379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sir Quno Jedi
    Subaru-kon volt még fokozatmentes váltó (ECVT), sokat mászkáltunk vele, sport üzemmódban elég érdekes dolgokat produkál, nagyon faja.
  • Sir Quno Jedi
    röviden összefoglalva:

- téli gumi puhább alacsony hőmérsékleten is, jobban tapad esőben, hóban, latyakban
    - aki száguldozik, mer ő azt hiszi tud vezetni, annak jó hír, hogy a fizika törvényeit ő sem tudja áthágni, ugyanúgy az árokban végzi ha meg kell állni ott, ahol már nem lehet
    - nem minden autón van motorfék normál haladási módozatokban, ezeken az ember kénytelen fékezni, ha tetszik-, ha nem.
    - havas-jeges úton hiába van 4wd-s terepjáród, azzal előbb-utóbb eléred akár a 120km/h-t is, a legrohadtabb úton is, csak megállni ugyanúgy nem lehet vele, mint ahogy a többi szarral sem
  • wander01
    de hogy az mekkora találmány, beszarás :)) vezettem már sokféle automatát, még a toyota fokozatmentesét is (az egy beteg dolog... olyan mintha folyamatosan csuszna a kuplung, rohadt idegesitő pedig ugy normális). volvo powershift, stb. mégis valahogy a vw dsg-je a legjobb. jo oké Porsche PDK bár az is dsg, lehet jobb de sajnos olyannak még nem kerültem a közelébe :D
  • Palinko
    jah duplakuplung korát éljük :D
  • wander01
    igen a negyven éves szaron volt még a piramisok építése idején. ma már nincs előválasztó egy automatán sem, nekem sincs a dsg-n. sőt, winter sincs :) tudja mikor fázik...
  • Aquir
    yaum

• Palinko
    én is így vagyok, pl utcán se búékozunk le ma minden embert akivel találkozunk, esetleg akik szabadtéren töltik és éjfélkor nah egy kis gesztus hogy ismeretleneknek is kívánjuk rövidítve.
  • I.C.ram
    Ki vezet manapság 2üteműt?

Nem tudom milyen automatára gondolsz, de mint már említettem, a 40 éves Mercim-en a 4 sebességes automatánál volt 2 előválasztó: S és L. Az egyik csak 2-esig kapcsolt, a másik csak 3asig. De ugyanúgy visszaváltott, ha a féket megnyomtam. Ismétlem... 40 éves autó.
  • Aquir
  • Aquir
  • Pepsi Twist
  • N o N a m e
  • Pepsi Twist
    sztem, ja.
  • ScarY MAN
    a kérdés adott.
  • Prank
    milyen érvei vannak a szúnyognak?
  • Hugh Hefner
    én is dodzsemeztem a vidámparkban, még sem vagyok gecimenő rally pilóta. meg vezettem játékkocsit is. sőt, volt dömperem. meg büntettem a mászókák között is.

és hadd ne mondjam, hogy az idegenlégó mikor meglátta a statomat mp_carentanon akkor elhívott őrmesternek, de mondtam, hogy nem megyek noobokat tanítani.

nálad a szúnyog is komolyabb érveket hoz fel, hogy ne csapjam le

de no offense
  • plu604

"You're a fucking paramedic, Todd, learn how to tip a bouncer."

Rejtett kép:
  • sanyiute
    1kép:
    szentem pohárba/alatt speckó szelep vagy fake meg vágott videó
  • plu604
    Nem tudom hogy, de király...

Success Kid:
  • Metalmilitiakid
    Én ha józan lennék akkor se buékoznék senkinek csak úgy, mindig is utáltam , hogy küldjünk 800 ismerősnek sms t meg körlevelet ...
  • Metalmilitiakid
    Köszi neked is BUÉK bár én net közelben leszek sztem mert laptopról megy majd a házibulin a zene :D
  • carloelsa
    Nem leszek netközelben, így most teszem be, megyek aludni, sziasztok, kellemes részegeskedést :D
  • Palinko
    sztem aki holnap részeg lesz mint segg és nem bírja nyomkodni a szifont hogy belinkelje az ma teszi :D

de búék is olyan hogy hétre előre elkezdik újévre már pont tököd kivan vele :D ok karácsonynál nagyobb a hype.
  • Metalmilitiakid
    nabazzeg akkor gyorsan bebaszom :D
  • KaBuTo666
    most van, BUÉK!
  • Metalmilitiakid
    most én vok elkésve vagy ezt nem ma éjfélkor kellene ?
  • carloelsa
  • wander01
    se kedvem se pénzem csak poénból tetőre tenni a vasat azért mert akkor vagyok faszagyerek. 200 lovat kergetek egy 1240 kilós pöcsben, gondolhatod hogy nem nyuggertempóban közlekedek.

amúgy a Zöregekről meg annyit, hogy amig az vezetett 30 évet valami keleti csodában majd most berakja a seggét egy alap 100-120 lovas akármibe és mennek neki mindennek mint az ökrök, hát ne adjon lehetőleg tanácsot.
    sok süketelést végighallgattam már, nem vagyok egy mai csirkenyaku középiskolás. az egészből azt vontam le végül hogy pofázhat mindenki amit akar, abbol tanulok amit megcsinálok. illetve megúszok. sokkal nyugodtabb és megfontoltabb vagyok mint akár 3-4 éve. van ez a konstans-fudebaromiratudokvezetni érzés ugye ami egyre inkább szétterül. és mikor ezt harmadszor-negyedszer veszi észre az ember rájön hogy bazeg, szar voltam régebben. 1 éve. 2 éve mégszarabb. 3 éve... omg, mekkora barom voltam... és megfontolttá válik az ember :) vagy nyugodttá. inkább az a jobb sztem. mikor magamra csukom a kocsiajtot, akkor a hülyéket zárom kivülre. mert ugy megyek ki az utra hogy mindenki idiota. ennek függvényében megyek a dolgomra :) mindenkire figyelek. előttem-mögöttem-mellettem. ki volt ott, és most hol van? a szemmel végigsöprés a 3 tükrön. az az igazi jeditrükk... saroktol sarokig egy folyamatos mozdulat. kis fejbillentés még, és 360-ban megvan hogy mi a szitu. ennyi. ja és téligumi :D. bocs, sok lett...
  • csuszi
    a felülete viszont kisebb, amúgy kár vitatkozni rajta, lemérték, a nyári nyer még hidegebb időben is (7 fok körül), természetesen száraz úton.
    adac teszt
    "Téli-nyári összehasonlításban mindkét méretnél feltűnő, hogy a vizsgált, középkategóriásnak mondható Falken nyárigumik szárazon annyira jól tapadtak, hogy a nagyobb méretben minden télinél jobb eredményt értek el, de a Suzukin is a legjobb téliekhez hasonló számokat produkáltak. "
    és ez egy szar falken.
    konklúzió, amíg nincs hideg és latyak, hó, csapadék, addig a nyári a nyerő, nem a téli. ez amúgy minden évben bebizonyosodik az adac teszteken. ismétlem, száraz úton, 7 fok felett.
  • Palinko
    oks majd google earth meg stb így már eltalálok. köszi!
  • HTS s3rg1nh00
    nem,de majd egyszer azt is betekerjük wc papírral
  • Pepsi Twist
    szőregi út benzinkút környéke tele van ilyen autós helyekkel :) van gumis felnis bosch dízel szervíz minden mennyé' el oda azt nézzél szét :D (szeged)
  • LasDen #239942
  • morcosqtya
    Később majd ha ráértek, vicces képek is lesznek? :)

• Palinko
    okés szétnézek ott is, meg talán vaterán. de gondoltam autós közösség kidob valami megbízható műhelyt ahol már gyártanak. mert ebayal ilyet nem rendelnék ha csak nem akarok befosni szállítási költségtől azért 4 darab téliguminak elég nehéz ha a postával megy, ha dhl meg stb akkor meg inkább bontókat túrod valami használható után kutatva :D
  • Palinko
    megnézem googlet, hátha szerbiába találok már valami webáruházat mint unix nálatok.
  • Pepsi Twist
    ebay
  • bardocz
    Tuning->Rims->Forged rims.
    Abba se volt cső:D Csak így sikerült.

Am nem tudod melyik újgazdag kis kö**ögé az a R34-es fehér GTT skyline, amivel az egyetemre járnak? Megkaptam a fülest, pedig kb fél éve nem is jártam egyetem közelében.
  • Palinko
    jólvan autós téma basszátok meg.
    Hol lehet kovácsolt felnit venni több méretben, most fejből nem mondok szabványt meg ET számot. legyen üzletük szegeden mert pestre én nem mászok, meg ne alufelni keménységű anyagból legyen a cucc.
    4db kéne lancia főleg új és kevésbé százszor görgőztetett cucc......
    Ha mindenki ennyire okos mondjon már valamit hogy ne kelljen bontóba járnom kerékkulccsal már :D

űrhajós apukásnak üzenem titánból ha kiesztergáltatja nekem és csillog mint a pimpmyrideba akkor küldjön mobilszámot

(kérdés komoly egyébként de próbáltam viccesen írni hogy ne legyen offtopic)