379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
-
-
Ha már tél,meg gumi,akkor a bringások se maradjanak ki
-
a megye összes bontóját körbetelefonáltuk.jó az autószerelőm:)
(egyébként igen,lentebb is írtam,egy németből behozott CDX astrát hajtok,ami kilóg a fapadosok közül,még a színe is sötétebb mint a magyar piacra került "hígfos" barna:)) -
má 1 kurva suzukin is fűthető van xD -
Blum #239888 Ja,fűthető,hogy ne faggyon be :D Mienkben is van. -
#239887 Bontóba szaladj el, mert ilyen cuccokat nem tudom honnan szerezhetnéd be nem gyáriban. Meg Fűthető elektromos tükör??? Még az elektromos ok, az nekem is megvan a mazdába, de fűthető????:D -
Lacko86 #239886 hatalmas arcnak érzed magad az 50 képeddel együtt :D -
Téligumit télen a nyárit meg nyáron kell használni és nincs vita :D
Egyébként van aki nyári gumival is megél télen max nem száguldozik, és van aki téligumival száguldozik és rommá töri a kocsit. De tény hogy téli gumival előbb megállsz havas úton mint nyárival :)
Csak hogy poén is legyen :D kb 3 éve full jeges úton vezettem kb 40 volt a max amivel lehetett menni, persze egy kis busz mögöttem máskép gondolta full egyenes szakasz volt nyomta neki megelőzött de előzés közben majdnem nekem csúszott, majd nyomta neki kb 80-al. Látom hogy a busz bent áll a megállóba ügyeletes f*szkalap belelépett a fékbe de már késő volt szépen beleposszant a buszba (persze már lassan nem lett semmi baja csak a kocsinak)
Nem szoktam kárörvendő lenni de ennek a baromnak a képébe röhögtem amikor kikerültem őket :D
-
-
-
GUMI FLAME!
-
ha már így témánál vagyunk,nem tud valaki a lentebb említett 95-ös astrára eredeti(nem utángyártott szar) jobb oldali elektromos+fűthető tükröt?találtam egyet de azért az autó 1 évvel ezelőtti árának tizedét csak nem fizetném ki egy tükörért
-
#239880 Ebben annyira nincs igazad, mivel 100 millió fajta gumi összetétele miatt, sztem max pár darabra igaz az hogy 7 fok alatt kikeményedik. Biztos vannak olyan nyáriak is amik már 10 foknál is szarok, meg olyanok is amik még 0 fokban is sülnek. -
lemállik a felniről nem? -.- -
áááá a téligumi annyira lágy lesz,hogy csúszik. -
JagFater #239877 Már miért állnál meg előbb? A téli gumi puhább, így jobban tapad... -
te komplett retard vagy :D téligumival nyáron is jobban tapadsz mint a nyárival mert a télinek sokkal lágyabb a szerkezete jobban tapad viszont jobban is kopik :) -
megcsúszik onnantól kezdve kurva mindegy mid van :D me régen mi volt ladán? volt 1 fajta gumi azt csá... -
Szerintem meg az a fasz aki azt hiszi, hogy a téli gumival átlépheti a józan ész határát.
Aki nyáron nyári gumival hülye azon télen nem segít a téli gumi sem.
Hét fok ide vagy oda. -
#239873 Rendben van Ifjú padawan. Kezdésből tölts fel képet, másodszor pedig szívd magadba a tudást! -
mégis ha száraz az út, a nyárival előbb megállsz, mint a télivel -
JagFater #239871 Ez egy fasz...
7 fok nem azért 7 fok, mert valaki kitalálta, hanem azért, mert a nyári gumi más összetételű, mint a téli és kemény lesz, mint a kő... -
-
-
-
-
-

Ennyi. Pontosan leírták a helyzetet.
Aki hülye, téli gumival is hülye. -
Lacko86 #239864 Taníts mester! -
-
Tessék? XD -
ó dehogynem hallottam,csak nem vagyok olyan hülye mint elsőre képzeled.
mellesleg az első kb ötezret egy 2101-es zsigulátorban tettem meg,ami pontosan x+1 sebből vérzik ahol x az autón előfordulható hibák hatványhalmaza,ott azért tanultam egyet s mást,és bizonyos szempontból jobban is szeretem,mint a mostani '95ös gyakorlatilag automatán kívül fullos astrát.
amúgy biztos te nem hallottál róla,de ahol jeges az út ott meglehetősen érdekes a kormány viselkedése,és egy elég ijesztő morajlás is hallatszik azon kívül,hogy látni is lehet...de minek is mondom ezt neked,hiszen te már mindent tudsz.
az irónia meg az "i" betűnél van a szótárban
egyébként meg successful troll is successful,1 órás téli autóvezetés flém
-
-
banachan XD -
mahalo #239858 2010es év minden jel szerint sikeres volt főleg fail-ben:)
2010 fail collection -
Parenting best of...
-
#239856 Ha kicsit okosabb vagy, megnézed hogy hívnak és iwiwen vagy valahol rám keresel és rájössz, hogy egy 1988-as 323 as mazdám van ami 1.3-as, első kerekes, no servo, no ABS és a téligumiaim is olyanok amilyenek, mert 4 évszakosak és télen nyáron ez van fent. Vezetni meg én tudok...;) -
:DDDDD
trollfaceszel kéne inkább :DDD