Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
8-10 éve. Medvék. Szlovákiában.
Csúnyán átbasztak akkor is öreg...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

sferrari
😄 😄

http://f1ferrari.hu

Osztálykirándulás alkalmából (is) voltam Szlovákiában (jó tíz évvel ezelõtt), a kísérõtanáraink közül ketten mindenféle szlovákokat gyalázó nótákat énekeltek seggrészegen, éjjel kettõkor a totál kihalt, "alvó" utcán, bevitték õket a rendõrök. Aztán persze a szlovákok voltak az utolsó szemetek... Hasonló jeleneteket, igaz nem ennyire vadakat, láttam minden szlovákiai nyaralásom során magyarok részérõl. Akkor miért is csodálkozunk, hogy x év alatt megutáltak minket? Mert azt állíthatom, hogy 8-10 éve, Szlovákia északi részén nagyon rendesek voltak velünk az ott lakó emberek. Például egyik éjjel enyhén ittasan, be akartunk páran menni az erdõbe, egy idõsebb pacák, amikor észrevette, kijött, felöltözött, és szólt nekünk, hogy veszélyes, mert medvék vannak, pedig tudta, hogy magyarok vagyunk.

Egyébként azon nem csodálkozom, hogy ilyen vélemény alakult ki rólunk, sõt inkább csodálom azt, hogy a görögök nem utálnak mindent, amit ott is levágnak a magyar turisták, az is egy botrány - bár az kimerül szimpla randalírozásban, nincs összekötve a görögök ócsárolásával, de így is lerí, hogy kik a magyarok, anélkül is, hogy megszólalnának...
Olyan 15-20 kommentig mentem, egész jól szemlélteti azt, amirõl beszéltem. Egy rohadt sporteseményen se lehet már a szlovákoknak drukkolni anélkül, hogy ne jöjjön a hazaárulózás, akkor mirõl beszélünk? 😊
Hegi90
A nyalásról annyit, hogy most rendszerváltás után szerencsére NATO tagok lettünk, így rajtunk áll: a suli verekedõs sráca meghívott minket a bandájába, úgyhogy inkább örülnünk kéne, nem visszakozni meg betenni neki. persze ez szigorúan az én véleményem 😄

a szlovákos poén meg jó volt, én jót röhögtem rajta 😄😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Törölt felhasználó
Am semmilyen országgal nem lenne semmi bajunk, ha a politikánk nem úgy mûködne ahogy, mindenfelé és mindenkinek nyalnak (külföldiek és dzsipók) és közben szétszopatják a normálisan élõ és dolgozó embereket. Hát jó hogy mindenki még belénk rúg egyszer és ez nem tetszik. Pld a Szlovákok se szivatnák annyit a magyarokat, ha azt a politikusaink nem hagynák. Plusz volt az az eset mikor valami fejest nem engedtek be az országba. Szal ennyit errõl..... Meg amugy is ez a magyar mentalitás, hogy ha megdöglött a tehenem dögöljön meg a szomszéd is.

A szlovákos poén meg télleg csak poénnak szántam, nem vágom a törit annyira hogy tudja ki volt itt hamarabb vagy ki nem....
Aquir
ú de rossz így😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

OFF - kommentek

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ppk
na, lessz itt hsz holnapra . . . kösz

Powerball!!!

Törölt felhasználó
Cseh-Szlovák meccsen volt egy ilyen transzparens kirakva: "A nyelvet tõlünk az országot a magyaroktól loptátok!", szóval a szlovákokat nem csak mi utáljuk, ne aggódj....
Fordítás :S

Rossz, de mégis jó 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

z99999
lol csórikám ha nem lenne ilyen sikeres munkában már rég leugrott volna az empire staterõl

Pszt.

Hegi90
Így van, és ennek ellenére nem lett belõle sem alkoholista, sem szuicid-hajlamos drogos senki:
- a buddhizmus híve
- nem lett nagy arca, miután híres lett
- nem semmilyen luxuscikket
- nagyon sokat adományoz alapítványoknak (aids, rák ellenes alapítványok fõleg)
- a Mátrix trilógia készítõinek (látványeffektek, kaszkadõrök, tehát akik tényleg a "kezükkel" dolgoztak a filmért) 50 millió angol fontot(!!!) ajánlott fel.

+: az egyik rajongója egyszer megkérdezte viccbõl, hogy mivel foglalkozik, erre azt mondta, hogy feltörekvõ zenész, de nagyon béna 😄 (asszem hobbiból gitározik)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Alexease
Ezt nem ide kellene, igy is tele van minden normalis ember pupja, ezzel a gyokerseggel!:/
Csirke4
És ráadásul dollármilliókat osztogat ide-oda. :o
Hixer
ha jobban utánanézel komolyan csak nézek mennyi tragédia történt már vele:

- szülei fiatalkorában elváltak, anyjával különköltözött, apja tíz évet ült kábítószerbirtoklásért börtönben
- jégkorongozni kezdett, legjobb játékosnak választották, olimpiára készült, de sérülés miatt abba kellett hagynia
- legjobb barátja kábítószertúladagolásban meghalt
- lánya halva született 1999 karácsonykor
- 2 évvel késõbb barátnõje autóbalesetben meghalt
- lánytestvére leukémiában szenved

szal nem légbõlkapott ötlet ez a "Sad Keanu"

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Tényleg nagyon szomorú lehet, ha még a delfinen lovaglás se vidítja fel szegényt... 😞
Hegi90
<#eljen>, én még azt is észrevettem, hogy egy jó pár ismerõsöm szinte "feladta" a korábbi elveit ezek miatt a nézetek miatt. Persze õk nem annyira radikálisak, mint a magja, de azért ez elég furcsa.

theone: úgy látszik nélkülem is megy tovább az offtopik :p, amúgy én se szeretem, de annál a képnél valahogy kiborult nálam is a bili, de inkább ne másszunk bele mégegyszer...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

edios
off:

"de én sajnos úgy érzem, hogy egyre kevésbé vállalható ma Magyarországon az az álláspont, hogy nem utálod a szomszédos népeket"

nem. CSAK ez az álláspont vállalható, nincs más. bármi nemû utálkozás ország alapon azt jelenti, hogy egy buta ember vagy. ne legyél buta!

on

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LaszloLedzenyi
van egy betmenes kép amin rajta van de nem merem berakni ide

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ezzel alapvetõen én is így vagyok, de én sajnos úgy érzem, hogy egyre kevésbé vállalható ma Magyarországon az az álláspont, hogy nem utálod a szomszédos népeket.
Egyre többször néznek hülyének, amikor azt mondom, hogy a szomszéd b*szogatásával csak ugyan ezt váltjuk ki belõle is és egy öngerjesztés az egész, amit egyszer az okosabbnak abba kéne hagyni, különben rossz vége lesz.
Vicces ha lehet, mint a legelfogadottabb román eredet a dákokkal együtt 😄 ami jelen esetben kamu, de a szlovák helyzetet nem ismerem.
Csirke4
Neo a mátrixból. :o
armageddon666
Keanu szomorkásan ette a szendvicsét...
Paparazzi lefotózta.
Kép felkerült az internetre.
Exploitable?
Csináltak sok photoshoppolt képet, aztán most odáig fejlõdött, hogy holnap Operation Happy Keanu van, tegyük boldoggá Reeves nap! 😄

knowyourmeme.com , keress rá hogy sad keanu.

@

takysoft
szerintem meg simán nem vicces más országokat így basztatni...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Na, valaki tisztázza már ezt a Reeves-sztorit legyen szíves.

Én totál s*gg vagyok a celebvilághoz, a legfrisebb infó, amit elõ tudtam vakarni az EZ, szóvla szûk másfél hónapja még boldog volt az új nõjével.
Ez a csaj halt meg azóta? 😞
passatgt
de ki ez amúgy valami zenész?

OFF
Nyilván nem leszek ezzel népszerû, hisz ma Magyarországon sikk utálni és lenézni a szlovák népet, de a legelfogadottabb történelmi álláspont szerint az õsszlovákok régebb óta vannak a Kárpát-medencében, mint mi.

"A szlovákok eredete eléggé egyértelmû, a Kárpát-medencébe a 6-7. századtól kezdve bevándorolt szláv törzsek Felvidéken megmaradt maradékából alakultak ki, aztán különbözõ demográfiai folyamatok formálták õket: az ezer éves érintkezés és keveredés a magyarokkal, a 13. századi ruszin, és a 15. századi huszita cseh bevándorlás, majd a török kor következményeképp végbemenõ folyamatok." (töriblog)
"A legelfogadottabb elmélet szerint az indoeurópai eredetû szláv népek õshazája a Kárpátoktól északra, az Oderától a Dnyeperig húzódó erdõs vidéken terülhetett el. A törzsi szervezetben élõ szlávokat innen valószínûleg a szomszédos germán népek elvándorlása mozdította ki; beköltöztek az elnéptelenedett területekre. Ez a mozgás a 6. században bontakozott ki, és elsõsorban nyugati és déli irányú volt." (wikipedia)

Azt hinni, hogy a magyar nép a honfoglalás óta jobban megõrizte az egységességét, mint a Felvidéken letelepedett szlávok naivitás. Volt itt német betelepítés, keveredés a helyi kisebbségekkel, tatárjárás, török hódítás, omm, németek, orosz megszállás, satöbbi...
theone91
1999-ben halva született a lánya, a menyasszonya 2001-ben halt meg.

Ez TNA😊 6szög alakú a ring

sadvagabond
Igen, a menyasszonya állt fejre autóval, elvetélt, aztán nemsokára õ is meghalt. Az a poén, hogy a faszi már kezdett egyenesbe jönni, amikor ez történt, azóta padlón van.

theone91
Lemaradt, hogy a húga leukémiás.

Én úgy tudom, hogy a egy törvénytelen gyereke született halva de ennek már vagy 10 éve. Na jó, mondjuk nem követem napi szinten a bulvársajtót... 😊
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

de legalább megoldotta <#idiota>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Törölt felhasználó
Ki tud többet Szlovákiáról vetélkedõ!!!
Kérdések:

- Melyik országban van Szlovákia?

- ...tovább »Hány szlovák idõsebb, mint Szlovákia?

- Mondjon három szlovák királyt!

- Melyik szlovákiai városban koronáztak magyar királyokat, és melyik magyar városban szlovákokat?

- Ismertesse a szlovákok harcait az Oszmán birodalom ellen!

- Soroljon fel három szlovák építészeti remeket!

- Hol éltek az õs-szlovákok?

- Hogy mondják szlovákul: Aranybulla, Magyar forradalom és szabadságharc, irredentizmus?

- Ismertesse az önálló szlovák állam kisebbségi politikáját!

- Soroljon fel három magyarbarát szlovák politikust!

- Ismertesse, hogyan lehetne megoldani Szlovákia területi problémáit!

- Soroljon fel három szlovák nemesi családot!

- Hasonlítsa össze és elemezze a szlovák címert a magyar címerrel!

- Melyik a legõsibb szlovák város?

- Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?

- Fejezze be azt a szólás-mondást: Adj a tótnak szállást, ...

A válaszokat Jan Slota címére kérjük beküldeni!

A helyes beküldõk között szlovák autósmatricát (Nagymagyarországos), szlovák koronát, szlovák porcelánokat és szlovák (tokaji) borokat sorsolunk ki.

A borítékra ne felejtsék ráírni a jeligét: Felvidék!<#hehe><#eplus2><#boxer>
LaszloLedzenyi
a madárnak a fejére a dramatic chipmunk fejét<#idiota>

sadvagabond
Az, ami poén egy olyan emberben, akinek meghalt a menyasszonya, meg a gyereke.
Semmi. Csak olyan szinten hülye ma már mindenki, hogy a legszarabb memén is röhögnek.

LaszloLedzenyi
ez meg ki?

BenedekFeco

állítólag drog problémái voltak, a képeket elnézve lejött a spuriról :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

LoSA
Én még mindig nem értem, hogy mi abban a képben a poén, de... mindegy! 😊

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

zeli
igaz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Southy
Elég ha csak felmész 4chanre, ott is ez megy háttérzajként. =)

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.