Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csúnyán átbasztak akkor is öreg...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egyébként azon nem csodálkozom, hogy ilyen vélemény alakult ki rólunk, sõt inkább csodálom azt, hogy a görögök nem utálnak mindent, amit ott is levágnak a magyar turisták, az is egy botrány - bár az kimerül szimpla randalírozásban, nincs összekötve a görögök ócsárolásával, de így is lerí, hogy kik a magyarok, anélkül is, hogy megszólalnának...
a szlovákos poén meg jó volt, én jót röhögtem rajta 😄😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A szlovákos poén meg télleg csak poénnak szántam, nem vágom a törit annyira hogy tudja ki volt itt hamarabb vagy ki nem....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Rossz, de mégis jó 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pszt.
- a buddhizmus híve
- nem lett nagy arca, miután híres lett
- nem semmilyen luxuscikket
- nagyon sokat adományoz alapítványoknak (aids, rák ellenes alapítványok fõleg)
- a Mátrix trilógia készítõinek (látványeffektek, kaszkadõrök, tehát akik tényleg a "kezükkel" dolgoztak a filmért) 50 millió angol fontot(!!!) ajánlott fel.
+: az egyik rajongója egyszer megkérdezte viccbõl, hogy mivel foglalkozik, erre azt mondta, hogy feltörekvõ zenész, de nagyon béna 😄 (asszem hobbiból gitározik)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- szülei fiatalkorában elváltak, anyjával különköltözött, apja tíz évet ült kábítószerbirtoklásért börtönben
- jégkorongozni kezdett, legjobb játékosnak választották, olimpiára készült, de sérülés miatt abba kellett hagynia
- legjobb barátja kábítószertúladagolásban meghalt
- lánya halva született 1999 karácsonykor
- 2 évvel késõbb barátnõje autóbalesetben meghalt
- lánytestvére leukémiában szenved
szal nem légbõlkapott ötlet ez a "Sad Keanu"
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
theone: úgy látszik nélkülem is megy tovább az offtopik :p, amúgy én se szeretem, de annál a képnél valahogy kiborult nálam is a bili, de inkább ne másszunk bele mégegyszer...
"de én sajnos úgy érzem, hogy egyre kevésbé vállalható ma Magyarországon az az álláspont, hogy nem utálod a szomszédos népeket"
nem. CSAK ez az álláspont vállalható, nincs más. bármi nemû utálkozás ország alapon azt jelenti, hogy egy buta ember vagy. ne legyél buta!
on
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Egyre többször néznek hülyének, amikor azt mondom, hogy a szomszéd b*szogatásával csak ugyan ezt váltjuk ki belõle is és egy öngerjesztés az egész, amit egyszer az okosabbnak abba kéne hagyni, különben rossz vége lesz.
Paparazzi lefotózta.
Kép felkerült az internetre.
Exploitable?
Csináltak sok photoshoppolt képet, aztán most odáig fejlõdött, hogy holnap Operation Happy Keanu van, tegyük boldoggá Reeves nap! 😄
knowyourmeme.com , keress rá hogy sad keanu.
@
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én totál s*gg vagyok a celebvilághoz, a legfrisebb infó, amit elõ tudtam vakarni az EZ, szóvla szûk másfél hónapja még boldog volt az új nõjével.
Ez a csaj halt meg azóta? 😞
Nyilván nem leszek ezzel népszerû, hisz ma Magyarországon sikk utálni és lenézni a szlovák népet, de a legelfogadottabb történelmi álláspont szerint az õsszlovákok régebb óta vannak a Kárpát-medencében, mint mi.
"A szlovákok eredete eléggé egyértelmû, a Kárpát-medencébe a 6-7. századtól kezdve bevándorolt szláv törzsek Felvidéken megmaradt maradékából alakultak ki, aztán különbözõ demográfiai folyamatok formálták õket: az ezer éves érintkezés és keveredés a magyarokkal, a 13. századi ruszin, és a 15. századi huszita cseh bevándorlás, majd a török kor következményeképp végbemenõ folyamatok." (töriblog)
"A legelfogadottabb elmélet szerint az indoeurópai eredetû szláv népek õshazája a Kárpátoktól északra, az Oderától a Dnyeperig húzódó erdõs vidéken terülhetett el. A törzsi szervezetben élõ szlávokat innen valószínûleg a szomszédos germán népek elvándorlása mozdította ki; beköltöztek az elnéptelenedett területekre. Ez a mozgás a 6. században bontakozott ki, és elsõsorban nyugati és déli irányú volt." (wikipedia)
Azt hinni, hogy a magyar nép a honfoglalás óta jobban megõrizte az egységességét, mint a Felvidéken letelepedett szlávok naivitás. Volt itt német betelepítés, keveredés a helyi kisebbségekkel, tatárjárás, török hódítás, omm, németek, orosz megszállás, satöbbi...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Kérdések:
- Melyik országban van Szlovákia?
- ...tovább »Hány szlovák idõsebb, mint Szlovákia?
- Mondjon három szlovák királyt!
- Melyik szlovákiai városban koronáztak magyar királyokat, és melyik magyar városban szlovákokat?
- Ismertesse a szlovákok harcait az Oszmán birodalom ellen!
- Soroljon fel három szlovák építészeti remeket!
- Hol éltek az õs-szlovákok?
- Hogy mondják szlovákul: Aranybulla, Magyar forradalom és szabadságharc, irredentizmus?
- Ismertesse az önálló szlovák állam kisebbségi politikáját!
- Soroljon fel három magyarbarát szlovák politikust!
- Ismertesse, hogyan lehetne megoldani Szlovákia területi problémáit!
- Soroljon fel három szlovák nemesi családot!
- Hasonlítsa össze és elemezze a szlovák címert a magyar címerrel!
- Melyik a legõsibb szlovák város?
- Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
- Fejezze be azt a szólás-mondást: Adj a tótnak szállást, ...
A válaszokat Jan Slota címére kérjük beküldeni!
A helyes beküldõk között szlovák autósmatricát (Nagymagyarországos), szlovák koronát, szlovák porcelánokat és szlovák (tokaji) borokat sorsolunk ki.
A borítékra ne felejtsék ráírni a jeligét: Felvidék!<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer>
Semmi. Csak olyan szinten hülye ma már mindenki, hogy a legszarabb memén is röhögnek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.