379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Pio
    Beszt karácsonyi múvi evör ki ne maradjon!

HO HO HOES!

• Szabi84
    :DDDDD
  • G_ArchAngel #239015
    Sok latino orszagban ez az egyetlen mod a noknek (csaladjaiknak) a kitoresre. Venezuelaban (mivel lakotarsam Jesus, venezuelai igy kicsit kepben vagyok, bar Hugo Chavezbol mar nekem is sok) komplett iskolak dolgoznak azon, hogy a kislanyokbol tokeletes gorog szobrok legyenek.
    A legdurvabb, hogy ezek a lanyok abszolut nem felelnek meg a helyi ferfiak igenyeinek, de ugy rakjak ossze oket (stilus, mozgas, ha kell kisebb mutetek felhasznalasaval), hogy a bolygo izlesvilagat meghatarozo europai es eszak amerikai divat/szepsegkulturanak megfeleljenek.

Persze ehhez jo alap is kell, de ha valaki meg tud nezni egy latino TV sorozatot, akkor latja, hogy nem szarral gurigaznak: rengeteg szereplo inkabb szep, mint tehetseges. Termeszetesen ott is vannak nem igazan dekorativ - a mi szemunkkel persze! - lanyok, akik vonasaiban meg megtalalhatok a del-amerikai indianok jellemzoi, de ezeket atlag europai eppugy nem latja, mint amerikai filmben az atlagos, dagadt, KFC-fan texasi redneck asszonysagokat.

En ugye egy varosban lakom Pellerivel, latunk eleg lanyt a vilag minden szegletebol, igy mi mar tudjuk, hogy a magyar lanyok nem olyan szepek, mint az elkepzelik otthon.
    Es a japanok sem. Kinaikat nem is tudom miert hoztad fel amikor 1.3milliard kinai tobb mint felebol sem tudnal annyi szepet mutatni, mint ennek a mennyisegnek a toredeket jelento koreai, japan, thai lanyokbol.
    Pedig a japanokkal is van gond, mert a legtobb vagy szep arcu es gorbe labu, vagy nem szep es normalis alakja van, de az idealis valtozat meglehetosen ritkan fordul elo. A fogaik meg ha jok is, altalaban ugy alnak, mint ezereves kerites a kert vegeben oreganyamnal.
    Az meg a masik dolog, hogy a szamunkra videokon lathato perverzitas es nyitottsag egyszeruen nem letezik. Az azsiaik szamara egy barati oleles vagy talalkozasnal adott puszi idegen, de akar serto is lehet.
    Ha nem talalsz magadnak egy nyitott szemleletu japan lanyt, akkor a kapcsolat hamar veget fog erni.
    Sok japan havert/ismerost es talan baratot is szereztem egy-kettot, de 3 ev utan is meg tudnak lepni.
  • z99999
  • Pio
    OFF
    Benéztem.
    Majd akkor szólj legközelebb, ha egyrészt az "ariakemók"ból is kiábrándul, másrészt beszünteti az olyan képek linkelését, amiket ha megtalálna a rendőrség kérdezés nélkül zárnák be pedofíliáért. :)

Amúgy mikor közli, hogy kiábrándult? Amikor valaki más akar neki kedveskedni japán ribancokkal. Véletlenül se legyen sikerélménye a szerencsétlennek. Fél oldallal lentebb még örömködik, hogy utazni fog japánba. Tipikus pelleri, na... :)

Na de így is 1 posttal többet szántam a témának, mint kellett volna, boldog karajcsont!

• Dzsini
    kb. 2 mondat, és a legutóbbi 10 hozzászólásban benne van.
  • Bexter

Votmá?
  • Pryus
    köszi :D
  • Fresh Duke
    pelleri flém, I like that...
  • DJ_HELL
    Keresésnél jelöld be, hogy a saját fórumokban is keressen és írd be, hogy: pelleri...
  • Pryus
    de a threadnek :D
  • morcosqtya
    annyira azért nem érdekel
    Kiváncsi vagyok ugyan de ha TLDR akkor érdemtelen nekiállni..
  • DJ_HELL
    pelleri
  • QuippeR
    beauty is in the eye of the beholder.
  • Pryus
    Mi is a neve? :D^^
  • Bala10
  • Dzsini
    [reklámoz]olvasd a topicját és megtudod[/reklámoz]
  • Dzsini
    mert egyértelmű a fölény:
  • mzprox
  • morcosqtya
    Ez a "MISS UNIVERSE" is olyan fellengzős és erős túlzás..
    Mi az hogy az "Univerzum szépe"?
    Honnan tudják? :))))
    Ott is venezuelai csajokat látok, ilyeneket sose:

• morcosqtya
    Miért mi történt???
  • Dzsini
    van Saját Topicja, oda linkelget - egyébként pont most ábrándul ki a japókból :)
  • Dzsini
    Az összes Miss World szépségversenyt állandóan dél-Amerikai nők nyerik (Venezuela főként).

http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_World_győztesek_listája
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_Universe-győztesek_listája
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_Earth_győztesek_listája

miss universe győztes volt egymás után két venéz (bár ott tényleg ránézésre is több mostanság a hispán), a másik kettőnél teljesen vegyes a felvágott
  • sferrari
    Egyetértek :)
    Egyébként Pelleri hova tünt? :D Már ideje nem látom itt a "cukiságait" :D
  • desigo
    A VERY ZOMBIE HOLIDAY (Instructional video)

• morcosqtya
  • Krinyo
  • Bala10
    régebben mindennek megvolt a maga topikja, helye és akit érdekelt oda ment. pellerinek is az volt a baja, hogy ide erőltette a csajait, pedig 100olyan topik van ahova illettek is. most az a helyzet, hogy senki nem tiszteli a másikat és ráerőlteti a saját dogait, ha meg emiatt szól a másik, az illető fel van háborodva. ugyan ez van a világban is.európára is olyan dolgokat erőltetnek ami soha nem volt divat és akit zavar, nem tud mit csinálni.
  • Pio
    Boccs, túl magas a labda... :D

• Ulvar
    xDD
  • Vaxi
  • ps7a
    Na akkor mindenkinek jó készülődést, vagy rövid munkaidőt :)
  • morcosqtya
    Számomra két dolog unalmas már de kurvára:

1.
    Az összes Miss World szépségversenyt állandóan dél-Amerikai nők nyerik (Venezuela főként). Miért? Miért mindig onnan?
    Annyira kurvaszép mindegyik minden évben? :-))
    Neeeee....

2.
    Az utóbbi 5-6 évben az ázsiai nőket sztárolja mindenki. Elhiszem, hogy van aki a feketékre izgul, van aki a fehérekért van oda, van aki a keleti vagy arab stb szépségekért, és nyilván van aki a kínaiakra gerjed. És ez így rendjén is van! Sokszínűség kell a világban, minden téren.
    Amit nem értek: az a Trend.
    Divat lett hangoztatni milyen jók ezek az ázsiai csajok, linkelgetni, lassan már sikkes beszólni arra amelyik nem vágottszemű, hogy az már szar nő (ezen kicsit megdöbbentem).
    Ezt kissé mesterségesen öngerjesztettnek és görcsösnek érzem.
    Csak a huszadik századot nézve: 100 éven át úgymond kibirtuk "kínaifílizmus" nélkül, de most aztán CSAK ezek a jó csajok.
    És mik az érvek? Igen kifinomultak:
    "Nem tetszik a kínai csaj bazmeg? Buzi vagy bazmeg! Csak a buziknak nem tetszenek a kínai csajok, bazmeg."
    erre jön 3 vélemény, az hogy bizony, NAGYBETŰS BUZI akinek nem jön be, majd 10-15 hsz megosztva velünk, hogy Ő is bizony sunázná, stb..
    (nem általánosítok, nem csak az SG-ről és nem csak erről a topicról van szó, gyakori lett ez a médiában, közéletben, de a haverok között is...)
    Igen tényleg... nekem van TV-m, akinek nincs az biztos hogy buzi... :-/

Senkit nem ítélek el az ízlése miatt (Pellerinek se szóltam be, bár néha bevallom kissé unalmas volt a sok arijapó, de átgörgettem kész), akinek nem inge ne vegye magára, szeressük az ázsiai nőket továbbra is, csak ez a "menőzés" nem kellene bele, a csőlátás, és lebuzizás.

És még valami a nagy flém előtt (mert nyilván lesz :-((( ):

Boldog Karácsonyt Kívánok minden fórumlakónak!
    Egyaránt azoknak akik szeretik a kínai nőket, és azoknak is akik nem!

flame helyett irány karácsonyfát talpba belevágni meg díszíteni.. :)

• Bala10
    :D
  • rexsimus
  • Szabi84
  • artschi
    jóak ezek :)
  • Hugh Hefner
    marmint nem magyarorszag, hanem kozep-kelet europa.
  • Hugh Hefner
    felülről felvéve minden dagadt csaj feltudja úgy nyomni a melleit, hogy nem tűnik fel annyira, hogy amúgy csúnya vagy dagadt.

a magyarokra a lentebb említetteken kívül azért sütik rá mindig ezt a közhelyet, mert az arány nagyon nem mindegy. van nagyon jó koszosbüdöstenyerestalpasmexikói, akarom mondani latin szépség, de nem mindegy, hogy mennyiből mennyi, ebben azt hiszem ez a régió verhetetlen
  • st3ve