelv először, mert látom ez sem megy: amikor azt mondjuk egy test fizikája változik vagy eltérő, az nem azt jelenti, hogy maga a fizika, a fizika törvényei változnak. (never go full retard)
Ha egy test fizikája más, az azt jelenti, hogy azzal kapcsolatos statikai, kinetikai erőhatások, áramlástani, hőtani, elektromos vagy egyéb fizikai tényezők eltérnek az azzal összehasonlított dologgal szemben. (Egyeseknek) nyilvánvalóan nem az állandók (általad említett gravitáció), hanem a változó értékek térnek el.
A műrepülő repcsikben nincs katapultülés, sem telemetrikus műszerek. A modellek súlypontját pedig ugyanoda teszik ahol a valódi gépé is van, különben csak bukdácsolnának a levegőben.
[/cserf][/fülünyúl]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gondolom a Reynolds szám nem mond semmit sem .
[/cserf][/fülünyúl]

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64