Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.10. 20:19:06
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Szerintem a norvégokra gondolsz amúgy és ott se betiltani akarják őket, hanem csak venni nem lehet majd más milyet.
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.06.09. 21:19:57
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szóval mostanság rohadt környezet szennyező egy ilyen menő zöldrendszámos'...

(Ebbe beletrafáltál, mert van konkrétan tényleg van pár db részvényem Teslában bár ez most nem lényeges meg úgysem hiszed el szóval tökmindegy - 246-nál úgy is megint eladom :D.)
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.09. 16:13:55
A megújuló meg alternatív energiákkal meg az a baj, hogy egy alumíniumgyárnak nem csak akkor kell üzemelnie, amikor süt a nap vagy fúj a szél. Kiegészítésnek jópofák, de alap- és csúcserőműnek meg teljesen alkalmatlanok. Áramot tárolni meg nem tudunk érdemben. Árapályerőműben lehet fantázia, az elég stabilan van, csak hatékonyság kéne még.
Mármint nem az a cél, hogy előrébb legyünk? Akkor mi? Részvényed van a Teslában, mi? :P :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A globális felmelegedés is olyan hogy hiszik az emberek meg nem is de lassan kezd azért mindenki ráébredni, hogy itt bizony bajok vannak.
Az elektromos autó is ilyen, hogy még sokan nem hisznek benne mert nem értik teljesen, hogy mit is jelent a globális váltás milyen hatása van.
Az tény hogy ha szén erőmüvek termelik az áramot nem vagyunk sokkal előrébb, de nem is ez a cél.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.09. 15:38:27
egyébként egyértelműen hatásvadász a meme, mert színes tavakkal nehezebben adták volna el. ettől még a lithium bányászat se lesz kevésbé környezetkárosító és a kidobott akksik újrahasznosítását is meg kell oldani. a kipufogógázt meg nem tudjuk újrahasznosítani, bár vannak ilyen mű fák amik befogják, de nem terjedt el.
Az olajnál a kitermelés mellett ott a gond a szállítással meg a felhasználással is.
De áááá, nem is tudom miért magyarázom. Nem csoda, hogy más országban már szinte alanyi jogon jár a napelem itt meg megadóztatják. Mert itt lehet. Itt az emberek ennyire vakon vannak. Ez most nem személyes és nem akarok megbántani senkit, de elég rossz ezt látni.
Nem tudom mi akartál mondani, de mindegy is szerintem. Túl van tárgyalva.
A lényeg, hogy az elektromos autó nagyságrendekkel kisebb hatással van a környezetre valamint sokkal jobban kontrollálható a szennyezés mint az olaj esetében és ne terjesszetek ilyen hülyeségeket mint az a kép.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/