379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
gondolom úgy flash hogy kivillant, "csak 1 villanás" -
"A naív kisgyerek nem is azért nem megy oda a mutogatós bácsihoz, mert meg akarja rontani"
Szép is lenne, ha a kisgyerek meg szeretné rontani a bácsit. [/kötex]
:D :D -
Eddig is értettem, de előttem félremagyarázták azt a részét, amit leírtam. -
-
Sztem igen, bár lehet, h nem ez a legelterjedtebb ige rá, de sztem ez benne a poén. A naív kisgyerek nem is azért nem megy oda a mutogatós bácsihoz, mert meg akarja rontani, hanem mert az anyja azt mondta, h ha 'flashingel a green man', akkor nem szabad. -
Ha jól értem akkor a poént (hogy magyarázzuk tovább :D), akkor annyi a lényeg, hogy 'flashing' azt jelenti, hogy 'mutogatni'? Mármint amikor a mutogatós bácsi mutogat, azt flashing-nek mondják? Én még nem hallottam róla. :) Biztos nem intettek még óva engem Angliában a mutogatós azaz flashig-elős bácsiktól. :)) -
retek683 #239569 HElloo ebay-es linket tudnál adni a pulcsihoz:D És ám kb mennyibe kerül ebayen? -
Szó szerint ezt jelenti, igen, de ez nem vicc.
Mondta az anyja h csak akkor menjen át, ha a kis zöld emberke megjelenik (a lámpára gondolt a muter, de a poén kedvéért egy zöld pólós öregember is megjelent, aki mondja h van cukorkája-->dugni akar). Elindulnak, de rögtön mondja is, h álljunk meg mert flashinggel a green man. Flashingel a lámpán a zlöd ember, vagyis ne mehetnek át mert mindjárt piros és flashinggel az öregember, vagyis villant, vagyis mutogatós bácsi. Na itt a poénja a képregénynek. Magyarul ez ugye nem működik, mert angol szóvicc.
Teccikérteni? -
PL Picard kapitány hídja, irodája, és nagyon készenléti szobája? :) -
DN3D-ben a legjobbak a titkos helyek voltak. Sokszor olyan helyre voltak elrejtve, hogy soha az életben nem találnád meg őket. :D -
Máig szívesebben játszok a Doom-mal, mint akármelyik COD-dal...
EDIT: COD 1-2 még egész jó volt, a többit már konzolosoknak találták ki.
Megjegyzés: a kép vótmá. -
nekem Duke Nukem 3D mapoktól akart felrobbanni a fejem, olyan bonyolultak lettek :D
Talán a Nuclear Winter-ben voltak ilyenek -
Ez a konzolosodas:P
Gondolkozz keveset, nyomkodd a bananod:) -
krízis van :( -
krízis van :( -
Ezt hívják az idióták konzolosodásnak.
*fixed* -
a jó öreg doom -
Ezt hívják konzolosodásnak. Ha egy Half-life-ot vagy egy Deus Ex-et kéne nekik végigjátszani felrobbanna a fejük. (tisztelet a kivételnek) -
Dimitri #239558 Régi, de jó :)
-
Pár hülyegyerek miatt nem lesz mém, ahhoz annál több kell:D -
-
úgy értem hogy pár hülyegyerek lovagolt rajta sokáig -
st3ve #239554 -
Szerintem nem volt ez még meme. Ahhoz túl szar... -
három éves meme ez, elég lesz már belőle, köszönjük -
hm, hatékonynak tűnik (gondolom drágább is)
Söradagoló-link
-
már semmi, megvan ebay-en is :)
#239549: neked is kösz :) -
Itt tudsz regelni
Gyorstalpaló:
Prenume - Vezetéknév
Nume - Keresztnév
Email - Email
Nume utilizator - Felhasználónév
Parola - Jelszó
Confirma parola - Jelszó megerősítés
Intrebare secreta - Titkos kérdés (1. kedvenc csapatod, 2. első háziállatod neve, 3. kedvenc könyveid, 4. kedvenc filmed, 5. kedvenc íród, 6. anyád leánykori neve, 7. első iskolád neve, 8. kedvenc szuperhősöd)
Raspunsul tau - Válaszod a kérdésre
Cod siguranta - Captcha kód
Majd bejelölöd, hogy elmúltál 18 éves, és katt a "Folytatás" gombra!
ezután kapsz egy mailt, visszaigazolod a regisztrálásod és vásárolhatsz! :)
szerk.
Hopp, nem! Visszaigazolás után kéri a telefonszámodat, amit országkóddal kell megadni. Neked 36 és a telefonszámod. De nem tudom, hogy Magyarországról lehet-e vásárolni! -
Mondd mit segítsek. -
Culram #239547 Hú, de megzabálnék most egy ilyet. -
Dobronski #239546 mivan vele? -
Na megvan. Aszem, EZ a srác árulta :)
Már csak be kéne regelni az oldalra. Van itt valaki aki tud románul és segítene nekem? :D
A regelés úgy megy, hogy írni kell egy levelet egy mail címre -.- -
kb. 21 ezer forint -
igen, tudom, az kb vatera romániába, de nem találom ezt a pulcsit ott :/ -
ott a link a képen :) okazii.ro -
A nigga ijesztőbb, mint a pulcsija. :D -
lekésted, én hamarabb akartam XD -
Azt mondta az anyja, hogy csak akkor menjen át az úton, ha zöld a lámpa (kis zöld emberke), de ha már elkezdett villogni (flashelni) akkor ne induljon el. -
anyád ilyen kell, hol lehet ilyet kapni? :D -
:O
ilyet honna lehet rendelni? :D